Kissapörssi

Aikuiset kissamme luovutetaan tunnistemerkittyinä, madotettuina, rokotettuina, steriloituina tai kastroituina ja eläinlääkärin tarkastamina.

Pennut luovutetaan tunnistemerkittyinä, madotettuina, rokotettuina ja eläinlääkärin tarkastamina. Uuden omistajan on leikkautettava yhdistyksen luovuttama pentukissa viimeistään 6 - 8 kk ikäisenä. Pennun luovuttanut ensikoti varmistaa, että pentu steriloidaan tai kastroidaan.

Kissojen luovutusmaksut

  • Aikuinen, steriloitu tai kastroitu kissa: 120 €
  • Steriloimaton tai kastroimaton pentukissa: 130 €
    Neuteroimattoman pennun luovutushinnasta palautetaan 20€ neuterointikuittia ja luovutussopimuksen kopiota vastaan.

Lilli ja Liia siskokset syntyivät 3.9.2017 ja ovat alkujaan Teiskosta loukutettu emonsa kanssa. Emo Liisi yritti alkuun kovasti tyttöjä hoitaa, mutta maitoa ei emolta tullut riittävästi, joten kun tytöt olivat noin kuukauden ikäisiä, siirtyivät he pulloruokintaan. Tässä vaiheessa emo siirrettiin toisaalle, kun sitä ei enää äitiys niin kiinnostanut.

Tytöt ruokittiin siis tuttipullolla ja näin pääsivät kasvamaan ihmisen läheisyydessä ja tottuivat käsittelyyn jo pienestä pitäen. Noin 13vk ikäisenä tytöt tulivat minulle tänne ensikotiin etsimään uutta, loppuelämän kotiaan.

Kaikenkaikkiaan tämä parivaljakko on hulvatonta seurattavaa – Tytöt tykkäävät niin toisista kissoista ja koiraankin on tutustuttu. Lillin mielestä paras leikki onkin Niilo koiran kanssa painiminen. Lilli on enemmän sellainen rämäpää, joka menee tössöttää miten tykkää. Liia on hieman rauhallisempi ja itsenäisempi, joka tutkii paikat tarkkaan. Molemmat kuitenkin rakastavat rapsuttelua ja sylissä oloa jahka alku-ujoudesta pääsevät. Sänkyyn tulevat viereen nukkumaan ja aamuisin kokoontuvat muiden seuraan keittiöön odottamaan mitä hyvää tänään syötäisiin.

 

Tytöt on rokotettu, madotettu ja sirutettu. Uudelle omistajalle jää velvollisuudekseen käyttää tytöt sterilisaatiossa heidän ollessaan sopivan ikäisiä (6kk). Lilli ja Liia etsivät yhteistä kotia! Jos asut kerrostalossa, jossa on parveke, sen tulee olla lasitettu/verkotettu. Yksin ulkoileviksi tytöt eivät halua ollenkaan! Ei perheeseen, jossa on pieniä lapsia.

 

Lilli & Liia asuvat nyt Valkeakoskella ensikodissa. Jos kiinnostuit tytöistä, soittele Miialle.

puh. 0405199477

 

Liia päiväunilla

Niilo koiraa piilosilla!

Chili on noin 2 vuotta vanha, leikattu, rokotettu ja sirutettu nuori kissaneiti. Hän on energinen – parasta on kengännauhoilla leikkiminen – ja utelias, joten suhteellisen suuri asunto olisi varmasti hänen mieleensä.  Chilillä on vahva luonne ja hän tekeekin niinkuin haluaa. Chili pitää huomiosta ja lähes varmasti haluaa maata luettavan sanomalehden tai tietokoneen päällä, mutta häntä ei voi pakottaa olemaan sylissä tai muutenkaan lähellä. Hän päättää itse milloin haluaa tulla silitetyksi. Jos hänen mielipidettään ei kunnioiteta tai ei huomaa milloin hän ei halua silityksiä, saattaa seurauksena olla raapaisuja ja puremia. Tämä on kuitenkin ainoa tilanne milloin Chili on agressiivinen, muuten hän on todella seurallinen ja monesti myös läheisyydenkipeä, ollessaan sylissä silitettävänä hän onkin todella suloinen.

Hän joutui alunperin pakoon kodista, johon syntyi vauva. Täten paras paikka Chilille ei olisikaan perheessä, jossa on pieniä lapsia. Sitä emme tiedä, miten Chili toisten kissojen kanssa käyttäytyy. Mutta jos hän joutuu olemaan yksin suuren osan päivästä, hän tulee hyvin todennäköisesti todella tylsistyneeksi.

