Kissapörssi

Aikuiset kissamme luovutetaan tunnistemerkittyinä, madotettuina, rokotettuina, steriloituina tai kastroituina ja eläinlääkärin tarkastamina.

Pennut luovutetaan tunnistemerkittyinä, madotettuina, rokotettuina ja eläinlääkärin tarkastamina. Uuden omistajan on leikkautettava yhdistyksen luovuttama pentukissa viimeistään 6 - 8 kk ikäisenä. Pennun luovuttanut ensikoti varmistaa, että pentu steriloidaan tai kastroidaan.

Kissojen luovutusmaksut

  • Aikuinen, steriloitu tai kastroitu kissa: 120 €
  • Steriloimaton tai kastroimaton pentukissa: 130 €
    Neuteroimattoman pennun luovutushinnasta palautetaan 20€ neuterointikuittia ja luovutussopimuksen kopiota vastaan.

Hellyttävä Viki on noin 3 – 4 vuoden ikäinen kesy kollikissa. Viki nauttii huomiosta ja pyörii ihmisten seurassa jaloissa kehräten ja puskien. Luonteeltaan Viki on kiltti ja rauhallinen, mutta innostuu myös ajoittain säntäilemään narulelun perässä. Viki ei välttämättä sovi aivan pienten lasten tai voimakasluonteisten toisten kissojen kanssa samaan kotiin, koska vaarana on, että se ei osaa kiltteytensä vuoksi pitää puoliaan tarvittaessa.  Viki luovutetaan uuteen kotiinsa leikattuna, sirutettuna ja rokotettuna.

Jos haluat tarjota rakastavan kodin Vikille, ota yhteyttä: heikkilae@gmail.com

Kolme aivan ihanaa leikkiin kyltymätöntä pientä kissalasta etsii rakastavia loppuelämän koteja.

Pennut ovat joutuneet erilleen emostaan aivan liian varhain ja ovatkin saaneet viettää pentuaikaansa keskenään yhdessä kahden ensikodin aikuisen kissan kanssa.

Kaikki kolme ovat aktiivisia leikkijöitä ja etenkin Piki tykkää härnätä kaikkia talon neljää muuta kissaa, minkä nukkumiseltaan ja syömiseltään vaan ehtii. Hosuli ja Sosuli, kaksi myöhemmin taloon tullutta pentua, ovat myös varsin uteliaita ja aktiivisia tapauksia, mutta ovat huomattavasti Pikiä arempia ja juoksevatkin äkkiä karkuun heti, kun yrittää silittää ja molemmat ovat myös kovia sähisemään. Piki taas on jo muutamaan otteeseen jopa kehrännyt hellän silityksen lomassa, mutta ei myöskään erityisemmin tykkää kosketuksesta tai läheisyydestä. Pentujen kanssa tuleekin olla todella motivoitunut ja elää täysin niiden ehdoilla, jotta niistä kasvaisi tasapainoisia ja kilttejä täysikasvuisia kissoja. Uskon, että kaikista näistä kolmesta pennusta tulee vielä varsin ihania ja rakastettavia aikuisia perheenjäseniä, ovathan ne sitä jo nyt.

Piki ei mielellään lähde talon ainoaksi kissaksi ja Hosuli & Sosuli tykkäisivät muuttaa yhteiseen loppuelämän kotiin. Kaikilla kolmella oli rankka siirto luonnosta tänne ihmisten lähelle sisätiloihin eroon emosta ja kaikilla meni noin viikko aikaa siihen, että läpi yön ei enää itketty kuorossa. Pennut tarvitsevat ehdottomasti paljon kärsivällisyyttä, virikkeitä ja tekemistä sekä seuraa toisesta kissasta.

Pennut luovutetaan madotettuina, sirutettuina sekä rokotettuina. Kaikki kolme tulee ehdottomasti leikkauttaa ja pitää sisäkissoina läpi elämänsä.

Mikäli uskot olevasi valmis antamaan rakastavan sekä tasapainoisen ja aktiivisen kodin näille karvakorville, laitahan sähköpostia, jossa kerrot hieman itsestäsi, perheestäsi sekä ympäristöstä, johon nämä pikkuiset hurmurit pääsisivät leikkimään ja kasvamaan. Luovutus alkaa aikaisintaan 11.9.

Ensikodin yhteystiedot: kaisa.lehtola@outlook.com

Sijainti: Tammela, Tampere

Sosuli ja Hosuli ihmettelevät kameraa ja miksei enää leikitä. Kuvassa pennut n. 8 viikon ikäisiä.

