Silityksiä rakastava hurmaava kodinvaihtaja Taku etsii omaa loppuelämän kotia. Taku on arvioilta 6-7-vuotias herra. Taku ei ole ensikodissa vielä innostunut leikkimisestä, mutta ihmisen lähellä Taku viihtyy ja rakastaa silityksiä. Taku on kuitenkin arka ja säikkyy kovia ääniä, joten Taku luovutetaan rauhalliseen kotiin ja ainoastaan sisäkissaksi. Rauhallinen kissakaveri voisi olla Takun mieleen, mutta Taku pärjää hyvin ainoana kissana. Taku viihtyy omassa turvallisessa paikassa, ensikotiin tullessa se oli ensin kantokoppa ja sen jälkeen tuttu ja turvallinen kiipeilypuun kolo. Nyt Taku on ottanut sohvan omakseen.

Eläinlääkäri on todennut Takulla hieman hammaskiveä takahampaissa, joten Takun hammashuolto tulisi jatkossa hoitaa eläinlääkärillä.

Taku on leikattu, sirutettu, rokotettu ja madotettu.

Jos koet voivasi tarjota Takulle hyvän loppuelämän kodin, ole yhteydessä sähköpostilla heidim.viitala@gmail.com ja kerro, millaisen kodin voisit Takulle tarjota.

6.5.2018 Taku viihtyy nykyään pitkiä aikoja sylissä ja on innostunut kovasti leikkimisestä, varsinkin pallon perässä juokseminen on Takun mielestä hauskaa. Taku on todella heellydenkipeä ja tulee syliin lähes heti kun ensikotimamma menee sohvalle istumaan. Vieraita ihmisiä, ja varsinkin lapsia, Taku kuitenkin aristaa joten Taku ei sovi kotiin jossa on pieniä lapsia.  Säiden lämmetessä Taku on uskaltautunut lasitetulle parvekkeelle pieniksi hetkiksi katsomaan pihalle. Kaiken kaikkiaan Taku on todella hurmaava ja rakastettava kissa.

 

One Response to Hurmaava Taku

 • OLen jo pidemmän aikaa katsellut ja ihaillut Taku-kisua sivuillanne.
  Minulla on ennestöään ollut 3 kissaa: kaksi ihan pentuna tullutta, kolmas ehkä n. 4kk.tullessansa
  Mona-kissa oli minulla 17v. Aimo ja Tiitus 10v. Aimolla oli terveydellisiä vaivoja ja sen vuoksi katsoimme parhaaksi antaa sen elämän loppua eläinlääkärin avustuksella. Samalla kertaa myös Tiituksen elämä loppui. Sitä kadun kovasti- vaikka ei se hetken mielijohde ollutkaan.
  Nykyinen elämäntilanteeni sallisi Takun tulon meille. Jonkin verran reissaamme, mutta hoitajarinki toimi kohtullisen hyvin edellisten kissojen kanssa. Joten eiköhän nytkin.
  Olemme tällainen n kuusikymppinen pariskunta. Minä olen paljon kotona. Miehellä on myös entisessä elämässässänsä on ollut kissoja.
  Asumme kerrostalon ensimmäisessä kerroksessa. Lasitettu parveke on,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.