Kissojen Katastrofiyhdistys KKY ry (Tampere)

Pieni suuri mies

Eetu, aiemmin Retu, oli kauan toivottu perheenlisäys saapuessaan meille Kissojen Katastrofiyhdistykseltä 21.9.2014. Kotona odotti jo kaksi vanhempaa kissaa, HCM-potilas Vilperi ja kauniskasvoinen Minttu. Olin varovasti painostanut avomiestä kolmannen kissan hankintaan jo muutaman vuoden ja kun lopulta minulle näytettiin vihreää valoa, olin innoissani!

Siru – mamman mussukka

Siru muutti luokseni vuosi sitten tammikuussa. Hän oli hiljaa matkakassissaan koko matkan Tampereelta Valkeakoskelle. Kotona ensimmäinen turvallinen paikka löytyi saappaiden alta eteisestä. Parin tunnin päästä lähdettiin varovasti tutkimusmatkalle ja leivänpaahtimen suojista olikin hyvä tarkkailla keittiön tapahtumia.

Kissan tarina

40 vuotta sitten

Kirjoittaja: Terttu Kanervo, perustajajäsen ja pitkäaikainen puheenjohtaja  |  Kuva: Virpi Koivula Terttu Kanervon juhlapuhe 15.2.2019 –

Iiris

Terveiset Iiriksen kodista Iiris on ainutlaatuinen kissa, yhtä aikaa tosi seurallinen ja huomionkipeä, mutta myös

Oki

Oki 15.5.1998-21.05.2018 Vuonna 1998 pikkuinen Oki-kissa, tatuointinumero 834L, muutti KKY:ltä Rautiaisen perheen luo.  15.5.2018 Oki

Seniorikissa Yrjö

Hoitorinkimme muistaa vielä ihanan Yrjö-kissan, joka keväällä 2016 tuli toimitilalle Nokialta. Samaan aikaan toimitilalla oli harjoittelija Pauliina, joka kovasti tykästyi Yrjöön – ja Yrjö Pauliinaan.

Kattia kanssa – Mimmimmii ja muita kuulumisia

Mimmihän ei totellut ketään. Aivan sama, mitä kissarouvalle sanoi, uhkea karvapallo vain vyöryi ylitse – yleensä siis lautaselle, jossa oli minun ruokani. Aamuisin olen kirjaimellisesti ottanut Mimmin pois poikani aamiaissämpylän välistä, jonne katti on kinkun perässä tunkenut.

Kissan tarina

Pirpana

Kirjoittaja & kuvat: Eeva Pulkkis Minä olen Pirpana. Toki sain tietää olevani Pirpana vasta näin

Sulje valikko