Kissapörssi

Aikuiset kissamme luovutetaan tunnistemerkittyinä, madotettuina, rokotettuina, steriloituina tai kastroituina ja eläinlääkärin tarkastamina.

Pennut luovutetaan tunnistemerkittyinä, madotettuina, rokotettuina ja eläinlääkärin tarkastamina. Uuden omistajan on leikkautettava yhdistyksen luovuttama pentukissa viimeistään 6 - 8 kk ikäisenä. Pennun luovuttanut ensikoti varmistaa, että pentu steriloidaan tai kastroidaan.

Kissojen luovutusmaksut

  • Aikuinen, steriloitu tai kastroitu kissa: 120 €
  • Steriloimaton tai kastroimaton pentukissa: 130 €
    Neuteroimattoman pennun luovutushinnasta palautetaan 20€ neuterointikuittia ja luovutussopimuksen kopiota vastaan.

Kiikoisten löytöeläintalolta peräisin olevat leikkisät, pirteät pennut etsivät kotia joko yhdessä tai kivan kissakaverin kanssa.

Ne ovat iältään noin 16-viikkoisia, sirutettuja, rokotettuja ja madotettuja.

Pennut asustelevat tällä hetkellä kotihoidossa. Jos haluat tarjota yhdelle tai kaikille näistä pennuista hyvän kodin loppuelämäksi, ota yhteys e-mail: heikkilae@gmail.com.

Lempi                                                                                                   Lyyli ja Luca

 

 

 

PILLILLÄ ON JO KOTIEHDOKAS!Pilli on 3-5 vuotiaaksi arvioitu, pienikokoinen kollikissa, jolla on aivan valloittava persoona. Pilli rakastaa ihmisiä ja tuleekin usein syliin köllöttelemään tyytyväisenä kehräten kovaan ääneen. Pilli tykkää leikkiä kaikilla leluilla, ja hän osaakin tuoda leluhiiren takaisin heitettäväksi. Kaikki ruoka on kelvannut mitä on ollut tarjolla, ja tarpeet on aina tehty siististi hiekkalaatikkoon. Kotitöissä tykkää Pilli olla mukana, ja kaikessa muussakin, eikä se hassu tajua olevansa hieman tiellä. Välillä Pilli tykkää jutella ja pitää hassuja ääniä, joskus kovaankin ääneen maukua jos ei saa tahtoansa läpi. Tykkää tulla aikaisin aamulla jalkopäähän leikkimään ihmiset hereille. Muuten Pilli on kyllä hyväkäytöksinen ja kiltti. Pilli voisi tykätä kissakaverista jonka kanssa leikkiä kun ei ihmiset ole kotona. Pilli saattaa tarvita tulevaisuudessa hammashoitoa, mutta muuten se on hyväkuntoinen kissa. Uuteen kotiinsa Pilli luovutetaan valmiiksi leikattuna, sirutettuna ja rokotettuna.

Jos sinulla on annettavana paljon huomiota, hellyyttä ja loppuelämän koti, ota yhteyttä ensikotiin: lisalindstrom040@gmail.com

