Jouluksi kotiin! -kampanja esittelee joulukuussa aattoon saakka kissan tai kissaparin, joille uuden kodin löytyminen olisi aivan erityisen tärkeää. Monet näistä kissoista ovat etsineet kotia pitkään, eivätkä ole saaneet asaitsemaansa huomiota yhdistyksemme kissavilinässä.

Usein nämä ujoimmat kissat tarvitsevat kaverikissan turvallisuudentunnetta tuomaan, ja meillä on myös useita kissoja, jotka luovutetaan mieluiten pareittain. Jouluksi kotiin!-kampanjan aikana, 1. – 24.12.  aikuisten kissaparien luovutushinta onkin alennettu 200 euroon.

Kaikki aikuiset kissamme luovutetaan tunnistemerkittyinä, madotettuina, rokotettuina, steriloituina tai kastroituina ja eläinlääkärin tarkastamina. Pentujen mukana seuraa leikkausvelvoite.

1.12. Hanna ja Elfe | 2.12. Maija ja Tupsu | 3.12. Topi ja Aino | 4.12. Nekku ja Karkki | 5.12. Sissi ja Samu | 6.12. Chili | 7.12. Esko ja Mörkö | 8.12. Lyydi ja Luca | 9.12. Poju | 10.12. Aada | 11.12. Hukka | 12.12. Milli | 13.12. Teiskon populaatio |

13.12. Teiskon populaatio

Hyvää Lucian päivää! Toimitilalle saapui taannoin ulkoa Teiskosta loukutettu ryhmä raitapaitaisia kissoja. Kissat eivät ole tottuneet olemaan ihmisten kanssa, vaan vaativat uudelta omistajaltaan paljon kärsivällisyyttä ja pitkäjänteistä työskentelyä kissojen luottamuksen saavuttamiseksi. Uskomme kuitenkin, että sitkeä työ palkitaan vielä runsain kehräyksin!

Kissoille etsitään rauhallista aikuiskotia, jossa saisi ennestään olla rohkea kissa esimerkkiä antamassa. Teiskon raitapaidat ovat eläneet muiden kissojen seurassa, joten yksinäisiksi kissoiksi emme heitä luovuta.

Teiskolaiset asuvat tällä hetkellä toimitilallamme ja heistä voi kysellä osoitteesta hallitus@kissojenkatastrofiyhdistys.net.

 

12.12. Milli

Pieni Milli-tyttönen etsii rakastavaa kotia, jossa olisi jo kesy ja reipas kissakaveri odottamassa ja rohkaiemassa tätä ujohkoa pikkuista kunnon kotikissan tavoille.

Milli-tytön taustasta tiedetään vain, että hän asusteli orpona maatalon pihapiirissä, josta hänet loukutettiin ja tuotiin lopulta KKY ry:n huostaan. Taustansa vuoksi Milli suhtautuu vielä hiukan epäluuloisesti ihmisiin ja uusiin asioihin, mutta leikkien ja herkkupalojen avulla hänestä kuoriutuu vielä reipas kissakansalainen!

Koska Milli on vasta puolivuotias, häntä ei vielä ole steriloitu. Sterilointivelvoite siirtyykin uudelle kodille. Millin luovutushinta on normaali 130€.

Millistä voi tiedustella tarkemmin hänen ensikotiemännältään Tiinalta, andersson.tiina@luukku.com.

 

11.12. Hukka

Pikimusta Hukka-poika haluaa olla tapahtumien polttopisteessä! Hukalle muiden aktiivisten kissojen seura on erityisen tärkeää, jotta hän pääsee purkamaan loputonta energiaansa hauskoihin leikkeihin eikä luvattomuuksiin. Monista tällä sivulla esitellyistä kissoista poiketen Hukka on erityisen sosiaalinen ja tulee hienosti toimeen lasten kanssa. Kiltti koirakin voisi Hukan kotona mahdollisesti asua.

Reipas ja leikkisä kissakaveri ja paljon aktiviteettejä tarjoava koti on siis tämän pojan haaveissa. Vaihtoehtoisesti hän voisi ottaa mukaansa suunnilleen samanikäisen Poju-kollin samasta ensikodista, jolloin tehoduon luovutushinta olisi kampanjan ajan yhteensä 200€.

