Kissapörssi

Aikuiset kissamme luovutetaan tunnistemerkittyinä, madotettuina, rokotettuina, steriloituina tai kastroituina ja eläinlääkärin tarkastamina.

Pennut luovutetaan tunnistemerkittyinä, madotettuina, rokotettuina ja eläinlääkärin tarkastamina. Uuden omistajan on leikkautettava yhdistyksen luovuttama pentukissa viimeistään 6 - 8 kk ikäisenä. Pennun luovuttanut ensikoti varmistaa, että pentu steriloidaan tai kastroidaan.

Kissojen luovutusmaksut

  • Aikuinen, steriloitu tai kastroitu kissa: 120 €
  • Steriloimaton tai kastroimaton pentukissa: 130 €
    Neuteroimattoman pennun luovutushinnasta palautetaan 20€ neuterointikuittia ja luovutussopimuksen kopiota vastaan.

 

 

Misu on lempeä, kiltti ja kaikinpuolin ihastuttava tapaus, ja hän haluaisi rauhalliseen kotiin ainoaksi kissaksi. Misu nauttii kovasti rapsutuksista ja ihmisen huomiosta, ja viettääkin suurimman osan ajasta vieressä tai sylissä kehräten. Välillä Misu innostuu leikkimäänkin, mutta enimmäkseen nauttii rauhallisesta kissanelämästä nukkuen ja ympäristöään tarkkaillen.

Misu on leikattu, rokotettu, sirutettu ja loishäädetty.

Tämä kissaneiti asustelee Tampereen Raholassa, sovi tapaamisesta ja kysele lisätietoja sähköpostitse valeria.kaara@outlook.com

**Topi tapaa kotiehdokkaan!**

Hei kivat ihmiset! Minä olen viime kesän poikia ja minut poimittiin pikkupentuna talteen Nokialta vilkkaan tien läheltä. Kukaan ei tiiä miten minä sinne olin päätynyt yksistäni. Mutta onneksi pääsin sieltä turvaan. Löytöeläinpaikasta ei kukaan minua kaipaillut ja sitten minä tulin yhdistyksen ensikotiin uutta kotia vartoilemaan.

Tosi kivaan kotiin pääsinkin ja sain nimekseni Topi. Mutta. Uuden kodin Lempi ei ole suostunut tykkäämään minusta vaikka olen tosi kiltti ja nöyrästi koittanut päästä Lempi-kissan ystäväksi. Lempi on tykästynyt ainoana kissana elämiseen ja on ominut kotinsa ja emännän ja siksi minä tarttisin nyt uuden mahdollisuuden.

 

Tykkään sekä kissoista että ihmisistä, mutta pelokkaan varhaislapsuuteni vuoksi tarvitsen rauhallisen kodin ja aikaa totutteluun. Ja paljon rohkaisua. Sitten minä asetun vaikka vierellesi nukkumaan! Ja osoitan kuinka onnellinen olen. Minun mielipuuhaani on myös luonto-ohjelmien katselu. Entä sinun?

Topi poika odottelee uutta kotiaan Tampereella. Jos tahdot tutustua Topiin, niin laita viestiä: eijak@kissojenkatastrofiyhdistys.net

Noin 8-vuotiaat sisarukset Iiro ja Saara etsivät yhteistä kotia. Ennen yhdistykselle tuloaan kissat elivät iäkkäämmän omistajan seurana, joten ne ovat tottuneet rauhalliseen ympäristöön. Luonteiltaan Iiro ja Saara ovat ihmisrakkaita ja leikkisiä. Pikkuinen Saara juttelee paljon ja nukkuu kissatalolla usein peiton alla. Iiro on isokokoinen, lempeä ja nauttii silityksistä. Iiro ja Saara luovutetaan uuteen kotiinsa valmiiksi sirutettuina, rokotettuina ja leikattuina.

Jos haluat tarjota kodin näille rakastettaville sisaruksille, lähetä sähköpostia osoitteeseen hallitus@kissojenkatastrofiyhdistys.net ja sovi tapaaminen kissatalolle Raholaan.