Pikkukisu Piki poseeraa 7-viikkoisena kuin ammattilainen konsanaan.

Ensikodin oma neiti Eevertti yhdessä Piki Pikkukisun kanssa kiipeilypuussa. Ehdoton lemppari unipaikka Pikillä on juurikin tuo pussukka, jossa tässäkin kuvassa istuskelee. Raapimispuu on välttämättömyys uudessa kodissa, nämä pikkuiset suorastaan rakastavat kiipeilyä ja loikoilua ylhäällä korkeilla tasoilla.

 

Dora

Usva

Kauno

Kauno

Pikku

Lusse

Mussu

Liisi

 

 

 

 

Pieniä tassuja, söpöjä nassuja,vauhtia hurjaa, monta kommellusta nurjaa, niistä on pienet kissanpennut tehty.

Tämä seitsikko on tullut ensikotiin erilaisine taustoineen, jokainen valitettavasti on joutunut emostaan eroon liian aikaisin.Pennut ovat kasvaneet ensikodissa toistensa kanssa sekä ensikodin isompien kissojen huomassa.

Pennut ovat ensikodissa tottuneet lapsiperheen arkeen.

Pentueen pojat: Lusse,Pikku, Mussu ja Usva

Pentueen tytöt: Liisi,Kauno ja Dora

Pennut eivät lähde ainoiksi kissoiksi, tarvitsevat seuraa ja virikkeitä.

Pennut luovutetaan madotettuina,sirutettuina ja rokotettuina.

Seitsikko majailee Sastamalan Illossa

Luovutus 1.9 alkaen

Ota yhteyttä: andersson.tiina@luukku.com( kerro itsestäsi ja millaiseen kotiin pentu/pennut pääsisivät)

Mussu on varattu

Suvi Jättikorva

Huolehtiva emo

Iiris tuli taloon Nokialta kaupunkialueelta vietettyään ensin Nokian löytötalolla vaadittavan ajan. Pyöreä tyttö, joka täällä muodostui palloksi. Koska se on väritykseltään ja ihmistä kohtaan  kultainen, niin Kultapallohan siitä tuli. Vaikuttaa hyvin nuorelta kisulta. Suorastaan teiniltä.
Iiris on hyvin siro ja pieni kissa, nuoreltakin vaikuttaa. Leikkisä.  Tykkää ihmisistä ja puskee vieraitakin heti heidän tultuaan.  Ei siedä toisia kissoja ja koiraa, johtuen ehkä äitiyden velvoitteista.

Iiriksen synnytys oli vaikea johtuen sen pienestä koosta. Juhannusaaton yönä syntyivät 3 pentua todella vaikeasti.    Pennuista Suvi, eli kilpikonnavärinen kirjava tyttö on vapaana vielä. Pennut syntyivät siis kotona, eivätkä ole mitään villejä pentuja, vaan tottuneita toisiin eläimiin, kissoihin, koiriin. Lapsiin ei, koska mummotaloudessa ei niitä vilistä.

Suvin yritys söpöillä tänään 19.8 kuvattuna. Söpöile siinä sitten kun olemus on tässä iässä pelkkiä isoja korvia, kuten teinillä isoja raajoja. Mutta huomioikaa kauneuspilkun täydellisen hyvä paikka. Onneksi kuitenkin nuo kasvuiän isot korvat on aikuisena taakse jäänyttä aikaa, eli ensin kasvaa korvat ja sitten tyttö perässä.  Korvien perusteella kasvamassa on ihan kelpo kissan kokoinen tyttö. Noin komeat korvat ennakoi upeaa kissatyttöä isona.

Vapaana on siis Suvi, pentu ja Iiris emo.
Pentujen luovutus on aikaisintaan 23.9. ja emon hieman myöhemmin, kun sterilointi ja toipuminen on ohi. Iiris sopii erinomaisesti ainoaksi kissaksi, todella ihmisseurallinen kisu. Alkuun vaikutti tottuneelta ulkoilemaan, mutta aika pian sammui se ”ulospyynti”. Olihan se ”ulkoillut” hylättynä, pennut mahassa. Ilman sirua.
Jos olet kiinnostunut, kerro viestissäsi tilanteestasi, elämänolosuhteista, joihin kisu menisi, kodistasi ja mahdollisista kavereista, joita siellä odottaa. Iiriksestä toivon ainoaa kisua, ellei sitten pentunsa kanssa yhdessä, mutta pennun aikuistuttua sekään ei takaa yhteensopivuutta. Talon kaikki aikuiset kisut ovat saaneet tuntumaa Iiriksen temperamentista.