Hukkaa voi mennä sovitusti tapaamaan Sastamalaan, jossa hänen tiedusteluihinsa vastaa ensikotiemäntä Tiina andersson.tiina@luukku.com.

 

10.12. Aada

Pehmeänpörheä Aada on populaatiotaustansa vuoksi vielä hiukan arka ja säikkyy kovasti lapsia ja koiria.

Tämän vuoksi etsimmekin Aadalle mukavaa, ymmärtäväistä aikuiskotia, jossa häntä olisi odottamassa kesy reipas kissakaveri. Kivan kissakaverin esimerkki helpottaisi Aadan sopeutumista kodin rutiineihin, ja rauhallisesti ja kärsivällisesti kohdeltuna Aadasta voisi piankin kehittyä mitä kehrääväisin ja tyytyväisin kissa!

Aadan voi tavata KKY ry:n toimitilalla Raholassa ja häntä voi kysellä osoitteesta hallitus@kissojenkatastrofiyhdistys.net.

 

 

9.12. Poju

Vihreäsilmäinen Poju on pukeutunut tyylikkäästi smokkiin ja etsii tositarkoituksella kotia, jossa on jo kiva kissakaveri odottamassa. Hän ei lainkaan viihdy ainoana kissana!

Pojun ensikodissa on lapsia, joten heitä voisi olla myös uudessa kodissa. Kiltti koirakin voisi tulla kyseeseen. Tärkeintä Pojulle olisi kuitenkin se kissaseura, jonka kanssa hän saisi purkaa energiaansa ja loputonta leikkimisen tarvettaan.

Poju-kolli on noin vuoden ikäinen nuorimies ja täysin valmis paketti uuteen kotiin: hänet on kastroitu, rokotettu, tunnistemerkitty, madotettu ja eläinlääkärin tarkastama.

Pojun luovutusmaksu on 120€, mikäli hän lähtee yksin uuteen kotiinsa.

Pojun voi tavata Sastamalassa ottamalla yhetyttä hänen ensikotiemäntäänsä Tiinaan os. andersson.tiina@luukku.com.

 

8.12. Lyydi ja Luca

Lyydi ja Luca -pennut ovat hurmaavat mustavalkoiset kissasisarukset. He ovat kotoisin maaseudulta, ja heidän tiensä yhdistykselle kulki löytöeläintalon kautta. Pennut ovat jo tottuneet ensikodin ihmisiin ja saattavat kiivetä jopa syliin paijattaviksi. Lyydi ja Luca ovat pirteitä ja kovin leikkisiä, kuten pentujen kuuluukin.

Uusi koti saa kuitenkin varautua kärsivällisyydellä pentusten saapumiseen. Lyydi ja Luca ovat taustansa takia arkoja uusissa tilanteissa, ja he saattavat tarvita jonkin verran aikaa rohkaistuakseen.

Koska pennut ovat nyt vasta muutaman kuukauden ikäisiä, heitä ei ole vielä neuteroitu. Neuterointivelvoite siirtyykin uudelle kodille pentujen myötä. Leikkaamattomina pentukissoina heidän luovutusmaksunsa om normaali 130€/kuono.

Pennuista huolehtii ensikotiemäntä Sirkka, ja tapaamisen pentujen kanssa voi sopia osoitteessa heikkilae@gmail.com.

 

7.12. Esko ja Mörkö

Esko- ja Mörkö -pennuille etsimme yhteistä kotia rauhallisesssa aikuisperheessä. Kyseeseen voivat myös tulla eri kodit, joissa on jo aikuinen rohkea kissa odottamassa mukavaa leikkikaveria.

Alun ujostelun jälkeen nämä kollipojat ovat jo rohkaistuneen kovasti, mutta siitä huolimatta heidän perheeltään vaaditaan kärsivllisyyttä ja lempeyttä totutella pojat oman kodin elämän ääniin. Kovat äänet nimittäin saavat nämä pikkupojat vielä pelästymään.

Esko ja Mörkö pitävät leikkimisestä, joten heidän kesyyntymistään voi leikin varjolla vahvistaa.