Iiris Kultapallo on paluumuuttaja. Mainostin kisua kisuttomaan kotiin yksinäiseksi kisuksi, mutta se on ilmeisesti virhe. Iiris tarvitsee tekemistä. Täällä tekemistä oli omissa pennuissa, eikä suuri aktiivisuus niin paljastunut. Uudessa kodissa meni riiviön tasolle toimeliaisuus.
Pennut on taakse jäänyttä elämää. Iiris tuli kesäkuussa maha pulleana ja siitä nimi Kultapallo.
Ihmiseen kontaktia otti heti, mutta hieman levoton sielu ja kaipasi ulos. Hyvin nuorelta vaikutti ja juhannusaattoyönä oli todella vaikea synnytys, kolme pentua syntyi puikulaperunoina. Onneksi Iiris antoi auttaa niin paljon kuin tarvittiin, ymmärsi varmaan, että henki on kyseessä.. Iiris olisi kuollut synnytykseen ilman ihmisen apua.
Koko ajan Iiris on suhtautunut naaraspuolisiin kissoihin vihamielisesti. Aluksi myös uroksiini, mutta ne n 6-8 kiloisina, vanhoina ovat suhtautuneet Iirikseen 3 kg silleen viisaasti väistellen eikä provosoituen. Iiris voisi siis pärjätä urosten kanssa. Mutta ennenkaikkea pentujen kanssa. Pentuja Iiris rakastaa, vaikka leikki onkin vähän sellaista kolhon rajua, jopa oli omien pentujenkin kanssa.
Vaikka yhdistys ei tätä linjaa pidä, tämä neitonen voisi sopia hiirikissaksi hyvin turvalliseen ympäristöön. Se on tietyllä tavalla villi ja vapaa, ja nyt siis steriloitu, eikä sitä ei-toivottua pullistumista enää tule. Ei enää ikinä tarvitse synnyttää, vaikka ne lapset olisikin ihania.
Toimelias, levoton sielu, upea kultainen tyttö Iiris odottaa uutta kotia Vuorentaustassa. Rokotettu, sirutettu ja steriloitu ja madotettu useita kertoja.

eeva.pulkkis@gmail.com

Pikkuinen, kaunis kuin karamelli. Vielä hieman ujo Fiona tyttö etsii sitä omaa rakastavaa kotia.

Fiona on arviolta noin 6-7kk ikäinen Keikyältä populaatiosta löydetty nuorukainen. Fiona on kiltti ja sisäsiisti tyttö, mutta vielä hieman arka ihmistä kohtaan, siksi Fionalle etsitään kotia jossa tytölle osataan antaa tilaa ja aikaa.

Fiona on alle viikon  ensikoteilun jälkeen edistynyt huimasti! Aluksi piilossa lymyävästä ujopiimästä on kuoriutunut uetlias kaunotar joka viihtyy näkösällä eikä heti säntää karkuun kun ihminen on näkösällä.

Fiona on steriloitu, loishäädetty sekä rokotettu että sirutettu. Fiona etsii kissakokenutta kotia sisäkissana, toisen kissan kaverina.
Lisätietoa Fionasta saat sähköpostilla: jarvinen.ann.nina @ gmail.com (poista välit @-merkin ympäriltä).

 

Syyskuun aikana KKY:n toimitilalle saapui Teiskosta useita muutaman vuoden ikäisiä kissoja, jotka ennen yhdistykselle tuloaan olivat eläneet vapaana luonnossa. Tällä hetkellä kissoista kuusi (2 kollia ja 4 narttua) on vielä toimitilalla odottamassa sopivia kotiehdokkaita. Yksi nartuista on keväällä 2017 syntynyt pentu. Kissat ovat taustansa vuoksi arkoja ja tottumattomia ihmisten seuraan, joten niille etsitään omistajia, jotka ovat valmiita antamaan kissoille aikaa sopeutumiseen ja ihmisiin tutustumiseen. Kissat luovutetaan mielellään koteihin, joissa ei ole koiria tai pieniä lapsia, kesyt kissakaverit sen sijaan ovat toivottuja asuinkumppaneita. Kaikki kissat on rokotettu ja sirutettu, kollit Saku ja Mökö on myös leikattu. Myös naaraskissat tullaan steriloimaan ennen uuteen kotiin luovutusta.

Kissoista saa lisätietoa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen heikkilae@gmail.com

Pentu ja Lahja

Saku

Mökö

 

Utelias, leikkisä ja kovasti kehräävä Misu etsii omaa kotia. Misu on syntynyt keväällä 2017, eikä sitä nuoren ikänsä vuoksi ole vielä leikkautettu. Misu luovutetaankin uuteen kotiin leikkausvelvoitteella ja ainoastaan sisäkissaksi. Misu on sirutettu ja rokotettu.