Iiris Kultapallon tuore äitiys kaikkien ponnistelujen jälkeen

Suvi poseeraa siinä, Kielo pakenee kuvasta

Iiris vielä Kultapallona

Päivitys 14.8: Kielolle ja Töpölle on varaukset uusiin koteihin jo.

Kissojen osoite on Vuorentausta, Ylöjärvi.
eeva.pulkkis@gmail.com

Sissi

Samu

 

 

 

 

 

 

 

 

Sissi ja Samu ovat noin parivuotiaita yhteisestä kodista yhdistykselle tulleita kodinvaihtajia. Kissoille etsitään mielellään yhteistä uutta kotia. Sissi on luonteeltaan vilkas ja leikkisä ja nauttii huomion keskipisteenä olemisesta. Ihmisten seurassa Sissi ei mielellään pysy paikoillaan vaan hyppii kiipeilypuusta toiseen ja pyörii jaloissa kehräten ja puskien. Samu on Sissiä herkempi ja aiemmat huonot kokemukset ovat tehneet siitä aran ja epäluottavaisen ihmisiä kohtaan.  Samu sopisi parhaiten rauhalliseen kotiin, jossa ollaan valmiita hyväksymään Samun arkuus ja antamaan sille riittävästi aikaa tutustumiseen ja rohkaistumiseen. Muiden kissojen kanssa Samu tulee toimeen ja uudessa kodissa toisen kesyn kissan seuralla voisi olla Samuun positiivinen vaikutus. Samu ja Sissi luovutetaan uuteen kotiin rokotettuina, leikattuina ja sirutettuina.

Samusta ja Sissistä voi tiedustella sähköpostilla osoitteesta heikkilae@gmail.com

Pikku-Myy

Yhteisestä kodista yhdistykselle tulleet kirjava tyttökissa Pikku-Myy (s. 2015) ja vuonna 2013 syntyneet veljekset Viuhti (mustavalkoinen) ja Tiuhti (musta) ovat kilttejä kotikissoja, jotka etsivät joko uutta yhteistä tai erillisiä koteja. Tiuhti ja Viuhti ovat luonteiltaan rauhallisia ja kilttejä, ja viettävät aikaansa mieluiten mukavassa paikassa lepäillen. Leikkisä Pikku-Myy on joukosta energisin ja innostuu hyppelemään ja kieriskelemään ihmisten seurassa. Kissat ovat edellisessä kodissaan eläneet sisäkissoina. Edellinen omistaja luopui kissoista, koska ei kokenut niiden soveltuvan lapsiperheeseen. Pikku-Myyltä on katkennut toinen etuhammas, joka pitää todennäköisesti käydä jossain vaiheessa poistattamassa, mutta muuten kaikki kolme kissaa ovat terveitä sekä leikattuja, rokotettuja ja sirutettuja.

Tiuhdista, Viuhdista ja Pikku-Myystä voi tiedustella lähettämällä sähköpostia osoitteeseen heikkilae@gmail.com

Viuhti

Tiuhti

Tupsu ja Maija

Kauniit tyttökissat Maija, s. noin 2014 (tummakilppari ) ja tyttärensä Tupsu, s. noin 2016 (raidallinen) tulivat yhdistyksen hoiviin elettyään ensin vapaina kissapopulaatiossa. Molemmat arastelevat ihmisiä, ja varsinkin Maija sähisee helposti tuntiessaan olonsa pelokkaaksi. Tupsu on kaksikosta se leikkisämpi ja ihmisistä kiinnostuneempi, Maija viihtyy paremmin omissa oloissaan. Maija ja Tupsu luovutetaan mielellään yhteiseen kotiin, jossa ei ole koiria tai pieniä lapsia. Muihin kissoihin Maija ja Tupsu ovat tottuneita ja niiden tottumista ihmisiin voisi edistää uudessa kodissa oleva kesy kissakaveri. Maijan ja Tupsun uudelta omistajalta vaaditaan kärsivällisyyttä ja halua tutustua kissoihin niiden omassa tahdissa. Molemmat kissat on rokotettu, steriloitu ja sirutettu.

