Kissapörssi

Aikuiset kissamme luovutetaan tunnistemerkittyinä, madotettuina, rokotettuina, steriloituina tai kastroituina ja eläinlääkärin tarkastamina.

Pennut luovutetaan tunnistemerkittyinä, madotettuina, rokotettuina ja eläinlääkärin tarkastamina. Uuden omistajan on leikkautettava yhdistyksen luovuttama pentukissa viimeistään 6 - 8 kk ikäisenä. Pennun luovuttanut ensikoti varmistaa, että pentu steriloidaan tai kastroidaan.

Kissojen luovutusmaksut

  • Aikuinen, steriloitu tai kastroitu kissa: 120 €
  • Steriloimaton tai kastroimaton pentukissa: 130 €
    Neuteroimattoman pennun luovutushinnasta palautetaan 20€ neuterointikuittia ja luovutussopimuksen kopiota vastaan.

Pieni, kaunis, siro, tumma ruskeraidallinen noin 5v kissaneiti, jolla ollut huonoa tuuria, kun siirtynyt ihmiseltä toiselle. Alkujaan ollut populaatiokissa,mutta hienosti on kesyyntynyt ja tykkää silittelystä ja rapsuttelusta. Palautui yhdistykselle,kun ei ollut varaa hoitaa hampaita kuntoon. Nyt on hoidettu ja siru, rokotus jm asiat kunnossa jo aiemmin. Tulee toimeen muiden kissojen kanssa hienosti, lajitoveri olisi kiva olla. Ursulaa voi tulla katsomaan sovitusti kky toimitilalle.

kirsipaulus@gmail.com puh:0447475504

marko.kaitala@gmail.com puh:0452242635

 

Pirpana tuli tiineenä toukokuussa Kiikoisten löytötalolta. Se oli asustanut ikäänkuin sellaisessa sisäpopulaatiossa, ei siis villikissana.
Populaatiota hoidettiin siellä tappamalla pennut. Ja niitähän riitii, olihan uroksia ja naaraita keskenään paljon. Pirpana sai nimensä jo automatkan aikaan. Tissiltä oli viety jälleen lapset, imujäljet olivat. Maha pullotti, uudet pennut odotti tuloaan.
Pirpana oli ikäänkuin pentutehdas, ilman tulosta sitten. Se oli tottunut piilottelemaan lapsia ja kun Pirpanan pennut 10 päivän kuluttua syntyivät, niitä yritti piilottaa minkä pystyi yhdessä huoneessa.

Kovin oli likka ränsistynyt, naamassa paiseen näköinen ja turkki himmeä. Alaleuasta puuttui hammas. Ei ihan nuori likka, ja näitä pentusia lienee työstänyt jo useita.
Pikkuisen Pirpana suhisee ja sähisee, mutta on antanut silittää hienosti ja kehrääkin. Synnytyksen koitettua piti olla kätilön pitämässä tassusta herkeämättä.
On siitä yritetty selvästi pitää huolta siellä entisessä kodissa, omien voimavarojen mukaan.

Pirpanalle syntyi kolme punaista paholaista, poikia kaikki. Hieman nuhaa ja silmätulehdusta potivat ja saivat lääkkeitä.
Kaksi on jo varattu, omistajat ovat odotelleet jo viime vuodesta asti. Vapaana on siis Tiitus, punavalkea uros. Luovutus on 17.8 tai myöhemmin.
Lisäksi ihana pikkuinen tyttö Pirpana etsii uutta kotia. Se tullaan steriloimaan luovutuspäivän jälkeen ja myös käy läpi hammashoidon, sillä hampaisto on huono. Naaman paiseen näköinen onkin arpeutunut ihottuma ja se on kutistunut kovasti tytön saatua ruokaa sydämen kyllyydestä. Ja tämä tyttö syö. Saattaa olla että painoa pitää tarkkailla steriloinnin ja hammashoidon jälkeen.
Pirpanan nykyinen pentue saattaa olla ainoita, jotka on saanut kasvattaa isoiksi. Kyllä niiden vuoksi on panikoitukin siihen malliin.
Leikkimistä Pirpana ei harrasta, en usko sen leikkineen koskaan. Leikkimistä tarvittaisiin, vaikka ei ole ihan nuori neito kyseessä. Ja ei ole vielä häntä pystyssä.
Jos kiinnostuit Pirpanasta tai pojastaan Tiituksesta ota yhteys eeva.pulkkis@gmail.com (Ylöjärvi).
Tietysti kerrot kodistasi, olosuhteista, kokemuksesta kissoista samalla. Ja nämähän eivät ulkoile vapaina.

