Kissojen Katastrofiyhdistys KKY ry (Tampere)

Teiskon tiikerit

Alussa oli leikkaamaton kissa…
Välinpitämättömien ihmisten vuoksi Teiskon perämetsiin syntyi kissapopulaatio. Ajatuksena ilmeisesti oli, että ei kannata uhrata rahaa kissojen leikkauksiin, kyllä ”luonto” hoitaa liiat pennut, toisin sanoen kylmä, nälkä ja/tai petoeläimet tappavat ne pois kuljeksimasta. Onneksi eräs hyväsydäminen ihminen välitti kissoista ja ruokki niitä, päästipä jopa sisään taloonsa lämmittelemään.

Liisi osa 2

Liisi, eli perheen kesken Lissukka, tuli meille hieman yli vuosi sitten. Etsimme kissakaveria Cocolle, jonka sisko Indira oli jouduttu lopettamaan. Coco kaipasi kipeästi kissaseuraa, ja sitten löysimmekin Liisin.

Liisi

Kirjoittaja: Eeva Pulkkis  |  Kuva: Maria Kuokkanen Liisi loukutettiin viime vuoden syyskuun alussa Teiskosta

Tapahtuma

Avoimet ovet 27.10.

Tule tutustumaan kissoihin ja ehkä etsimään sohvallesi karvakaveria!

Cafe Eskossa tarjolla kahvia ja herkullisia piirakoita. Voit myös tehdä pieniä ostoksia – kaikki kissojen hyväksi.

Toimitilan kuningattaresta parvekeruhtinattareksi

Syyskuun kissan Maijan tytär Tupsu osoittautui voimakkaaksi persoonaksi, joka hallitsi toimitilan aulaa ylevällä olemuksellaan. Jopa pientä pompotusta oli havaittavissa, jos joku uhkasi valta-asemaa horjuttaa. Tupsu matkusti Maija-äidin kanssa omaan kotiin Espooseen, jossa elelee mamman ja Piki-kissan kanssa. Seuraavassa tuoreita terveisiä kaksikon kotoa.

Maija

Kuukauden kissa Maija oli tyttärensä Tupsun kanssa asunut jätteenkäsittelylaitoksen lähistöllä jo jonkin aikaa. Maija hankki sisukkaasti elannon itselleen ja Tupsulle ankeassa ympäristössä. Molemmat pääsivät monien vaiheiden kautta KKY:n toimitilalle.

Sulje valikko