Iiro

Iiro

Iiro

 

 

 

 

 

 

 

 

Saara

Saara

Saara

Saara

***Paavolla ja Tepolla on kotiehdokas 🙂 ***

Sastamalasta lähtöisin olevat isot kollikissat Paavo (s. 2010) ja Teppo (s. 2012) saapuivat Raholan kissatalolle huhtikuun alussa. Kaksikosta Teppo on rauhallisempi ja enemmän omissa oloissaan viihtyvä kun taas kehrääväinen Paavo nauttii sylissä olosta ja silittelystä. Huomionhaluaan Paavo ilmaisee lyhyillä vaativilla maukaisuilla ja ylenpalttisella puskemisella. Myös Teppo hakeutuu silloin tällöin siliteltäväksi, mutta on käytökseltään Paavoa hillitympi. Molemmat kissat ovat terveitä, mutta hieman ylipainoisia eli niiden ruokavalioon pitäisi kiinnittää huomiota, jotta pojat hoikistuisivat. Teppo ja Paavo luovutetaan uuteen kotiinsa valmiiksi sirutettuina, rokotettuina ja leikattuina.

Jos kiinnostuit Teposta ja Paavosta, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hallitus@kissojenkatastrofiyhdistys.net

Teppo

Paavo

Paavo

Noin 9 kuukauden ikäiset villiemon pennut Sipi ja Supi saapuivat yhdistykselle viime lokakuun lopussa Jämijärveltä.  Pennuille etsitään yhteistä kotia.  Sipi ja Supi vielä hieman arastelevat ihmisiä, mutta nuoren ikänsä huomioon ottaen ne todennäköisesti tottuvat omassa kodissa ihmisten seuraan melko nopeasti. Toimitilalla oloaikanansa tytöt ovatkin huomattavasti rohkaistuneet ja kiinnostuneet ihmisten seurasta ja innostuvat usein leikitettäviksi. Arkuutensa vuoksi Sipi ja Supi eivät välttämättä sovi samaan kotiin pienten lasten tai koirien kanssa, mutta kesy kissakaveri voisi esimerkillään auttaa niitä sopeutumaan uusiin omistajiinsa.  Molemmat kissat luovutetaan valmiiksi sirutettuina, rokotettuina ja leikattuina.

Sipistä ja Supista saa lisätietoa osoitteesta hallitus@kissojenkatastrofiyhdistys.net

Sipi

Sipi

Supi

Supi

**Saku tapaa kotiehdokkaan**

Minä olen vielä nuori poika ja opettelen tulemaan toimeen ilman tutun laumani tukiverkostoa. Ihminen on kuulemma kissan paras ystävä ja sellaista huolehtivaa ihmistä minäkin itselleni toivon. Tarvitsen myös rohkean ja lempeän kissaystävän jakamaan kokemuksia kanssani ja näyttämään mallia kuinka ihmisten kanssa ollaan ihan rennosti. Luotan toisiin, ennestään vieraisiinkin kissoihin heti, jos ne ovat ystävällisiä.

Ujostelen vielä kuten nuo muutkin täällä kissapörssissä olevat entisen laumani jäsenet. Annan ihmisen vähäsen rapsutella rapsutuskepin päällä ja pikkaisen koskettaakin rauhallisessa tilanteessa.  Me jatketaan ensikoti-ihmisten kanssa tutustumista, mutta jos haluat tavata minut ja ihastua kauniin vihreisiin suuriin silmiini, niin tule käymään Tampereen Hyhkyyn.

Saku on kastroitu, sirutettu ja rokotettu kertaalleen kissanuhia ja kissaruttoa vastaan. Saku on myös loishäädetty Profenderilla kahteen kertaan.  Saku on siisti ja tykkää monipuolisesta hyvälaatuisesta kissanruoasta. Värjätyt marketti-raksut jäävät tältä pojalta kuppiin:)

Sakun rohkaistumista ja puuhia päivitellään tänne Kissapörssiin. Kannattaa seurailla.