Tässä pieni Tiitus

Nyt synnytys alkoi, autathan

Koville ottaa konkarillekin synnytys

Pirpana pian tultuaan

Kaunis ruskea puolipitkäkarvainen kissaneiti, joka palautui yhdistykselle 2v jälkeen. Kissa on 3v, arkuutensa vuoksi luovutus rauhalliselle ihmiselle, jonka kotona ei ole meteliä. Ei lapsi-, eikä koiraperheeseen. Kesy kissakaveri ollut aiemmin, joten lajitoveri olisi mieluinen. Vadelma asustaa nyt yhdistyksen toimitilalla, jonne voi tulla tutustumaan sovitusti. Tulee toimeen populaatiokissojen kanssa hienosti. yhteydenotot: kirsipaulus@gmail.com puh: 0447475504 tai marko.kaitala@gmail.com puh:0452242635

Seppo ja Heikki

Heikki

Seppo

Anne

Kangasalta pyydystetty kissapopulaatio. Iästä ei tietoa,mutta tytöt ovat varmaan noin 1- 2v välillä, pojat ehkä 3-6v välillä ja selvästi veljekset, mustavalkoiset isot kollit. Tytöt väreiltään harmaa Marita, kilpikonnaväri Anne. Luovutetaan yhdessä tai pareittain. Heikki ja Anne ovat kylki kyljessä aina, selvästi pari. Kissat on loishäädetty, rokotettu, leikkautettu. Heikillä vielä vähän silmäongelmaa. Muuten terveitä kissoja ja todella nopeasti ovat kesyyntyneet, kuukauden jälkeen saa koskea, varsinkin Anne ja Seppo,jotka yltyvät helposti leikkimään. Anne varsinkin todella leikkisä. Kissat ovat yhdistyksen toimitilalla, jonne saa tulla katsomaan etukäteen sovittuna aikana.

kirsipaulus@gmail.com  puh:0447475504

Marita

Heikki ja Anne

Seppo

marko.kaitala@gmail.com puh:0452242635

 

Hilja

Mustat  alle puolivuotiaat arat kissat Hilja ja Olavi etsivät omaa kotia,jossa rauhallista edetä ja kesyyntyä omaan tahtiin. Mieluiten samaan kotiin,mutta ei ainakaan ainoaksi kissaksi, koska ovat eläneet populaatiossa ja tottuneet lajiseuraan. Siksi vielä pelokkaita,kun ihminen ei vielä kovin tuttu. Ei lapsiperheeseen jm, missä liikaa ääntä ja vauhtia.

Kissat on rokotettu, sirutettu jm hoidettu, sekä leikkautettu.

Kauniit pikkupantterit ovat nyt kky:n toimitilalla,jonne voi tulla katsomaan kissoja etukäteen sopimalla.

kirsipaulus@gmail.com   puh:0447475504

marko.kaitala@gmail.com   puh:0452242635

 

Justiina

Pikku Myy

Kesyt ja kauniit kodinvaihtajat, punaraidallinen Justiina 6v ja tumma kilpparivärityksen omaava Pikku Myy 3v, etsivät rauhallista yhteistä kotia. Ovat asuneet iäkkään rouvan luona, joka ei heistä pysty enää huolehtimaan ja siksi ovat nyt ensikodissa, jonne kissoja voi mennä katsomaan, etukäteen sovittuna aikana. Kissoja ei luovuteta lapsi-, eikä koiratalouteen tm, jossa liikaa ääntä ja vauhtia,kun ovat tottuneet rauhalliseen elämään, jossa saa paljon silityksiä ja seuraa. Kissat ovat hellyydenkipeitä ja terveitä tyttöjä.

