Kissapörssi

Aikuiset kissamme luovutetaan tunnistemerkittyinä, madotettuina, rokotettuina, steriloituina tai kastroituina ja eläinlääkärin tarkastamina.

Pennut luovutetaan tunnistemerkittyinä, madotettuina, rokotettuina ja eläinlääkärin tarkastamina. Uuden omistajan on leikkautettava yhdistyksen luovuttama pentukissa viimeistään 6 - 8 kk ikäisenä. Pennun luovuttanut ensikoti varmistaa, että pentu steriloidaan tai kastroidaan.

Kissojen luovutusmaksut

  • Aikuinen, steriloitu tai kastroitu kissa: 120 €
  • Steriloimaton tai kastroimaton pentukissa: 130 €
    Neuteroimattoman pennun luovutushinnasta palautetaan 20€ neuterointikuittia ja luovutussopimuksen kopiota vastaan.

Kesyt ja kauniit kodinvaihtajat, punaraidallinen Justiina 6v ja tumma kilpparivärityksen omaava Pikku Myy 3v, etsivät rauhallista yhteistä kotia. Ovat asuneet iäkkään rouvan luona, joka ei heistä pysty enää huolehtimaan ja siksi ovat nyt kky:n toimitilalla, jonne kissoja voi tulla katsomaan etukäteen sovittuna aikana. Kissoja ei luovuteta lapsi-, eikä koiratalouteen tm, jossa liikaa ääntä ja vauhtia,kun ovat tottuneet rauhalliseen elämään, jossa saa paljon silityksiä ja seuraa. Kissat ovat hellyydenkipeitä ja terveitä tyttöjä.

Ota yhteyttä ja tule ihastumaan

kirsipaulus@gmail

marko.kaitala@gmail.com puh:045 2242635

 

Populaatiotaustansa vuoksi Liisi, Inka ja Leimu luovutetaan samaan kotiin kolmistaan, koska eivät sopeudu ainoaksi kissaksi. On kokeiltu, mutta kukaan kolmikosta ei viihdy yksin. Paras olisi, jos pääsisivät kaikki yhdessä samaan kotiin, tuttujen kavereiden kanssa. Nuoria 2-3v, rokotettuja, sirumerkattuja, sterkattuja, arkoja ruskeamustaraidallisia kissoja, joille annettava aikaa sopeutua ja kesyyntyä pikkuhiljaa omaan tahtiinsa. Rauhalliseen kotiin, ei lapsi- ja koiraperheeseen tai muuhun, jossa meteliä ja vauhtia liikaa.

Odottavat omaa huolehtivaa kotia raholan toimitilalla, jonne voi tulla katsomaan etukäteen sovittuna aikana.

kirsipaulus@gmail.com

Liisi tyttö 3v

Inka tyttö 3v

Leimu poika 2v

marko.kaitala@gmail.com   puh:045 2242635

Söpö on nuori (n. 2 v.) tyttökissa, joka on alunperin kotoisin isosta kissakommuunista Teiskosta. Hänen elämänsä oli Teiskossa hyvin vapaata, joten hän ei ole tottunut ihmisiin ja he ovatkin Söpöstä aika pelottavia. Muista kissoista hän toisaalta pitää. Kolmen viimeisen viikon aikana, jotka hän on viettänyt kahden ihmisen ja yhden toisen kissan kanssa, on tapahtunut paljon edistystä: varsinkin iltaisin hän lähtee piilostaan ja seuraa toista kissaa ympäri huoneistoa, vaikka aluksi hän ei uskaltanut liikkua piilopaikastaan mihinkään. Hän liikkuu välillä myös itsekseen ympäri asuntoa tutkien sitä. Söpön saisikin varmasti kesytettyä, varsinkin toisen kissan avulla, ja hän palkitsisi sen luultavasti rakastamalla ja luottamalla loppuelämänsä kesyttäjiinsä. Hänestä ei varmasti olisi ikinä sylikissaksi, mutta hän tykkää leikkiä palloilla.
.
Kirjoita Theresalle: theresa.setzer@posteo.de
.

14v mustavalkoinen, hyväkuntoinen, seurallinen, rauhallinen, nuorekas tyttökissa, joka pitää kovasti ihmisen seurasta. Kissa on rokotettu, sirutettu ja steriloitu. Kesy kodinvaihtaja, jonka omistaja muutti ulkomaille ja siksi luopui ihanasta kissastaan. Sopisi hyvin ainoaksi kissaksi. Nauttii huristen silityksistä ja sylissäolosta. Terve muuten, mutta hammaskiveä poistetaan piakkoin. Kuka haluaa tarjota loppuelämän kodin tälle mukavalle kissaneidolle? Ilona on nyt kky:n toimitilalla, jonne voi tulla katsomaan, sovittuna aikana.