Jos kiinnostuit Chilistä, lähetä sähköpostia Theresalle: theresa.jethrotull@web.de

Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin koskien tätä ihanaa tyttökissaa.

Ninni

Nyyti

Pikkuiset siskokset Ninni ja Nyyti löydettiin ulkoa syksyllä. Pennut ovat nyt noin puolivuotiaita ja yhä kovin arkoja. Päivät kuluvat piilossa lymyten, mutta illalla talon hiljennyttyä lähtevät siskokset seikkailuille. Kissat ovat hyvin saman näköisiä keskenään, vaaleanharmaita valkoisin laikuin. Pikkuisen pienempi Ninni on vähän rohkeampi ja toisinaan jopa innostuu leikkimään ihmisen kanssa, mutta Nyyti pelkää vielä vähän kaikkea. Elämän ensimmäiset kuukaudet kun ovat olleet pelottavia asioita täynnä. Näistä pennuista voi vielä saada uskollisen ystävän ja elämän sulostuttajan itselleen, mutta aivan helpolla se ei kyllä onnistu. Jos sinua kiinnostaa käytännön eläinsuojelutyö, eli kärsivällisyyden palkitseva kesytysurakka, niin lisätietoja voit kysellä: sirkku.lantunen@kolumbus.fi

11.1.2018

Ninnin ja Nyytin kuulumisia:

Pikkuiset ovat edistyneet huimasti. Ninni on jo antanut kosketella itseään ja molemmat ovat syöneet herkkuja kädestä. Jokaöinen leikkihetkikin alkaa jo illalla ihmisten vielä ollessa hereillä. Lempileluja on pienet pallot joiden perässä juoksennellaan niin, ettei aina muista edes pelätä! Niin, ja Ninni on myös rakastunut.. nimittäin talon omaan kollipoikaan joka sietää ihailijaa hieman närkästyneen näköisenä, mutta kuitenkin.

Melko onnellisia pikkukisuja siis. Nyt vain kotia vailla!

Ismo pelastettiin ulkoa roskia syömästä ilman emoa tai sisaruksia.

                              

Huonokuntoinen pentu on nyt riittävän ja laadukkaan ravinnon ansiosta kuin eri kissa. Leikkiminen on Ismolta aina sujunut ja muutaman viikon jälkeen ensikodissa Ismosta on tullut ihmisläheisempi ja rohkeampi. Kova on kehräys ja maukuminen, kun näkee ihmisen ja mahdollisuuden saada ruokaa. Antaa myös jo rapsuttaa ja kiehnää jaloissa, mutta äkkinäiset liikkeet pelottavat vielä. Siispä en suosittele Ismoa kotiin, jossa on esim. pieniä lapsia.

Huonon ravinnon vuoksi Ismo on joutunut syömään erikoisruokaa, jotta suolisto saataisiin kuntoon. Kaikki ruoka pennulle kyllä kelpaa ja kun silmä välttää, on jo ihmisenkin eväät saattaneet joutua vääriin suihin.

Ismon elinympäristö on pysynyt pienenä. Makuuhuoneessa on turvallisen tuntuista. Tosin hirveästi kiinnostaisi lähteä tutkimaan muutakin asuntoa, tassuja nostellen, kehräten ja kiinnostuneesti katsellen ihmettelee, kun ihmiset ovat siellä.

Ismolle on taattava riittävästi virikkeitä, jollei suvaitsevaa kissakaveria ole uudessa kodissa.

Ismo on rokotettu, madotettu, sirutettu ja tutkittu lääkärissä mahdollisten ulkoa tulleiden loisten varalta. Tässä on nätti ja mukava kissa, joka kuitenkaan ei enään toivo joutuvansa ulos. Turvallinen sisäasuminen on Ismolle loppuelämäksi mieleen.

Uusi omistaja sitoutuu leikkauttamaan pennun.

Kissaa voi tulla katsomaan Länsi-Tampereelle.