Koska pojat ovat nyt vasta puolivuotiaita, heitä ei ole vielä kastroitu. Kastrointivelvoite siirtyykin uudelle kodille kissojen myötä. Leikkaamattomina pentukissoina heidän luovutusmaksunsa om normaali 130€/kuono.

Eskon ja Mörkön voit tavata ensikotiemännän Tiinan luona, ja tapaamisesta voit sopia osoitteessa andersson.tiina@luukku.com.

 

6.12. Chili

Itsenäisyyspäivänä esittelemme itsenäisen kissan:

Suloinen Chili-neiti odottaa kotia jossa häntä olisi odottamassa joko toinen leikkisä kissa tai jossa häntä aktivoitaisiin hauskoilla leikeillä tai vaikka pääsyllä ulkotarhaan! Chilin haaveissa on koti, jossa hänen ei tarvitsisi yksin odottaa isäntäväen paluuta tuntikausia päivässä.

Chili haluaa itse päättää, milloin hän lähestyy ihmistä. Chili toivookin isäntäväeltään rauhallisuutta ja kärsivällisyyttä, joten ihan pienten lasten perheessä hän ei ehkä ole parhaimmillaan.

Chili asuu ensikodissaan ainoana ensikotikissana, joten alennettu luovutushinta ei valitettavasti koske häntä.

Tapaamisen Chilin kanssa voit sopia ottamalla yhteyttä hänen ensikotiemäntäänsä Theresaan: theresa.setzer@posteo.de.

 

5.12. Sissi ja Samu

Parivuotiaat Sissi ja Samu kaipaavat yhteiseen kotiin rakastavien ja ymmärtäväisten ihmisten luo. Heidän taipaleensa ensikotiin oli melko pitkän toimitilalla odottelun jälkeen. Samu oli aluksi hyvin säikky ja kulki kyyryssä seinien vieruksia, mutta muutaman hampaanpoiston jälkeen luonne muuttui täysin. Nykyään Samu viihtyy sylissä korvien takaa rapsutettavana ja hengailee jopa keskellä käytävää!

Sissi on leikkisä ja juttelevainen hieno neiti. Sissi kehrää kovasti kun häntä rapsuttelee vatsasta, jonka tarpeen hän osoittaa heittäytymällä kyljelleen lattialle, se onkin hänen bravuurinsa. Samu ja Sissi kaipaavat yhteisen kodin, jossa on ihmisiä, jotka jaksavat antaa heille huomiota ja leikittää heitä. Samu ei myöskään pane pahakseen, jos hänen tuuheaa turkkiaan haluaa harjailla, vaan nauttii siitä täysin siemauksin!

Jos Sinä uskot, että voisit antaa kodin tälle rakastavalle kaksikolle niin ota yhteyttä niin kerron mielelläni lisää!
Pauliina, warispauliina@gmail.com.

4.12. Nekku ja Karkki

Päivitys 9.12: Nekku ja Karkki ovat päässeet jouluksi kotiin!

Tämä ihana tiikerikaksikko etsii omaa kotia, jossa he voivat suloistuttaa palvelusväen arkea päivästä toiseen. Nekku ja Karkki ovat syntyneet alkukesästä 2017 ja muuttivat syyskuussa ensikotiin valmistautumaan omaa perhettään varten.

Kaksikko on hurjan reipas ja päivä päivältä molemmat vaativat aina vain enemmän rapsutuksia ja hellyyttä. Etenkin Nekku leikkisi varmasti vaikka läpi kaikki yöt ja päivät, jos vain joku olisi kokoajan leikittämässä. Myös Karkki on varsin leikkisä tapaus, vaikka onkin duon rauhallisempi osapuoli.
Molemmat raitapaidat ovat kovia kehräämään ja seuraavat vierestä melkein kaikkea, siivouksesta suihkussa käyntiin. Erittäin seurallisista ja lempeistä kisuista on siis kyse, vaikka ihan täyttä luottamusta ei vielä olekaan saatu näihin metsän kasvatteihin.

Nekku ja Karkki odottavat jo innoissaan pääsyä omaan rakastavaan kotiin, jossa voisivat jatkaa tutustumista ihmisiin ja asettua aloilleen.