Ota yhteyttä ja tule ihastumaan

Latizeh Azizi puh: 040 7064049

fifivater@gmail.com

 

 

 

Populaatiotaustansa vuoksi Liisi, Inka ja Leimu luovutetaan samaan kotiin kolmistaan, koska eivät sopeudu ainoaksi kissaksi. On kokeiltu, mutta kukaan kolmikosta ei viihdy yksin. Paras olisi, jos pääsisivät kaikki yhdessä samaan kotiin, tuttujen kavereiden kanssa. Nuoria 2-3v, rokotettuja, sirumerkattuja, sterkattuja, arkoja, kauniita ruskeamustaraidallisia kissoja, joille annettava aikaa sopeutua ja kesyyntyä pikkuhiljaa omaan tahtiinsa. Rauhalliseen kotiin, ei lapsi- ja koiraperheeseen tai muuhun, jossa meteliä ja vauhtia liikaa.

Odottavat omaa huolehtivaa kotia raholan toimitilalla, jonne voi tulla katsomaan etukäteen sovittuna aikana.

Liisi tyttö 3v

Inka tyttö 3v

Leimu poika 2v

marko.kaitala@gmail.com   puh:045 2242635

kirsipaulus@gmail.com  puh: 0447475504

14v mustavalkoinen tyttökissa, joka pitää kovasti ihmisen seurasta. Kissa on rokotettu, sirutettu ja steriloitu. Kesy kodinvaihtaja, jonka omistaja muutti ulkomaille ja siksi luopui ihanasta kissastaan. Kissalla stressiä hylkäämiskokemuksesta, joten täytyy olla rauhallinen paikka,jossa paljon rakkautta. Sopisi hyvin ainoaksi kissaksi ihmiselle,jolla paljon aikaa pienelle. Nauttii huristen silityksistä ja huomiosta.  Kuka haluaa tarjota loppuelämän kodin tälle hellyydenkipeälle kissaneidolle? Ilona on nyt toimitilalla, jonne voi tulla tutustumaan ennaltasovittuna aikana, yhteydenotot :

marko.kaitala@gmail.com  puh: 0452242635

kirsipaulus@gmail.com  Puh: 0447475505

Elmeri rakastaa leikkimistä

Minä olen samaa tiikeriraitaisten kissojen laumaa, joita meitä on täällä kissapörssissä ollut useampikin. Meillä oli joskus omistajakin, mutta hän nukkui pois ja sillä tavalla jäimme vaille kotia ja isäntää tuolla maaseudun rauhassa. Saimme ulkoilla vapaasti ja tietty lisääntyä myös. Mutta se homma on nyt loppu, ollaan kaikki steriloituja ja kastroituja. Minä olen aika iso kolli, mutten kovin iäkäs kumminkaan. Yhden tassun varpaat riittää vielä mainiosti, olen siis noin kolmivuotias.

Ihmettelevät myös, kun en puhu mitään. Ajattelen sitäkin enemmän ja viestejäni on hyvä lukea korvien asennosta ja silmien liikkeistä ja kaikesta muusta miten ilmehdin. Tosin nyt olen jo oppinut kuiskaamaan ”mau”.

Olen tilapäiskodissa ja totuttelen asumaan ainoana kissana ja ihmisen kaverina. Kun minä päätän mennä lavuaariin tuijottamaan, niin emäntä joutuu menemään pesulle muualle. Minä en oikein osaa päättää, voinko luottaa ihmiseen. Minuun ei kosketa vaikka viereeni päästänkin!

No, kattellaan tätä meininkiä täällä Tampereen keskustassa jonkun aikaa. Muuten meillä kyllä ihan sujuu, kunhan minä saan toistaiseksi sanella tahdin. Mites olisi sinun kämppäkaverina?

Kesäkuussa muutan ”muikkumamman” eli emännän kanssa kesäkotiin Laviaan n. 80 kilometriä Tampereelta odottelemaan sitä ikiomaa kotia.. Mutta olen kyllä sielläkin ihan vaan sisäkisu.