Yhteydenotot 045-6303157 (klo: 17-22 tavoittaa parhaiten)

kuvaaja: Kaisu K

Kuva: Outi L

**Kaunotar lähti uuteen kotiin ja toivoo huolehtivaa kotia kaikille kavereilleen myös**

 

 

 

Kuva: Outi L

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ujo morjestus meiltä! Meitä on täällä jäljellä vielä yhdeksän melkein samannäköistä tyttöä (5) ja poikaa (3).  Ihmisemme, jonka luona asuimme nukkui pois ja me jäimme vaille kotia. Loka-marraskuun kuluessa meidät tuotiin tänne kissayhdistyksen toimitilalle. Leikkaamattomina tulimme, mutta nyt on kaikilla sterilaatiot ja kastraatiot tehty, rokotukset ja tunnistusmerkinnät samoin, ja loishäätöjä tietysti saimme myös. Meitä oli ruokittu ihan hyvin ja turkitkin ovat paksussa kunnossa. Pentujakin tuli joukossamme, mutta ne on onneksi saaneet jo uusia koteja. Pentutytöt Mimmu ja Moona sekä Lilli ja Liia täällä kissapörssissä ovat vielä.

Nyt me vaan köllötellään ja syödään ja ihmetellään kun monen näköistä ihmistä hyörii ympärillä. Vähän surullista meillä on välillä, kun ei oikein tiedetä, mitä seuraavaksi tapahtuu. Haemme turvaa toisistamme, mutta osa meistä luottaa jo vieraisiinkin ihmisiin sen verran, että annamme silitellä ilman pelkoa.

Olisiko sulla meidänlaisille kissasosiaalisille nuorehkoille kavereille paikkaa sun kodissa? Malttaisitko rakentaa luottamusta kanssamme? Kissasosiaalisuus tarkoittaa sitä, että ainoana kissana olo ei ole meille hyvä ratkaisu. Me olemme tottuneet laumaan ja kaverin turvalliseen kylkeen.

Terveisin Muru ja Kaunotar (me rohkeimmat)

Kerro kodistasi ja sovi tapaaminen Raholaan kisujen luokse: hallitus@kissojenkatastrofiyhdistys.net

Päivitys 20.12: Kotiehdokas on tulossa tapaamaan Miirua ja Kassua. Liinu-tyttönen jää ensikodin omaksi kissaksi.

Kolme syyskuun alussa syntynyttä suloista, sosiaalista, hellyttävää, sylissä viihtyvää, rapsutuksista pitävää ja erittäin leikkisää tyttökissaa kaipaisivat pysyvää kotia.

Kolmikko tuli luokseni Teiskon kissapopulaatiosta emonsa kanssa. Emo on vielä äärimmäisen arka, joten saa vielä rauhallisesti totutella ihmisen läsnäoloon.

Tyttäret sen sijaan viihtyvät sylissä, ilmoittavat aamuyöstä olevansa seuran tarpeessa ja ovat kaikin puolin ihmisrakkaita. En kuitenkaan suosittelisi heitä kotiin, missä on pieniä lapsia.

Neidit ovat tottuneet kissaseuraan, joten olisi hyvä, jos tulevassa perheessä olisi edes yksi kissakaveri.

Sekä Miiru, Liinu että Kassu ovat rokotettu ja sirutettu ja luovutetaan leikkausvelvoitteella.

Lisää saa kysellä osoitteesta laura.sihvo@luukku.com.

 

Minä olen Timantti

Tulin ensikotiin navetan lämmöstä jossa asustelin lehmien ja muiden kissojen kanssa.

Olen vielä aikamoinen ujopiimä,mutta lupaan harjoitella kovasti luottamusta ihmiseen.

En enää piilottelee,mutta kovia ääniä vielä vieroksun ja silloin pesäkolo kiipeilypuussa on turvani.

Olen tutustunut täällä ensikodissa kivoihin kissoihin,toivoisin että uudessa kodissa olisi myös rohkea kissakaveri johon tukeutua.

Lähden uuteen kotiin rokotettuna,madotettuna ja sirutettuna.

Minusta lisätietoja saa Andersson.tiina@luukku.com

 

Aino

Alle vuoden ikäinen ja sironkokoinen tyttökissa Aino saapui KKY:n toimitilalle lokakuun alussa Nokian löytöeläintalolta. Aino on taustaltaan populaatiokissa, joten se arastelee vielä ihmisiä ja hakeutuu mielellään turvalliseen paikkaan seurailemaan mitä ympärillä tapahtuu.

Aino tarvitsisi rauhallisen kodin, jossa sen arka luonne osataan ottaa huomioon ja ollaan halukkaita antamaan sille riittävästi aikaa ihmisiin tottumiseen.  Toisiin kissoihin Aino sen sijaan on tottunut ja voisi rohkaistua kiltistä kaverikisusta.