marko.kaitala@gmail.com Marko Kaitala 045/2242635

kirsipaulus@gmail.com

Oikein Rakastettava, rauhallinen, silityksistä pitävä 9v kissaneiti, jolla on puolipitkä tummanharmaa hento turkki, jota harjattava päivittäin takkuuntumisen estämiseksi. Sopisi hyvin ainoaksi kissaksi, rauhalliselle ihmiselle, jolla aikaa seurustella ja hoitaa tarvittaessa. Kissa palautui kky:lle,koska stressaantui lapsista paljon, joten lapsiperheeseen ei sovi. Rulla tulee toimeen myös kilttien kissojen kanssa. Rulla on steriloitu, rokotettu, tunnistemerkattu. Hammaskiveä ja hampaita poistettu. Korvatulehdusta hoidetaan. Mahdolliseen allergiaan syö pienen määrän lääkettä ja on erikoisruokavaliolla. Kissakokemusta omaavaan kotiin kesy sylikissa, jonka hoitamiseen sitouduttava. Rulla on kky:n toimitilalla raholassa nyt,jonne voi tulla katsomaan, sovittuna aikana.

kirsipaulus@gmail.com

marko.kaitala@gmail.com Marko Kaitala 045/2242635

Elmeri rakastaa leikkimistä

Minä olen samaa tiikeriraitaisten kissojen laumaa, joita meitä on täällä kissapörssissä ollut useampikin. Meillä oli joskus omistajakin, mutta hän nukkui pois ja sillä tavalla jäimme vaille kotia ja isäntää tuolla maaseudun rauhassa. Saimme ulkoilla vapaasti ja tietty lisääntyä myös. Mutta se homma on nyt loppu, ollaan kaikki steriloituja ja kastroituja. Minä olen aika iso kolli, mutten kovin iäkäs kumminkaan. Yhden tassun varpaat riittää vielä mainiosti, olen siis noin kolmivuotias.

Ihmettelevät myös, kun en puhu mitään. Ajattelen sitäkin enemmän ja viestejäni on hyvä lukea korvien asennosta ja silmien liikkeistä ja kaikesta muusta miten ilmehdin. Tosin nyt olen jo oppinut kuiskaamaan ”mau”.

Olen tilapäiskodissa ja totuttelen asumaan ainoana kissana ja ihmisen kaverina. Kun minä päätän mennä lavuaariin tuijottamaan, niin emäntä joutuu menemään pesulle muualle. Minä en oikein osaa päättää, voinko luottaa ihmiseen. Minuun ei kosketa vaikka viereeni päästänkin!

No, kattellaan tätä meininkiä täällä Tampereen keskustassa jonkun aikaa. Muuten meillä kyllä ihan sujuu, kunhan minä saan toistaiseksi sanella tahdin. Mites olisi sinun kämppäkaverina?

Kesäkuussa muutan ”muikkumamman” eli emännän kanssa kesäkotiin Laviaan n. 80 kilometriä Tampereelta odottelemaan sitä ikiomaa kotia.. Mutta olen kyllä sielläkin ihan vaan sisäkisu.

Jos uskallat, niin kerro itsestäsi ja kodistasi ja voit saada kutsun tulla tutustumaan:
mailam.koti@gmail.com

Noin 9 kuukauden ikäiset villiemon pennut Sipi ja Supi saapuivat yhdistykselle viime lokakuun lopussa Jämijärveltä.  Pennuille etsitään yhteistä kotia.  Sipi ja Supi vielä hieman arastelevat ihmisiä, mutta nuoren ikänsä huomioon ottaen ne todennäköisesti tottuvat omassa kodissa ihmisten seuraan melko nopeasti. Toimitilalla oloaikanansa tytöt ovatkin huomattavasti rohkaistuneet ja kiinnostuneet ihmisten seurasta ja innostuvat usein leikitettäviksi. Arkuutensa vuoksi Sipi ja Supi eivät välttämättä sovi samaan kotiin pienten lasten tai koirien kanssa, mutta kesy kissakaveri voisi esimerkillään auttaa niitä sopeutumaan uusiin omistajiinsa.  Molemmat kissat luovutetaan valmiiksi sirutettuina, rokotettuina ja leikattuina.

Sipistä ja Supista saa lisätietoa osoitteesta hallitus@kissojenkatastrofiyhdistys.net

Sipi

Sipi

Supi

Supi

Kalle on rauhallisesta elämästä pitävä, pullukanpuoleinen kollipoika. Tykkää rapsutteluista, mutta on hyvin arka. Kalle haluaisi kodin missä ei ole koiria, eikä kovin pieniä lapsia. Kiltti kissakaveri voisi tehdä hyvää arkajalalle. Kalle on noin 4-vuotias, leikattu ja sirutettu kiltti, siisti ja hiljainen kisu.