Misu on vielä arka, mutta aivan selvästi utelias ympäröivästä maailmasta. Misu tuntuu myös pitävän seurasta ja kaipaavan seuraa. Leikkiminen on tosi hauskaa ja usein pallo ja hiiret ovatkin hukassa leikkien jäljiltä. Matot saavat kyytiä Misun juostessa ympäri asuntoa ja pari kertaa Misu on avannut telkkarin kun kaukosäädin on jäänyt sohvalle.

Syliin Misu ei itse tule, mutta kun istuu lattialla ja Misu sattuu sille tuulelle, tulee se viereen silitettäväksi ja melkein heti alkaakin kehrääminen. Lattialla istuessa Misun saa nostaa syliin, mutta muuten se lähtee heti pakoon jos sen ottaa syliin.

 

Koska Misu on arka vielä, ei se todennäköisesti sovellu kotiin jossa on pieniä lapsia. Misu saattaisi tykätä kissakaverista koska se tuntuu olevan seurallinen, kunhan arkuus voittaa.

 

Jos kiinnostuit Misusta ja voisit tarjota hyvän kodin, voit olla yhteydessä ensikotiin sähköpostilla osoitteeseen heidim.viitala@gmail.com

***Ossi tapaa kotiehdokkaan*** Minä olen tämmöinen mukava ja mutkaton kissapoika Ossi. Päädyin ekaksi löytöeläinpaikkaan ja sieltä sitten hyvään ikiomaan kotiin, mutta inhimilliset elämänmuutokset erottivat meidät toisistamme jo alkutaipaleella. Vielä yhden väliaikaiskodin kautta tulin nyt tänne yhdistyksen ensikotiin aloittamaan kodin etsinnän ensikoti-ihmiseni avustuksella.

Olen sopeutuvainen ympäristön ja ihmisten muutoksiin. Mutta jokainen kissa tarvii sen oman kodin ja omat ihmiset, joihin voi kiintyä. Olisko sun perheessä mulle ihan oikea ikioma loppuelämän koti?

Minä tykkään leikkiä, pelata palloilla ja tarkkailla ympäristöä. Tykkään ihmisten silityksistä vaikken sylissä pitkään malta ollakaan. Ja laittelen joka päivä pallopelin käyntiin ihan itseksenikin, jos ei ole kaveria. Ruokaa arvostan kovasti.

Minut on jo kastroitu, rokotettu kahdesti ja sirulla tunnistusmerkitty. Napatyräni leikataan vielä kuntoon.

Kerro mun ensikoti-ihmiselle, millainen koti sulla olisi vailla reipasta ja kilttiä poikaa. Tule tapaamaan minua Tampereen Hyhkyyn.

Mukanani saa uuteen kotiin minun omat lelut ja kiipeilypuun, jonka kolossa tykkään nukkua.

eijak@kissojenkatastrofiyhdistys.net tai p. 040 5514 754

Milla

***Millalla ja pennuilla on jo useita kotiehdokkaita, kiitos kaikille mielenkiinnosta!***

Milla saapui noin 9-viikkoisten pentujensa Sasun (♂) ja Sheban (♀) kanssa toimitilalle lokakuun alussa. Kissoille etsitään joko yhteistä tai erillisiä koteja. Milla on hyvin ihmisrakas kissa ja pyörii mielellään jaloissa puskien ja kehräten. Sasu ja Sheba ovat myös tottuneita ihmisten seuraan, mutta leikkisän luonteensa vuoksi ne mieluummin juoksentelevat leluhiirten ja pallojen perässä tai painivat keskenään kuin istuvat siliteltävinä. Sheballa on hännässä mutka, joka ei kuitenkaan näytä vaivaavan sitä. Muuten kaikki kolme kissaa ovat hyväkuntoisia ja terveitä. Milla-emo luovutetaan uuteen kotiinsa valmiiksi sirutettuna, rokotettuna ja steriloituna. Myös Sasu ja Sheba sirutetaan ja rokotetaan yhdistyksen puolesta, mutta uusien omistajien tulee sitoutua leikkauttamaan sopivan ikäisinä (noin 6 kk). Pennut tulevat luovutusikään noin kuukauden kuluttua eli 12 viikkoisina.