Jos uskallat, niin kerro itsestäsi ja kodistasi ja voit saada kutsun tulla tutustumaan:
mailam.koti@gmail.com

Noin 9 kuukauden ikäiset villiemon pennut Sipi ja Supi saapuivat yhdistykselle viime lokakuun lopussa Jämijärveltä.  Pennuille etsitään yhteistä kotia.  Sipi ja Supi vielä hieman arastelevat ihmisiä, mutta nuoren ikänsä huomioon ottaen ne todennäköisesti tottuvat omassa kodissa ihmisten seuraan melko nopeasti. Toimitilalla oloaikanansa tytöt ovatkin huomattavasti rohkaistuneet ja kiinnostuneet ihmisten seurasta ja innostuvat usein leikitettäviksi. Arkuutensa vuoksi Sipi ja Supi eivät välttämättä sovi samaan kotiin pienten lasten tai koirien kanssa, mutta kesy kissakaveri voisi esimerkillään auttaa niitä sopeutumaan uusiin omistajiinsa.  Molemmat kissat luovutetaan valmiiksi sirutettuina, rokotettuina ja leikattuina.

Sipistä ja Supista saa lisätietoa osoitteesta hallitus@kissojenkatastrofiyhdistys.net

Sipi

Sipi

Supi

Supi

Vajaan vuoden ikäiset veljekset Fala ja Feli saapuivat KKY:n toimitilalle marraskuussa emonsa Malin kanssa. Kissat ovat ihmisten suhteen vielä arkoja mutta kuitenkin uteliaita ja mielenkiinnolla tarkkailevat hoitajien puuhia toimitilalla. Väritykseltään vaaleampi Feli on veljeään hieman kesympi ja rohkeampi. Mali-emo on porukan ujoin. Kissat ovat hyväkuntoisia ja terveitä, ja ne luovutetaan uusiin koteihinsa sirutettuina, rokotettuina ja leikattuina. Arkuutensa vuoksi Malia, Falaa ja Feliä ei mielellään luovuteta kotiin, jossa on koiria tai pieniä lapsia. Kissoille etsitään mielellään yhteistä kotia.

Maliin, Falaan ja Feliin voi tulla tutustumaan Tampereen Raholaan.

Jos haluat tarjota kodin Malille, Falalle ja Felille, lähetä sähköpostia osoitteeseen hallitus@kissojenkatastrofiyhdistys.net

Fala

Mali

Feli

Leena

Elina

Elina

Elina

Syyskuussa saapuivat yhdestä tyhjentyneestä possulasta Leena ja Elina. Muitakin piti olla, mutta ne olivat kadonneet.

Molemmat sairasti ensin ja sitten Leena pitkään.  Tullessa arvio iästä oli 6-8 viikkoa, paino 500g. Ikä varmaan sinne kahdeksaanviikkoon, kun alkoivat kasvaa niin kovaa tulon jälkeen.

Eli olisivat syntyneet elokuun alkuun 2017.  Leena on ollut niiskuneiti pitkään ja syönyt kolme antibioottia, sillä paljastui mykoplasmatulehdus, siis hengitystietulehdus.

Nyt tämä vuoden molemmat olleet ihan terveitä  Molemmat on steriloitu rokotettu ja sirutettu ja tietenkin madotettu.

Leena on sellainen ujopiimä, sitä kun olen joutunut pyydystelemään antibioottiin niin paljon. Seuraa mielellään tekemisiäni, joka paikassa. Leena tulee  heti

paikalle, jos olen suihkussa tai puhallan pulloon (keuhkojen takia). Jos näppis jää vapaaksi niin säädöt on heti järjestetty uusiksi Leenan toimesta.

Elina on ollut leikkisämpi, ja käy öisin moikkaamassa minua, pötköllään olevaa ihmistä ja puskee, kehrää, tulee syliin. Jopa kirputtaa, eli nakertelee hampain ja nuolee.

Seisova ihminen on vielä kauhun paikka. Ovat siellä possulassa ehtineet ehdollistua siihen että iso on peto, pakene.

Molemmat on leikkisiä, mutta täällä monikissa-koirataloudessa en pääse yksilöitä leikittämään juurikaan.

Ovat tottuneet toisiin kissoihin ja tulevat toimeen kissojen kanssa. Myös pieni koira on tuttu, vaikka eivät ylimpiä ystäviä olekaan.

