Kissojen Katastrofiyhdistys KKY ry (Tampere)

Herra iso herra

Olimme jo kuukausien ajan etsineet sopivaa kissanpentua, kun huomasimme kissojen katastrofiyhdistyksen sivulla Ylöjärvellä sijaiskodissa asustelevan

Todellinen herrasmies

”-Hei hei kisumisu… onko teillä nyt kaikki.. jaksatko kantaa.. ehdittekö bussiin..” Hyvää loppuelämää jäi vielä toivottamatta, kun Viuhti uusine omistajineen jo lähtikin. Hiljaisuus tuli taloon.

Kattia kanssa – Elävää ravintoa ja kahvihetkiä

Olen jo pitkään ollut sitä mieltä, etteivät naapurin kissat ole samaa rotua kuin meidän kissat. Naapurin kissat näet edustavat nisäkäslajia Felis catus, ne siis ovat kotikissoja. Eläintieteilijät eivät tätä vielä tiedä, mutta meillä asuva kissapukuinen porukka edustaa aivan taatusti tämän F. catuksen vielä tuntematonta alalajia.

Kattia kanssa – Iskän oma Mössykkä

Aivan ensimmäiseksi minun on esitettävä julkinen anteeksipyyntö. Olen nimittäin useasti eri medioissa nauranut kissoilleni ja pilkannut niiden täysin olemattomia saalistustaitoja. Esitän siis nöyrimmän anteeksipyyntöni meidän mustille pojille, eritoten pikku-Niilolle, joka on osoittautunut kaikkien jyrsijöiden kauhuksi.

Kissan tarina

Tuli selviytyjä

Tuli saapui KKY:n ensikotiin Kiikoisten löytölästä kaksiviikkoisena, vasta silmät auenneina, yhdessä sisarustensa kanssa. Emoa ei saatu talteen. Pennut ponnistivat elämään pulloruokinnalla, ja maitovastiketta kului paljon.

Kissan tarina

Lara

Lara, alkuperäiseltä nimeltään Laura, on peräisin todella suuresta populaatiosta Parkanon suunnalta. Tämän populaation auttaminen eteenpäin sitoi KKY:n voimavaroja moniksi kuukausiksi, jopa pariksi vuodeksi, mutta sitkeällä eri tahojen yhteistyöllä ja määrätietoisuudella siinä onnistuttiin.

Sulje valikko