Millasta, Sasusta ja Shebasta voi tiedustella sähköpostilla osoitteesta heikkilae@gmail.com

 

Sasu

Sheba

 

 

 

 

 

 

 

Aada saapui yhdistykselle elokuun lopussa kahden pentunsa kanssa. Pennut ovat päässeet jo omiin koteihinsa, mutta Aada odottelee vielä sopivaa omistajaa. Ennen yhdistykselle tuloaan Aada eli vapaana kissapopulaatiossa, joten se on vielä ihmisiin tottumaton ja arka. Aada tarvitseekin uudelta omistajaltaan aikaa ja kärsivällisyyttä tutustumiseen ja luottamuksen rakentamiseen. Aada on tottunut muiden kissojen seuraan ja uudesta kodista löytyvä kesy kissakaveri voisi edesauttaa Aadan sopeutumista uuteen kotiinsa. Aran luonteensa vuoksi Aada ei todennäköisesti sovellu kotiin, jossa on koiria tai pieniä lapsia. Aadalta on eläinlääkärissä poistettu hammaskiviä ja se saattaa tarvita hammashoitoa myös tulevaisuudessa. Uuteen kotiinsa Aada luovutetaan valmiiksi leikattuna, sirutettuna ja rokotettuna.

Jos haluat tarjota hyvän, pysyvän kodin Aadalle, voit ottaa sähköpostilla yhteyttä: heikkilae@gmail.com

 

Kaksi suloista kissanpentua. Tulleet tänne  Pirkkalaan 3. ja 4.10 Vesilahdelta suoraan emon hoivista. Lili on arka, eikä anna vielä koskea. Harmaaraitainen kisu on Lili, ja on luultavasti tyttö. Vesseli on poika ja on jo rohkea, tulee syliin ja kehrää.  Kisut syövät, leikkivät ja nukkuvat ja ovat  lähekkäin, joten pennut luovutetaan yhdessä samaan kotiin. Sukupuolet varmistuvat lääkärissä käynnin jälkeen, ehkä ensi viikon loppulla. Tässä vaiheessa olisi hyvä, jos löytyisi rauhallinen koti,  sellainen, että pikkuisille ja varsinkin Lilille annetaan omaa aikaa tutustua. Ensimmäinen kuva on otettu Vesilahdella (se on paras kuva tämänhetkisistä). Toinen kuva otettu 7.10.

Mikäli kiinnostuit kisuista ja sinulla on mahdollisuus tarjota hyvä koti pikkuisille, niin ota yhteyttä: merja.lemmetti@wippies.com

Vesilahdella otettu kuva

 

 

 

 

Milli on Pikkarainen kissa neiti joka loukutettiin kiinni talon pihasta ilman tietoakaan emosta.

Milli oli tullessaan melko epäluuloinen ihmisiä kohtaan,pakeni käden lähestyessä ja sylki sekä sähisi.

Viikkojen aikana kuitenkin sieltä sähinöiden alta on löytynyt pieni kissanpentu joka nauttii yhteisistä leikkihetkistä ja silittelykin onnistuu kunhan tilanne on rauhallinen tai ruokaa on houkuttimena.

Kaikessa ihanaisuudessaan tämä neiti hurmaa söpöydellään kaikki.

Paras koti olisi sellainen jossa Milliä odottaisi rohkea kissakaveri joka jatkaisi jo alkanutta työtä Millin luottamuksen vahvistamisessa ihmisten kanssa.

Milli lähtee uuteen kotiin rokotettuna,sirutettu ja useasti madotettuna.

Milli asustaa Sastamalan Illossa.

Millistä lisätietoja Andersson.tiina@luukku.com

Mimmu ja Moona etsivät yhteistä kotia!

Tytöt ovat syntyneet keväällä 2017. Ne eivät ole pienen elämänsä alkutaipaleella tottuneet ihmisiin ja ovat sen vuoksi vielä arkoja ja varovaisia erityisesti uusien ihmisten seurassa. Jännittävässä tilanteessa ne hakevatkin kovasti turvaa toisistaan ja muista kissoista.