Tytöt ovat rauhallisia, ujoja mutta leikkisiä keskenään. Kissoja rauhallisemmasta päästä. Ei lapsiperheisiin.

 

Nämä vaativat ihan erityistä kotia, ymmärrystä pienen tytön pelosta ja kauhusta. Se sikalaelämä on leimannut ja täällä heikoksi menneet tytöt vielä pakolla lääkittiin, ilman emoa.. Isoiksi ei kumpikaan tule, nyt ovat ehkä noin 3 kg ja ovat 9 kk kohta.

Tietyllä tavalla, voisin toivoa, että menisivät yhteiseen kotiin, mutta ei ole välttämätöntä, jos sopiva kissakaveri on olemassa.

 

Jos haluat tietoja tyttösistä, ota yhteys eeva.pulkkis@gmail.com. Tyttöset asustaa Vuorentausta Ylöjärvi

 

 

 

Poju on kiltti,sosiaalinen ja kaikin puolin kiva kotikissa. Poju kävi kokeilemassa ainoan kissan eloa perheessä mutta palautui Pojusta riippumattomista syistä.

Nyt hakee tosi tarkoituksella uutta kotia josta voisi löytyä kissakaveri jakamaan elämän iloja.

Tottunut lapsiperheen arkeen.

Luovutus rokotettuna,leikattuna ja sirutettuna

Asustaa Sastamalan Illossa

Yhteydenotot: andersson.tiina@luukku.com

 

 

 

 

 

 

Kollipojat  hakevat rauhallista aikuista kotia tai kotia joissa lapset jo isompia.

Kokeneeseen kotiin joissa pojille riittää aikaa ja kodilla kärsivällisyyttä totutella pojat elämän ääniin.

Yhteiseen kotiin tai kotiin jossa odottaa rohkea kissakaveri.

Pojat ovat käsiteltäviä ja leikkisiä, mutta liialliset äänet pelottavat kumpaakin.

7.10 Pojat ovat rohkaistuneet kovasti.

10.12 Pojat ovat sopeutuneet mukavasti lapsiperheen äänin ja elämään, ovat leikkisiä ja paljon rohkeampia kuin tänne tullessaan. Erityisesti Esko pitää sylityksessä,Mörölle riittää rapsutukset ja silitykset  ja leikit lelukepin kera.

28.3 Esko ja Mörkö vieläkin odottavat sitä omaa kotia. Esko on pojista edelleen sosiaalisempi ja viettää paljon aikaa ihmisten seurana. Mörkö nautiskelee enemmän rauhasta, toki rapsutuksia ja silitykset on kiva ottaa vastaan mutta ei niitä itse hakemalla tule hakemaan.

Ainoa milloin molemmat pojat ovat haukkana jaloissa on silloin kun jääkaappi aukeaa ja sieltä tarjoillaan kinkkua.

Kovasti molemmat pitävät leikkimisestä lelukepeillä ja laservalon perässä juoksemisesta.

 

Pojat on leikattu, rokotettu,sirutettu ja madotettu.

Pojat asuvat Sastamalan Illossa

Lisätietoja: andersson.tiina@luukku.com

 

 

 

 

Hukka hurjimus kaipailee edelleen uuteen kotiin.

On energinen,muiden kissojen seurassa viihtyvä ja pärjää lasten kanssa. Hukka on siellä missä tapahtuu.

Ei ainoaksi lemmikiksi.

Luovutetaan rokotettuna,leikattuna ja sirutettuna.

10.12 Hukalle tehtiin kastrointi yöllisten serenaadien alkaessa. Hukka on edelleen melkoisen hellyttävä pakkaus, riiviön joka laittaa matot ja lelut solmuun. Sosiaalinen,ihmisiä ja muita kissoja rakastava.

12.3 Hukka kävi mittavasta hammasoperoinnissa jossa poistettiin kaikki muut hampaat paitsi kulmurit. Toipuminen operoinnista on sujunut hyvin,rohmulle maistuu ruoka ja leikkimisestä puhumattakaan.

Asustaa Sastamalan Illossa

Yhteydenotot: Andersson.tiina@luukku.com