Ainosta voi tiedustella sähköpostilla: hallitus@kissojenkatastrofiyhdistys.net

 

Poju on kiltti,sosiaalinen ja kaikin puolin kiva kotikissa. Poju kävi kokeilemassa ainoan kissan eloa perheessä mutta palautui Pojusta riippumattomista syistä.

Nyt hakee tosi tarkoituksella uutta kotia josta voisi löytyä kissakaveri jakamaan elämän iloja.

Tottunut lapsiperheen arkeen.

Luovutus rokotettuna,leikattuna ja sirutettuna

Asustaa Sastamalan Illossa

Yhteydenotot: andersson.tiina@luukku.com

**Aada lähtee tutustumaan kissakummin kotiin ja uusiin kissakavereihin.”

Aada saapui yhdistyken toimitilalle elokuun lopussa kahden pentunsa kanssa. Pennut lähtivät omiin koteihinsa, mutta Aada odottelee vielä sopivaa kotia.  Viehättävä ja rauhaa rakastava Aada tarvitsee uudelta omistajaltaan aikaa tutustumiseen ja luottamuksen rakentamiseen. Aada on tottunut muiden kissojen seuraan ja uudesta kodista löytyvä kesy kissakaveri voisi edesauttaa Aadan sopeutumista uuteen kotiinsa. Mutta voisi Aada olla ihan tyytyväinen ainoanakin kisuna.

Aadalla on ikioma kissakummi, jonka kanssa Aada viettää toimitilalla aika ajoin yhteisiä hetkiä herkkuja napsien ja silityksiin totutellen:)

Aadalta on eläinlääkärissä poistettu hammaskiveä ja jatkossakin hammashuollot voivat olla tarpeen kuten kaikilla muillakin kisuilla.

Jos haluat tarjota hyvän, pysyvän kodin Aadalle, ota yhteyttä ja sovi tapaaminen Tampereen Raholaan: hallitus@kissojenkatastrofiyhdistys.net

Milli on Pikkarainen kissa neiti joka loukutettiin kiinni talon pihasta ilman tietoakaan emosta.

Milli oli tullessaan melko epäluuloinen ihmisiä kohtaan,pakeni käden lähestyessä ja sylki sekä sähisi.

Viikkojen aikana kuitenkin sieltä sähinöiden alta on löytynyt pieni kissanpentu joka nauttii yhteisistä leikkihetkistä ja silittelykin onnistuu kunhan tilanne on rauhallinen tai ruokaa on houkuttimena.

Kaikessa ihanaisuudessaan tämä neiti hurmaa söpöydellään kaikki.

Paras koti olisi sellainen jossa Milliä odottaisi rohkea kissakaveri joka jatkaisi jo alkanutta työtä Millin luottamuksen vahvistamisessa ihmisten kanssa.

Milli lähtee uuteen kotiin rokotettuna,sirutettu ja useasti madotettuna.

Milli asustaa Sastamalan Illossa.

Millistä lisätietoja Andersson.tiina@luukku.com

Mimmu ja Moona etsivät yhteistä kotia!

Tytöt ovat syntyneet keväällä 2017. Ne eivät ole pienen elämänsä alkutaipaleella tottuneet ihmisiin ja ovat sen vuoksi vielä varovaisia erityisesti uusien ihmisten seurassa. Jännittävässä tilanteessa ne hakevat kovasti turvaa toisistaan ja muista kissoista.

Mimmu, tytöistä pienikokoisempi, on ruuan suhteen kovin valikoiva. Se tarvitseekin omalta ihmiseltään aikaa ja tarkkaavaisuutta syömisten seuraamisessa, jotta se kasvaa ja pysyy terveenä. Mimmu lämpenee hellyydenosoituksille hitaasti ja silittely on OK ainoastaan, kun se tytölle itselleen sopii – silloin se hiipii hiljaa lähelle ja tuijottaa silmät sirrillään. Tytöt saapuivat ensikotiin syyskuun puolivälissä ja läheisyysasioissa Mimmu on edennyt kovin rauhalliseen tahtiin. Tulevan perheen onkin ymmärrettävä, ettei Mimmusta välttämättä kasva sylikissaa, vaikka silityksiä ja rapsutuksia seuraakin jo silloin tällöin pieni kehräys.