Jos haluat tarjota hyvän loppuelämänkodin Maijalle ja Tupsulle, ota yhteyttä: heikkilae@gmail.com

 

Maija

Tupsu

Moikka, minä olen Ippe!

Pääsin kodinvaihtajana ensikotiin steriloinnin jälkeen. Ensikodissa minua odotti iso, lempeä ja leikkisä FIV-kissa Nauku. Minussakin todettiin FIV mutta sehän ei menoa haittaa. FIV ei tartu koiriin eikä ihmisiin, kissoihinkin vain vakavien ja syvien puremahaavojen kautta.

Päivitys 13.7.17: sain uuden kissakamun, Muru FIV+ mutta me ollaan vasta nenäpusu asteella, parit kerrat vasta kirmailtu ympäriinsä.

http://kissawiki.whiskas.fi/w/index.php/

https://www.dropbox.com/s/lx7vuza40nlzqix/Ippe%20ja%20Nauku.mp4?dl=0

Toivoisin niin löytäväni kaveriksi leikkisän ja jaksavan kissan tai koiran. Tykkäisin reippaasta menosta mutta kissakamu väsähtää nopsaan, vaikka Uusi kamu onkin nyt alkanut leikkiä tosi lujaa aamuöisin! Minussa riittää ruutia ja virtaa ja vaikka molemmat leikkii välillä vauhdikkaasti kanssani, mutta kaipaisin silti enemmän virikkeitä. Ihminenkin leikittää päivisin mutta sekin väsähtää lopulta. Niinpä kaivaudun sänkyyn ja kainaloon joskus herättelemään, vien leluja näytille ja houkutan naukuen hellyttävästi ihmistä leikkikaveriksi 🙂 Tykkään myös istuskella seurana parvekkeella ja katsella koiria ja lapsia, ja siellä on kiva torkahtaa. Sadepisarat ne vasta kivoja ovatkin! Ja banaanikärpäset!

https://www.dropbox.com/s/6dxhb2lhz5ypphz/VID_20170409_133629.mp4?dl=0

Olen pentumainen, vikkelä ja tykkään piiloleikeistä. Livistän äkkiä laatikon ja oven raosta joten olethan tarkkana! Kiipeilen liesituulettimen päällä ja tungen itseäni erilaisiin hyllyihin, kaappeihin ja laatikoihin, paitsi jos ehdit kieltää. Olen energinen, seuraan koko ajan mitä tehdään ja tapahtuu, pöydällä, tiskipöydällä, vessan lavuaarissa ja osaan laskea pytynkin! Olen jo rauhoittunut vähän ja joskus uskon kun ihminen komentaa tietyllä äänellä 🙂 En enää odottele rapunovella koska tiedän että se tulee sieltä kyllä aina takaisin joten jätän lempileluni ovelle odottamaan.

Syön vitamiineja, kevyttä possunsydäntä ja kieltä, kevyttä lihaa ja laadukasta märkäruokaa! Ja lihapitoisia raksuja kostutettuina ettei pissavaivani uusiudu. Vessalaatikossa on nyt hiekkaa ja kasvikuitua, mutta osaan käyttää myös pellettivessaa. Nyt minua saa harjata vaikka venytellessäni..tykkään myös rapsutuksista, kierin matolla ja nautin olostani. Silmiä saa puhdistaa, korviin on kurkittu ja hampaat on kunnossa.

Oikea etutassuni on luutunut väärin, putosin ensimmäisessä kodissa parvekkeelta eikä kukaan tutkinut tai hoitanut sitä. Kipeä se ei ole. Nukun välillä sängyssäkin kun ihminen ei muka huomaa, kainalossa, tai vieressä mutta osaan jo odottaa lattialla torkkuen heräämistä. Nukun kiipeilypuussakin. Tykkään muuten ihan joskus vielä piiloutua päiväpeitteen tai patjan alle, ja tutkia mitä tulostimesta tulee, ja seistä näytön edessä näppiksellä 😀 Ja kurkistaa avoimeen mikroon. Joka paikka pitää tutkia ainakin kertaalleen. Kokeilin jo kerran vessapaperirullankin pyöritystä.

 

Päivitys 23.7.17: nyt on kaikki rokotukset kunnossa! Minut on aikaisemmin jo leikattu, madotettu kahteen kertaan ja sirutettu myös! Nyt painan 4,2 kiloa, ja olen tosi vikkelä ja näppärä leikkikaveri juuri sinulle. Olen ehkä noin kaksi-kolmevuotias.  Etsin omaa ihmistä ja leikkikaveria jotka rakastavat kainaloista pientä naukujaa. Osaan keskustella söpön kissatytön äänellä, ainakin kun pyristelen pois sylistä. Tai pyydän leikkimään. Välillä kaipaan omaa rauhaa: jos torkun jo niin näytän kevyellä näykkäisyllä ettei saa häiritä. Hellyysnäykyt ovat sitten asia erikseen!