Mimmu, tytöistä pienikokoisempi, on kaksikosta myös se rohkeampi. Siskon kipittäessä sohvan taakse vieraita pakoon Mimmu jää usein seuraamaan tilannetta turvallisen välimatkan päähän. Tyttö on melko pienikokoinen ja ruuan suhteen kovin valikoiva. Se tarvitseekin omalta ihmiseltään aikaa ja tarkkaavaisuutta syömisten seuraamisessa, jotta se kasvaa ja pysyy terveenä.

Moona on siskoaan hieman arempi, mutta myös höppänämpi. Se saattaa pörhistellä turkkia omalle peilikuvalleen ja etsiä televisiokuvasta kadonnutta lintua kuumeisesti naapurihuoneesta… Moona on varsin perso ruualle ja nälkäisenä se puskeekin maukuen ruuanlaittajan jalkoja.

Mimmu ja Moona tarvitsevat kodin, jolla on aikaa ja kärsivällisyyttä tutustua tyttöjen omilla ehdoilla. Kodissa tulee panostaa laadukkaaseen ruokaan ja seurata erityisesti Moonan ravinnonsaantia. Hektisen elämän tai vauhdikkaan pikkulapsiperheen keskelle tytöt eivät sovellu, mutta kiltti kissakaveri voisi olla kiva juttu!

Pentuja ei luovuteta vapaasti ulkoileviksi ja uusi omistaja sitoutuu huolehtimaan säännöllisistä loishäädöistä ja rokotuksista sekä kissojen steriloinnista.

Tytöt asustavat tällä hetkellä Tampereen Kalevassa. Mikäli uskot, että voisit tarjota niille turvallisen ja rakastavan kodin, voit laittaa viestiä ensikotimamma Hannalle: hannakaarina (a) luukku.com (olen vuorotyössä, joten yhteydenotot sähköpostitse).

Masa, 1-v, päätoiminen kehruumasiina, on hyvin sosiaalinen ja leikkisä poikakissa. Aktiivisen Masan seurassa ei tylsyy pääse yllätämään. Masa kuitenkin nautii myös rapsutuksista, silittelystä, sylissä loikoilemisesta ja muita huomionosoituksista. Masa suhtautuu avoimin mielin ihmisiin ja sopii sen takia hyvin pieneen kuin suureenkin perheeseen tai myös yhden/ kahden hengen asuinkumppaniksi.

Jos kiinostuit, ota yhteyttä sähköpostiosoitteeseen: katharinaklee99@web.de

Chili-neitonen on puolitoistavuotias nuori ja leikkisä tyttö, se on leikattu, rokotettu, sirutettu ja loishäätökin on sille tehty.

Chili on utelias ja energinen ja rakastaa toimintaa. Chili tylsistyy nopeasti, joten sen riittävästä aktivoimisesta on huolehdittava hyvin. Chili voisi ehkä tykätä riittävän itsevarman kissakaverin kanssa peuhaamisesta tai sitten turvallisesta ulkoilusta katollisessa kissatarhassa. Chiliä ei ole tarkoitettu viettämään kahdeksaa tuntia päivässä odottaen ihmistä kotiin, vaan se tarvitsee seuraa ja aktivointia.

Kissamaiseen tapaan Chili päättää itse, milloin se haluaa lähestyä ihmistä ja tulla syliin. Useimmiten Chili lähestyy ihmistä silloin, kun hän istuu rauhallisesti paikallaan lukemassa esim. kirjaa tai sanomalehteä, ja haluaa silityksiä ja huomiota.