Päivitys 22.3. Saku leikkii monenlaisilla leluilla yöllä, kun ihminen ei ole samassa tilassa. Myös kuiva- ja märkäruoka tyhjenevät kipoista aina aamuun mennessä:)

Päivitys 10.4. Saku on silmin nähden onnellinen, kun lähelle tulee toinen kissa. Saku hyväksyy kaikki kissat sukupuolesta ja iästä riippumatta. Jos toinen kisu ei ole ystävällinen, niin Saku vetäytyy rauhallisesti, ei ryhdy kinastelemaan. Nyt tavoitteena onkin, että Sakun positiivinen reaktio saadaan kohdistumaan meihin ihmisiin:)

Kerro kodistasi ja sovi tapaaminen: eijak@kissojenkatastrofiyhdistys.net

Kolme arkaa nuorehkoa tyttökissaa vailla kissakokemusta omaavaa kotia ja rohkeaa kissakaveria.

Kerro kodistasi ja sovi tapaaminen Tampereen Raholaan:

hallitus@kissojenkatastrofiyhdistys.net

Minä olen samaa tiikeriraitaisten kissojen laumaa, joita meitä on täällä kissapörssissä useampikin. Meillä oli joskus omistajakin, mutta hän nukkui pois ja sillä tavalla jäimme vaille kotia ja isäntää tuolla maaseudun rauhassa. Saimme ulkoilla vapaasti ja tietty lisääntyä myös. Mutta se homma on nyt loppu ja riittää, ollaan kaikki steriloituja ja kastroituja. Minä olen aika iso kolli, mutten kovin iäkäs kumminkaan.

Ihmettelevät myös, kun en puhu mitään. Ajattelen sitäkin enemmän ja viestejäni on hyvä lukea korvien asennosta ja silmien liikkeistä ja kaikesta muusta miten ilmehdin.

Nyt minä olen tilapäiskodissa ja totuttelen asumaan ainoana kissana ja ihmisen kaverina. Me ei ihmisen kanssa vielä olla päätetty, kumpi meistä on johtaja. Minä olen vähäsen mökö enkä vielä luota. Ja kun minä päätän mennä lavuaariin tuijottamaan, niin emäntä joutuu menemään pesulle muualle. Minuun ei kosketa vaikka viereeni päästänkin!

No, kattellaan tätä meininkiä täällä Tampereen keskustassa jonkun aikaa. Muuten meillä kyllä ihan sujuu, kunhan minä saan toistaiseksi sanella tahdin. Mites olisi sinun kämppäkaverina?

Päivitys 10.4. Minä olen pitänyt tarkkaa päiväkirjaa olostani täällä kaupunkikodissa tuon emännän kanssa. Olen saanut kaikenlaisia leluja ja erityisesti herkkuja. Semmoisia rapeita kalojakin,  joita emäntä sanoo muikuiksi. Sellaisen haen pöydältäkin vaikka se on emännän valtakuntaa. Leluilla leikin mieluiten yöllä joilloin on ihan omaa aikaa. Kissanminttulelun otin viereeni nukkumaan.

Parvekkeella ulkoiluakin minulle on tarjottu, mutta minusta on turvallisempaa täällä omassa kotona ainaskin vielä. Taidan olla ujouden ohessa aika riippuvainen tutusta ja turvallisesta. Hiljaa hyvä tulee:)

Jos uskallat, niin kerro itsestäsi ja kodistasi ja voit saada kutsun tulla tutustumaan:

mailam.koti@gmail.com

Kalle on rauhallisesta elämästä pitävä, pullukanpuoleinen kollipoika. Tykkää rapsutteluista, mutta on hyvin arka. Kalle haluaisi kodin missä ei ole koiria, eikä kovin pieniä lapsia. Kiltti kissakaveri voisi tehdä hyvää arkajalalle. Kalle on noin 4-vuotias, leikattu ja sirutettu kiltti, siisti ja hiljainen kisu.