Nekun ja Karkin tiedusteluihin vastaa heidän ensikotiemäntänsä Kaisa (kaisa.lehtola@outlook.com).

3.12. Topi ja Aino

Päivitys 7.12:
Topi on päässyt uuuteen kotiin, joten olisi nyt entistä tärkeämpää löytää Ainolle uusi rakastava koti!

Mustavalkoiset Topi ja Aino lähtisivät mielellään yhteiseen kotiin. Aino-rukka on taustaltaan populaatiokissa, jonka ihmiskontaktit ovat pentuaikana jääneet todella vähälle. Aino hyötyisikin ihmisrakkaan Topin esimerkistä kehittyäkseen paijattavaksi kehruukoneeksi. Ainolle olisi äärimmäisen tärkeää päästä toimitilaltamme oikeaan kotiympäristöön, jossa hänellä olisi mahdollisuus oppia ihmisten kanssa asumista.

Topi puolestaan heittäytyy heti rapsuteltavaksi ja rrrrrakastaa ihmisiä! Topi on kova leikkimään, joten hän hyötyisi todella paljon kissaseurasta. Toimitilalla hän ja Aino-tyttönen ovat tutustuneet ja muodostaneet lähes erottamattoman parivaljakon.

Kumpaakaan kissaa emme suosittele ihan pienten lasten perheeseen, mutta muista kissoista he pitävät kovasti.

Ainoa voit tiedustella osoitteesta hallitus@kissojenkatastrofiyhdistys.net

 

Aino

2.12. Maija ja Tupsu

Maija ja Tupsu ovat toinen äiti (tumma kilpikonnakuvioinen) ja tytär (raidallinen) -pari jotka ovat etsineet uutta kotia jo jonkin aikaa. He ovat populaatiotaustaisia, jonka vuoksi kontaktit ihmisiin ovat jääneet vähemmälle. Nämä tyttöset arastelevat ihmistä jonkin verran, mutta varsinkin Tupsu intoutuu useinkin leikkimään.

Taustansa vuoksi tytöt ovat tottuneita muihin kissoihin ja he voisivatkin hyötyä uudessa kodissa jo olevan reippaan kissan esimerkistä. Pienten lasten kotiin emme kaksikkoa suosittele. Myös koira saattaa olla liikaa näille ujoille tytöille.

Etsimme Maijalle ja Tupsulle rauhallista aikuiskotia, jossa ymmärretään arkojen kissojen tarvitsevan vain rauhaa ja rakkautta kehittyäkseen kunnon kissakansalaisiksi.

Maija ja Tupsu ovat tavattavissa toimitilallamme ja heidän tiedusteluihinsa vastaa Sirkka osoitteessa heikkilae@gmail.com.

1.12. Hanna ja Elfe

Hanna ja Elfe ovat äiti (harmaakuvioinen) ja tytär (punaraidallinen), jotka on loukutettu maaseudun pihapiiristä. Hanna-parka oli syntynyt ulos ja saanut seuraavana syksyna pienen Elfe-tyttärensä. Elfen alkutaival oli hiuskarvan varassa kun hän sairastui kovaan kissaflunssaan. Onneksi ensikotiemäntä osasi huolehtia pienestä, ja Elfe onkin saanut kasvaa kauniiksi nuoreksi kissaneidiksi.

Rankan alkutaipaleen vuoksi Hannalla ja Elfellä on luottamus ihmisiin vielä hiukan hakusessa, vaikka ensikodissa sen eteen on työskennelty. Kissalauman keskellä on kuitenkin vaikea kesyyntyä. Tyttösille onkin hakusessa rauhallinen ja rakastava koti, jossa he saisivat omaan tahtiinsa rakentaa luottamusta ihmisiin. Oikeanlaisessa ympäristössä heistä kehkeytyy varmasti mitä hurmaavin kissakaksikko. Hanna ja Elfe eivät sovi pienten lasten kanssa samaan kotiin, mutta pieneen kilttiin koiraan tytöt ovat tottuneet.

Hanna ja Elfe ovat nyt tavattavissa yhdistyksen toimitilalla sopimuksen mukaan, ja tiedusteluihin vastaa heidän ensikotiemäntänsä Eeva (eeva.pulkkis@gmail.com).