 

Jos kiinostuit tästä itsenäisestä kissaneidistä, ota yhteyttä sähköpostiosoitteeseen: theresa.setzer@posteo.de

dav

 

Iso ja komea kolli Viiru tuli toimitilalle 07/17 hieman arkana ja sähisevänä. Viiru oli elänyt katukissan elämää ainakin hetken, mutta selkeästi taustalla on kotikissatausta. Luottamus ihmisiin syntyikin nopeasti ja pian Viiru jo kerjäsikin rapsutuksia, etenkin vatsaan. Viiru rakastaa ruokaa sekä makaamista selällään lattialla, nojatuolissa ja yöllä sängyssä. Viiru myös seuraa ihmistä kaikkialle, jopa suihkuun sopivan välimatkan päähän 🙂 Viiru onkin todella seurallinen ja kiltti. Jos haluat tarjota tälle ihmisrakkaalle löllykälle hyvän kodin, voit olla yhteydessä ensikotiin; pia.pesonen1@gmail.com ja sovitaan, koska haluat tulla tutustumaan. Viiruhan on kastroitu, sirutettu ja rokotettu. Sekä hampaat on hoidettu kuntoon, pari kulmahammasta poistettiin 10.10.

Kollipojat  hakevat rauhallista aikuista kotia,ei lapsiperheeseen.

Kokeneeseen kotiin joissa pojille riittää aikaa ja kodilla kärsivällisyyttä totutella pojat elämän ääniin.

Yhteiseen kotiin tai kotiin jossa odottaa rohkea kissakaveri.

Pojat ovat käsiteltäviä ja leikkisiä, mutta liialliset äänet pelottavat kumpaakin.

7.10 Pojat ovat rohkaistuneet kovasti.

Pojat on rokotettu,sirutettu ja madotettu.

Lisätietoja: andersson.tiina@luukku.com

 

 

 

Tilda on alunperin Parkanon populaatiosta syntynyt tyttökissa(2013) ja on leikkautettu KKY:n toimesta. Täysin terve ja ihana yksilö 🙂

Tilda oli 2 vuotta uuden omistajan luona, mutta valitettavasti siellä joutunut toisten kissojen kiusauksen kohteeksi ja sen takia tuotu takaisin KKY:n.

13.9.2017

Nyt Tilda on on ollut luonani 1,5vko ja tottuminen uusiin tiloihin tuntuu vievän aikaa. Tilda on kuitenkin jo nyt rohkaistunut hurjasti. Suurimman osan ajasta viettää vielä sohvan takana, mutta innostuu välillä myös leikkimäänkin ja kuikuilee sohvapöydän alta.  Antaa koskea myös suht rohkeasti ja silitellessä kehrää nauttien 🙂

Täysin sisäsiisti ja ruoka maistuu hyvin.

Tildan menneisyyden vuoksi toivoisin että hän saisi uuden kodin jossa ei mielellään olisi muita eläimiä. Olisi myös hyvä jo uudessa perheessä olisi jonkun verran kokemusta kissoista ennestään koska arastavat kissat vaativat tottuneita ja luontevasti kissoja käsitteleviä ihmisiä ympärilleen. Tildasta saa varmasti saa ihanan hurisijakaverin sohvalle kun sille antaa vaan aikaa ja tilaa tutustua ensin kunnolla.

5.10.2017

Tildasta on kuoriutunut varsinainen kissakaveri. Rohkaistunut todella paljon ja hakee rapsutuksia ja huomiota sohvalla kiehnäten ja huristen 🙂

Vieraita vielä ujostelee aluksi jonkin verran mutta reipastuu nopeasti. Edelleenkään mitään ongelmia Tildan kanssa ei ole ilmaantunut. Ei revi eikä raavi mitään. Kasvit saavat olla täydessä rauhassa kuin myös palapelin palat pysyy siististi ihan lattialla 😀 Iltaisin Tilda on välillä vähän maukunut kun olen siirtynyt parvelle nukkumaan ja hän ei sinne uskalla tulla, muuten oikein rauhallinen ja ihana kisu.

 

Tällä hetkellä Tilda hengailee  Tampereen Pyynikillä ja odottelee pääsyä mahdollisesti loppuelämän kotiin. Tildaa on mahdollista tulla tapaamaan ihan kun vaan aikatauluista sovitaan. Lisäkysymyksiä voi kiinnostuessa lähettä spostiin taru.vegfest@gmail.com tai soittaa suoraan numeron: 0466561255

  Kukkuu! Minä olen Pikku Myy!