Kalle asustaa tällä hetkellä Ikurissa Tampereella. Lisätietoja voi kysellä sähköpostitse:

sirkku.lantunen@kolumbus.fi

Tilanne 14.3: Kehrääjä-Kalle on saanut ensikodissa uuden lempinimen “Puskuri”. Lapset eivät häntä tosin juurikaan näe, koska Kalle heräilee pitkiltä päiväuniltaan vasta illan tultua. Päivät omissa oloissa oltuaan onkin hellyyden kaipuu niin kova, että on puskea ihmiset kumoon! Kalle siis yhä etsii rauhallista kotia, missä iltasella olisi aina joku kotona rapsuttelemassa ja silittelemässä. Kalle on hurmaava herra, hieman vatsakas kuten laiskahkoa elämää viettävillä usein, mutta oikein kaunis kehräyskaveri.

 

Vajaan vuoden ikäiset veljekset Fala ja Feli saapuivat KKY:n toimitilalle marraskuussa. Kissat ovat ihmisten suhteen vielä arkoja mutta kuitenkin uteliaita ja mielenkiinnolla tarkkailevat hoitajien puuhia toimitilalla. Väritykseltään vaaleampi Feli on veljeään hieman kesympi ja rohkeampi. Molemmat pojat ovat hyväkuntoisia ja terveitä, ja ne luovutetaan uusiin koteihinsa sirutettuina, rokotettuina ja leikattuina. Arkuutensa vuoksi Falaa ja Feliä ei mielellään luovuteta kotiin, jossa on koiria tai pieniä lapsia.

Kissaveljeksiin voi tulla tutustumaan Tampereen Raholaan.

Jos haluat tarjota kodin Falalle tai Felille, lähetä sähköpostia osoitteeseen hallitus@kissojenkatastrofiyhdistys.net

Fala

 

Feli

Leena

Elina

Elina

Elina

Syyskuussa saapuivat yhdestä tyhjentyneestä possulasta Leena ja Elina. Muitakin piti olla, mutta ne olivat kadonneet.

Molemmat sairasti ensin ja sitten Leena pitkään.  Tullessa arvio iästä oli 6-8 viikkoa, paino 500g. Ikä varmaan sinne kahdeksaanviikkoon, kun alkoivat kasvaa niin kovaa tulon jälkeen.

Eli olisivat syntyneet elokuun alkuun 2017.  Leena on ollut niiskuneiti pitkään ja syönyt kolme antibioottia, sillä paljastui mykoplasmatulehdus, siis hengitystietulehdus.

Nyt tämä vuoden molemmat olleet ihan terveitä  Molemmat on steriloitu rokotettu ja sirutettu ja tietenkin madotettu.

Leena on sellainen ujopiimä, sitä kun olen joutunut pyydystelemään antibioottiin niin paljon. Seuraa mielellään tekemisiäni, joka paikassa. Leena tulee  heti

paikalle, jos olen suihkussa tai puhallan pulloon (keuhkojen takia). Jos näppis jää vapaaksi niin säädöt on heti järjestetty uusiksi Leenan toimesta.

Elina on ollut leikkisämpi, ja käy öisin moikkaamassa minua, pötköllään olevaa ihmistä ja puskee, kehrää, tulee syliin. Jopa kirputtaa, eli nakertelee hampain ja nuolee.

Seisova ihminen on vielä kauhun paikka. Ovat siellä possulassa ehtineet ehdollistua siihen että iso on peto, pakene.

Molemmat on leikkisiä, mutta täällä monikissa-koirataloudessa en pääse yksilöitä leikittämään juurikaan.

Ovat tottuneet toisiin kissoihin ja tulevat toimeen kissojen kanssa. Myös pieni koira on tuttu, vaikka eivät ylimpiä ystäviä olekaan.

Tytöt ovat rauhallisia, ujoja mutta leikkisiä keskenään. Kissoja rauhallisemmasta päästä. Ei lapsiperheisiin.