Pyöreäsilmäinen Moona on varsin perso ruualle ja nälkäisenä se nykyisin puskee maukuen ruuanlaittajan jalkoja. Tyttö nauttii silityksistä siskoaan useammin ja tulee jo usein aamuisin unenpöpperössä heräilevän ensikotimamman viereen kehräämään. Moona on alkanut ajan myötä vähitellen nauttia ihmisen läheisyydestä, eikä arastele ottaa päiväunia tutun ihmisen vieressä sohvalla. Moonaa saa silitellä ja harjata ja kehräyksestä päätellen hellittely on tervetullutta. Pikkuhiljaa tytön kanssa on alettu harjoitella myös nostelua, eikä se ihan hirmuisen kamalaa ole ollut, vaikka nyt ei ihan ratkiriemukastakaan.

Mimmu ja Moona tarvitsevat kodin, jolla on aikaa ja kärsivällisyyttä tutustua tyttöjen omilla ehdoilla. Kodissa tulee panostaa laadukkaaseen ruokaan ja seurata erityisesti Mimmun ravinnonsaantia. Moona on hyvin tarkka vessalaatikon siisteydestä ja omassa kodissa tulee löytyä tilaa vähintään kahdelle laatikolle, ettei vahinkoja pääse sattumaan. Hektisen elämän tai lapsiperheen keskelle tytöt eivät sovellu, mutta kiltti kissakaveri voisi olla kiva juttu!

Pentuja ei luovuteta vapaasti ulkoileviksi ja uusi omistaja sitoutuu huolehtimaan säännöllisistä loishäädöistä ja rokotuksista sekä kissojen steriloinnista.

Tytöt asustavat tällä hetkellä Tampereen Kalevassa. Mikäli uskot, että voisit tarjota niille turvallisen ja rakastavan kodin, voit esittäytyä ensikotimamma Hannalle: hannakaarina (a) luukku.com (olen vuorotyössä, joten yhteydenotot sähköpostitse).

 

Kollipojat  hakevat rauhallista aikuista kotia,ei lapsiperheeseen.

Kokeneeseen kotiin joissa pojille riittää aikaa ja kodilla kärsivällisyyttä totutella pojat elämän ääniin.

Yhteiseen kotiin tai kotiin jossa odottaa rohkea kissakaveri.

Pojat ovat käsiteltäviä ja leikkisiä, mutta liialliset äänet pelottavat kumpaakin.

7.10 Pojat ovat rohkaistuneet kovasti.

10.12 Pojat ovat sopeutuneet mukavasti lapsiperheen äänin ja elämään, ovat leikkisiä ja paljon rohkeampia kuin tänne tullessaan. Erityisesti Esko pitää sylityksessä,Mörölle riittää rapsutukset ja silitykset  ja leikit lelukepin kera

Pojat on leikattu, rokotettu,sirutettu ja madotettu.

Lisätietoja: andersson.tiina@luukku.com

 

 

 

Hukka hurjimus kaipailee edelleen uuteen kotiin.

On energinen,muiden kissojen seurassa viihtyvä ja pärjää lasten kanssa. Hukka on siellä missä tapahtuu.

Ei ainoaksi lemmikiksi.

Luovutetaan rokotettuna,leikattuna ja sirutettuna.

10.12 Hukalle tehtiin kastrointi yöllisten serenaadien alkaessa. Hukka on edelleen melkoisen hellyttävä pakkaus, riiviön joka laittaa matot ja lelut solmuun. Sosiaalinen,ihmisiä ja muita kissoja rakastava.

Asustaa Sastamalan Illossa

Yhteydenotot: Andersson.tiina@luukku.com

 

 

 

Tupsu ja Maija

Kauniit tyttökissat Maija, s. noin 2014 (tummakilppari ) ja tyttärensä Tupsu, s. noin 2016 (raidallinen) tulivat yhdistyksen hoiviin elettyään ensin vapaina kissapopulaatiossa.

Molemmat arastelevat vielä ihmisiä, kilppari-Maija enemmän. Tupsu on kaksikosta leikkisämpi ja ihmisistä kiinnostuneempi, Maija viihtyy paremmin omissa oloissaan.

Maija ja Tupsu luovutetaan mielellään yhteiseen kotiin tai toisen rohkeamman kisun ystäväksi. Maijan ja Tupsun uudelta omistajalta vaaditaan kärsivällisyyttä ja halua tutustua kissoihin niiden omassa tahdissa.

Jos haluat tarjota hyvän loppuelämänkodin Maijalle ja Tupsulle tai jommalle kummalle, ota yhteyttä ja sovi tapaaminen Raholaan: hallitus@kissojenkatastrofiyhdistys.net

Tupsu

Maija