Elämässäni on tapahtunut paaalljon asioita. Ensin asuin kahden kissakaverini Tiuhdin ja Viuhdin kanssa lapsiperheessä missä oli kai liian ahdasta meille, Miu!? Aikani kissayhdistyksen tiloissa odoteltuani pääsin perheeseen, mutta kuulemma vain odottelemaan sitä oikeaa! Missäää oolleeet?!?

-Pikku Myy kyllä sopeutuu nopeasti. Tutustuu ihmisiin helposti ja on aina oma vekkuli oma itsensä. Kun Viuhtia tultiin hakemaan uuteen omaan kotiin, oli Pikku Myy sitä mieltä, että minä myös ja piiloutui kuljetuslaatikkoon, vaikka siellä tuoksuikin aivan vieras koti. Pikku Myy on rokotettu, steriloitu tyttökissa. Syntymäpäiväkin on tiedossa, 11.3.2018 hän täyttää kolme vuotta. Pikku Myy on muuten terve reipas kissa, mutta toinen etuhammas on lohjennut. Pikku Myy tykkää silityksistä ja leikkimisestä, mutta sylissä ei kyllä juurikaan malta loikoilla. Hauskinta onkin seurailla koira- ja kissakavereiden touhuja mahdollisimman korkealta, välillä joukkoon liittyen. Pikku Myy ei ole kovin arka, joten se voisi hyvinkin sopia vaikkapa koululaiselle kaveriksi, myöskään toisia kissoja tai koiria se ei ole ainakaan toistaiseksi kavahtanut.

Täällä minä odottelen!

Lisätietoja: sirkku.lantunen@kolumbus.fi

Uusimmat kuulumiset: Pikku Myy voi hyvin ja odottelee hammaslääkärille pääsyään. Uskokaa tai älkää, viimeksi siellä oli mukavaa kun oikein nostettiin pöydälle.. yleensä pöydiltä nostetaan pois! Pikku Myyn luona on käynyt vierailijoita ja Pikku Myy on nyt alustavasti lupautunut yhteen perheeseen. Jännittäviä aikoja siis elellään..

 

 

Hukka etsii uudelleen koti, kotiehdokaan vetäytymisen takia.

On energinen,muiden kissojen seurassa viihtyvä ja pärjää lasten kanssa. Hukka on siellä missä tapahtuu.

Ei ainoaksi lemmikiksi.

Luovutetaan rokotettuna ja sirutettuna.

Asustaa Sastamalan Illossa

Yhteydenotot: Andersson.tiina@luukku.com

 

 

 

Usva

Kauno

Kauno

 

 

 

 

 

Pieniä tassuja, söpöjä nassuja,vauhtia hurjaa, monta kommellusta nurjaa, niistä on pienet kissanpennut tehty.

Tämä seitsikko on tullut ensikotiin erilaisine taustoineen, jokainen valitettavasti on joutunut emostaan eroon liian aikaisin.Pennut ovat kasvaneet ensikodissa toistensa kanssa sekä ensikodin isompien kissojen huomassa.

Pennut ovat ensikodissa tottuneet lapsiperheen arkeen.

Pentueen poika: Usva

Pentueen tyttö: Kauno

Pennut eivät lähde ainoiksi kissoiksi, tarvitsevat seuraa ja virikkeitä.

Pennut luovutetaan madotettuina,sirutettuina ja rokotettuina.

Seitsikko majailee Sastamalan Illossa

Ota yhteyttä: andersson.tiina@luukku.com( kerro itsestäsi ja millaiseen kotiin pentu/pennut pääsisivät)