 

Nämä vaativat ihan erityistä kotia, ymmärrystä pienen tytön pelosta ja kauhusta. Se sikalaelämä on leimannut ja täällä heikoksi menneet tytöt vielä pakolla lääkittiin, ilman emoa.. Isoiksi ei kumpikaan tule, nyt ovat ehkä noin 3 kg ja ovat 9 kk kohta.

Tietyllä tavalla, voisin toivoa, että menisivät yhteiseen kotiin, mutta ei ole välttämätöntä, jos sopiva kissakaveri on olemassa.

 

Jos haluat tietoja tyttösistä, ota yhteys eeva.pulkkis@gmail.com. Tyttöset asustaa Vuorentausta Ylöjärvi

 

 

 

Silityksiä rakastava hurmaava kodinvaihtaja Taku etsii omaa loppuelämän kotia. Taku on arvioilta 6-7-vuotias herra. Taku ei ole ensikodissa vielä innostunut leikkimisestä, mutta ihmisen lähellä Taku viihtyy ja rakastaa silityksiä. Taku on kuitenkin arka ja säikkyy kovia ääniä, joten Taku luovutetaan rauhalliseen kotiin ja ainoastaan sisäkissaksi. Rauhallinen kissakaveri voisi olla Takun mieleen, mutta Taku pärjää hyvin ainoana kissana. Taku viihtyy omassa turvallisessa paikassa, ensikotiin tullessa se oli ensin kantokoppa ja sen jälkeen tuttu ja turvallinen kiipeilypuun kolo. Nyt Taku on ottanut sohvan omakseen.

Eläinlääkäri on todennut Takulla hieman hammaskiveä takahampaissa, joten Takun hammashuolto tulisi jatkossa hoitaa eläinlääkärillä.

Taku on leikattu, sirutettu, rokotettu ja madotettu.

Jos koet voivasi tarjota Takulle hyvän loppuelämän kodin, ole yhteydessä sähköpostilla heidim.viitala@gmail.com ja kerro, millaisen kodin voisit Takulle tarjota.

Chili on noin 2 vuotta vanha, leikattu, rokotettu ja sirutettu nuori kissaneiti. Hän on energinen – parasta on kengännauhoilla leikkiminen – ja utelias, joten suhteellisen suuri asunto olisi varmasti hänen mieleensä.  Chilillä on vahva luonne ja hän tekeekin niinkuin haluaa. Chili pitää huomiosta ja lähes varmasti haluaa maata luettavan sanomalehden tai tietokoneen päällä, mutta häntä ei voi pakottaa olemaan sylissä tai muutenkaan lähellä. Hän päättää itse milloin haluaa tulla silitetyksi. Jos hänen mielipidettään ei kunnioiteta tai ei huomaa milloin hän ei halua silityksiä, saattaa seurauksena olla raapaisuja ja puremia. Tämä on kuitenkin ainoa tilanne milloin Chili on agressiivinen, muuten hän on todella seurallinen ja monesti myös läheisyydenkipeä, ollessaan sylissä silitettävänä hän onkin todella suloinen.

Hän joutui alunperin pakoon kodista, johon syntyi vauva. Täten paras paikka Chilille ei olisikaan perheessä, jossa on pieniä lapsia. Sitä emme tiedä, miten Chili toisten kissojen kanssa käyttäytyy. Mutta jos hän joutuu olemaan yksin suuren osan päivästä, hän tulee hyvin todennäköisesti todella tylsistyneeksi.

Jos kiinnostuit Chilistä, lähetä sähköpostia Theresalle: theresa.jethrotull@web.de

Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin koskien tätä ihanaa tyttökissaa.

Poju on kiltti,sosiaalinen ja kaikin puolin kiva kotikissa. Poju kävi kokeilemassa ainoan kissan eloa perheessä mutta palautui Pojusta riippumattomista syistä.

Nyt hakee tosi tarkoituksella uutta kotia josta voisi löytyä kissakaveri jakamaan elämän iloja.

Tottunut lapsiperheen arkeen.