Olisiko sinulla minulle kotia ja aktiivista leikkikaveria?  Asun Tampereen Härmälänrannassa. Jos kiinnostuit minusta, ota yhteyttä: axa.tolonen@gmail.com tai 0468101859.

 

 

Hanna ja Elfe tulivat loukutettuina Sastamalasta 1.10.2016. Hanna oli syntynyt ulos edellisenä vuonna ja asunut ulkona.Hannan emo katosi. Pihapiiri ruokki kisua. Selvittyään talven mm. supikoiran metsästysretkistä Hanna sai pentunsa elokuussa 2016, sinne uos siis.
Talven ollessa vastassa talonväki tarttui asiaan ja pentue loukutettiin. Kaksi pentua ja Hanna emo saatiin loukutettua. Toimitilalla toinen pentu kuoli, Hanna oli terve, mutta pieni punainen pentu sairasti flunssaa. Pentu sinnitteli ja toipui, mutta jää pienikokoiseksi. Suurten keijunsilmien vuoksi sai nimen Elfe. Ensikotiin tulivat lokakuun lopulla. Alku oli hankalaa, eikä häntä ollut pystyssä kummallakaan. Se supikoira, jos se vaanii jossain?
Hanna ja Elfe ovat hyvin asettuneet taloksi. Tulevat toimeen toisten kissojenkin kanssa, jopa pentujen, joita täällä pentuensikodissa on tullut ja mennyt. Pienen koirankin kanssa on opittu pärjäämään. Häntä on jo pystyssä. Elämä on rauhallista ja tasaista. Ihmisen ja toisten menoja on kiva seurata. Hanna uskaltautuu antautumaan liehittelemään ihmistä kun on oikein nälkä. Elfe taas antautuu silitettäväksi, kun on sopivan rennon väsynyt. Leikkiäkin voisi ihmisen kanssa löytyä, sekä laserhiiren, että lelujen kanssa, mutta kun nuo toiset, pöh.Melkein antautuisi leikkiin, mutta paikalle ryntää lauma kaksi kertaa suurempia, kaksi maine coon kastraattia ja koira.
Tytöt ei enää elele varjoissa, vaan ihan reippaina tyttöinä täällä normaalielämän keskellä. Mikä on toki rauhallista mummoikäisen elämää. Kovasti on toisiinsa kiintynyt pari ja leikin jytistystä riittää vieläkin, onhan sitä leikkivajausta ollut varmaan Hannallakin koko elämä. Pikkuisen on rauhoittumassa sekin rintama, kun tytöt kasvaa. Tässäpä hieno kaksikko seuranpitäjäksi ja juttelukaveriksi rauhalliseen talouteen. Ihmisen kosketuksen salliminen on vielä harvinainen onni. Rauhallisella, kärsivällisellä lähetymisellä uskon tyttöjen vielä alkavan luottaa ihmisen kosketukseen. Ensikoti emolla ei valitettavasti ole aikaa runsaaseen henkilökohtaiseen lähestymiseen.   Kesyyntyminen olisi ehkä nopeampaa.

Nämä sopisivat vanhemman ihmisen ”projektiksi” kesyyntymisessä. Ehkä joku auttaa vanhoja, jotka ei netistä pysty tätä lukemaan. Upea tyttökaksikko, joka rauhallisemmissa oloissa voisi kesyyntyä nopeastikin.  Ensikodissa on aika rauhatonta, kun ensikoti toimii pentuja saavien ensikotina. Henkilökohtaista huomiota ei juuri liikene aikaa tyttökaksikolle runsaasti.

Molemmat on steriloitu, rokotettu, sirutettu ja madotettu. Ulos ei ole ollut pienintäkään kaipuuta. Ei tarvita valjasulkoiluja. Kiipeilypaikkoja arvostavat. Elfe on alle 3 kg ja Hanna hieman yli 3 kg. Siroja, kauniita kissoja.
Jos kiinnostuit, ota yhteys eeva.pulkkis@gmail.com. Kissat asustelevat nyt Vuorentaustassa Ylöjärvellä