Kauno on varattu

Tupsu ja Maija

Kauniit tyttökissat Maija, s. noin 2014 (tummakilppari ) ja tyttärensä Tupsu, s. noin 2016 (raidallinen) tulivat yhdistyksen hoiviin elettyään ensin vapaina kissapopulaatiossa. Molemmat arastelevat ihmisiä, ja varsinkin Maija sähisee helposti tuntiessaan olonsa pelokkaaksi. Tupsu on kaksikosta se leikkisämpi ja ihmisistä kiinnostuneempi, Maija viihtyy paremmin omissa oloissaan. Maija ja Tupsu luovutetaan mielellään yhteiseen kotiin, jossa ei ole koiria tai pieniä lapsia. Muihin kissoihin Maija ja Tupsu ovat tottuneita ja niiden tottumista ihmisiin voisi edistää uudessa kodissa oleva kesy kissakaveri. Maijan ja Tupsun uudelta omistajalta vaaditaan kärsivällisyyttä ja halua tutustua kissoihin niiden omassa tahdissa. Molemmat kissat on rokotettu, steriloitu ja sirutettu.

Jos haluat tarjota hyvän loppuelämänkodin Maijalle ja Tupsulle, ota yhteyttä: heikkilae@gmail.com

 

Maija

Tupsu

 

Päivitys 8.10.17

Hanna ja Elfe tulivat loukutettuina Sastamalasta 1.10.2016. Hanna oli syntynyt ulos edellisenä vuonna ja asunut ulkona.Hannan emo katosi. Pihapiiri ruokki kisua. Selvittyään talven mm. supikoiran metsästysretkistä Hanna sai pentunsa elokuussa 2016, sinne ulos siis.
Talven ollessa vastassa talonväki tarttui asiaan ja pentue loukutettiin. Kaksi pentua ja Hanna emo saatiin loukutettua. Toimitilalla toinen pentu kuoli, Hanna oli terve, mutta pieni punainen pentu sairasti flunssaa. Pentu sinnitteli ja toipui, mutta jää pienikokoiseksi. Suurten keijunsilmien vuoksi sai nimen Elfe. Ensikotiin tulivat lokakuun lopulla. Alku oli hankalaa, eikä häntä ollut pystyssä kummallakaan. Se supikoira, jos se vaanii jossain?

Nyt Hanna ja Elfe ovat asustelleen ensikodissa lähes vuoden. Elfestä on kasvanut kämmenenkokoisesta rääpäleestä noin kolmekiloinen kissaneito. Kauniit oranssit keijunsilmät on sillä edelleen. Hanna oli aluksi mielistelijä, nojaili sääriin, kun ruokaa oli tarve saada, mutta nyt ruoan saannin varmuudesta vakuututtuaan ei nojaile enää. Sen saisi herkuilla lähestymään, mutta täällä kansoitetussa ensikodissa ei yksityistarjoiluja hyvällä katso kaverit. Nopeat syövät hitaat. Hannaa ei ole pystynyt vielä silittämään.
Elfe on puolestaan kiinnostunut ihmisen toimista, seuraa vessaan ja antaa silittää ainakin kun tahtoo itse. Väsyneenä paremmin. Määrätietoinen lähestyminen on vieläkin kauhistus, kiitos varmaan pienen rääpäle iän ja lääkekuurin silmätipan ja lisäruokien. Kun ihminen määrätietoisena lähestyi se tarkoitti pakolla kitusiin jotain mönjää tai silmiin jotain kylmää mönjää.
Olen aiemmin liputtanut, että yhteiseen kotiin. Nyt näyttää siltä, että voisivat mennä erikseenkin. Varsinkin Elfe kuitenkin tarvitsisi leikkikaverin. Elfe on punainen ja sillä kauniit oranssit silmät.
Hanna on kaunis harmaata sisältävä kissa.  Se on esillä reippaana myös kun vieraita käy, mutta silittää ei anna. Lahjonnalla olisi varmaan koulutettavissa. Elfe piiloutuu vieraiden tullessa aluksi. Tottuneet pieneen koiraan ja toisiin kissoihin. Eivät sovellut pienten lasten perheeseen.

 

Jos haluat tarjota kovan alun kissanelämälleen saaneille tytöille kodin, ota yhteys eeva.pulkkis@gmail.com. Kissat asustelevat nyt Vuorentaustassa Ylöjärvellä. Molemmat on rokotettu, sirutettu ja steriloitu, ja tietenkin madotettu monia kertoja.