Luovutus rokotettuna,leikattuna ja sirutettuna

Asustaa Sastamalan Illossa

Yhteydenotot: andersson.tiina@luukku.com

 

 

 

 

 

 

Kollipojat  hakevat rauhallista aikuista kotia tai kotia joissa lapset jo isompia.

Kokeneeseen kotiin joissa pojille riittää aikaa ja kodilla kärsivällisyyttä totutella pojat elämän ääniin.

Yhteiseen kotiin tai kotiin jossa odottaa rohkea kissakaveri.

Pojat ovat käsiteltäviä ja leikkisiä, mutta liialliset äänet pelottavat kumpaakin.

7.10 Pojat ovat rohkaistuneet kovasti.

10.12 Pojat ovat sopeutuneet mukavasti lapsiperheen äänin ja elämään, ovat leikkisiä ja paljon rohkeampia kuin tänne tullessaan. Erityisesti Esko pitää sylityksessä,Mörölle riittää rapsutukset ja silitykset  ja leikit lelukepin kera.

28.3 Esko ja Mörkö vieläkin odottavat sitä omaa kotia. Esko on pojista edelleen sosiaalisempi ja viettää paljon aikaa ihmisten seurana. Mörkö nautiskelee enemmän rauhasta, toki rapsutuksia ja silitykset on kiva ottaa vastaan mutta ei niitä itse hakemalla tule hakemaan.

Ainoa milloin molemmat pojat ovat haukkana jaloissa on silloin kun jääkaappi aukeaa ja sieltä tarjoillaan kinkkua.

Kovasti molemmat pitävät leikkimisestä lelukepeillä ja laservalon perässä juoksemisesta.

 

Pojat on leikattu, rokotettu,sirutettu ja madotettu.

Pojat asuvat Sastamalan Illossa

Lisätietoja: andersson.tiina@luukku.com

 

 

 

 

Hukka hurjimus kaipailee edelleen uuteen kotiin.

On energinen,muiden kissojen seurassa viihtyvä ja pärjää lasten kanssa. Hukka on siellä missä tapahtuu.

Ei ainoaksi lemmikiksi.

Luovutetaan rokotettuna,leikattuna ja sirutettuna.

10.12 Hukalle tehtiin kastrointi yöllisten serenaadien alkaessa. Hukka on edelleen melkoisen hellyttävä pakkaus, riiviön joka laittaa matot ja lelut solmuun. Sosiaalinen,ihmisiä ja muita kissoja rakastava.

12.3 Hukka kävi mittavasta hammasoperoinnissa jossa poistettiin kaikki muut hampaat paitsi kulmurit. Toipuminen operoinnista on sujunut hyvin,rohmulle maistuu ruoka ja leikkimisestä puhumattakaan.

Asustaa Sastamalan Illossa

Yhteydenotot: Andersson.tiina@luukku.com

 

 

 

Tupsu ja Maija

Kauniit ja kookkaat tyttökissat Maija, s. noin 2014 (tummakilppari ) ja tyttärensä Tupsu, s. noin 2016 (raidallinen) tulivat yhdistyksen hoiviin elettyään aiemmin kissapopulaatiossa.

Tupsu on kaksikosta leikkisämpi ja ihmisistä jo todella kiinnostunut. Tupsua saa silittää ja jopa rapsuttaa masusta.  Myös Maija on totutellut ihmisten seuraan ja uskaltautuu joskus osallistumaan leikkiin, mutta viihtyy edelleen paremmin omissa oloissaan tarkkailemassa tilannetta pienen matkan päästä.

Maija ja Tupsu luovutetaan mielellään yhteiseen kotiin tai toisen rohkeamman kisun ystäväksi. Maija ja Tupsu  odottavat uudelta kotiväeltään halua tutustua kissoihin niiden omassa tahdissa.

Jos haluat tarjota hyvän loppuelämänkodin Maijalle ja Tupsulle tai jommalle kummalle, ota yhteyttä ja sovi tapaaminen Tampereen Raholaan: hallitus@kissojenkatastrofiyhdistys.net

Tupsu

Maija