Kalle asustaa tällä hetkellä Ikurissa Tampereella. Lisätietoja voi kysellä sähköpostitse:

sirkku.lantunen@kolumbus.fi

Tilanne 14.3: Kehrääjä-Kalle on saanut ensikodissa uuden lempinimen “Puskuri”. Lapset eivät häntä tosin juurikaan näe, koska Kalle heräilee pitkiltä päiväuniltaan vasta illan tultua. Päivät omissa oloissa oltuaan onkin hellyyden kaipuu niin kova, että on puskea ihmiset kumoon! Kalle siis yhä etsii rauhallista kotia, missä iltasella olisi aina joku kotona rapsuttelemassa ja silittelemässä. Kalle on hurmaava herra, hieman vatsakas kuten laiskahkoa elämää viettävillä usein, mutta oikein kaunis kehräyskaveri.

 

Vajaan vuoden ikäiset veljekset Fala ja Feli saapuivat KKY:n toimitilalle marraskuussa. Kissat ovat ihmisten suhteen vielä arkoja mutta kuitenkin uteliaita ja mielenkiinnolla tarkkailevat hoitajien puuhia toimitilalla. Väritykseltään vaaleampi Feli on veljeään hieman kesympi ja rohkeampi. Molemmat pojat ovat hyväkuntoisia ja terveitä, ja ne luovutetaan uusiin koteihinsa sirutettuina, rokotettuina ja leikattuina. Arkuutensa vuoksi Falaa ja Feliä ei mielellään luovuteta kotiin, jossa on koiria tai pieniä lapsia.

Kissaveljeksiin voi tulla tutustumaan Tampereen Raholaan.

Jos haluat tarjota kodin Falalle tai Felille, lähetä sähköpostia osoitteeseen hallitus@kissojenkatastrofiyhdistys.net

Fala

 

Feli

Leena

Elina

Elina

Elina

Syyskuussa saapuivat yhdestä tyhjentyneestä possulasta Leena ja Elina. Muitakin piti olla, mutta ne olivat kadonneet.

Molemmat sairasti ensin ja sitten Leena pitkään.  Tullessa arvio iästä oli 6-8 viikkoa, paino 500g. Ikä varmaan sinne kahdeksaanviikkoon, kun alkoivat kasvaa niin kovaa tulon jälkeen.

Eli olisivat syntyneet elokuun alkuun 2017.  Leena on ollut niiskuneiti pitkään ja syönyt kolme antibioottia, sillä paljastui mykoplasmatulehdus, siis hengitystietulehdus.

Nyt tämä vuoden molemmat olleet ihan terveitä  Molemmat on steriloitu rokotettu ja sirutettu ja tietenkin madotettu.

Leena on sellainen ujopiimä, sitä kun olen joutunut pyydystelemään antibioottiin niin paljon. Seuraa mielellään tekemisiäni, joka paikassa. Leena tulee  heti

paikalle, jos olen suihkussa tai puhallan pulloon (keuhkojen takia). Jos näppis jää vapaaksi niin säädöt on heti järjestetty uusiksi Leenan toimesta.

Elina on ollut leikkisämpi, ja käy öisin moikkaamassa minua, pötköllään olevaa ihmistä ja puskee, kehrää, tulee syliin. Jopa kirputtaa, eli nakertelee hampain ja nuolee.

Seisova ihminen on vielä kauhun paikka. Ovat siellä possulassa ehtineet ehdollistua siihen että iso on peto, pakene.

Molemmat on leikkisiä, mutta täällä monikissa-koirataloudessa en pääse yksilöitä leikittämään juurikaan.

Ovat tottuneet toisiin kissoihin ja tulevat toimeen kissojen kanssa. Myös pieni koira on tuttu, vaikka eivät ylimpiä ystäviä olekaan.

Tytöt ovat rauhallisia, ujoja mutta leikkisiä keskenään. Kissoja rauhallisemmasta päästä. Ei lapsiperheisiin.

 

Nämä vaativat ihan erityistä kotia, ymmärrystä pienen tytön pelosta ja kauhusta. Se sikalaelämä on leimannut ja täällä heikoksi menneet tytöt vielä pakolla lääkittiin, ilman emoa.. Isoiksi ei kumpikaan tule, nyt ovat ehkä noin 3 kg ja ovat 9 kk kohta.

Tietyllä tavalla, voisin toivoa, että menisivät yhteiseen kotiin, mutta ei ole välttämätöntä, jos sopiva kissakaveri on olemassa.

 

Jos haluat tietoja tyttösistä, ota yhteys eeva.pulkkis@gmail.com. Tyttöset asustaa Vuorentausta Ylöjärvi

 

 

 

Silityksiä rakastava hurmaava kodinvaihtaja Taku etsii omaa loppuelämän kotia. Taku on arvioilta 6-7-vuotias herra. Taku ei ole ensikodissa vielä innostunut leikkimisestä, mutta ihmisen lähellä Taku viihtyy ja rakastaa silityksiä. Taku on kuitenkin arka ja säikkyy kovia ääniä, joten Taku luovutetaan rauhalliseen kotiin ja ainoastaan sisäkissaksi. Rauhallinen kissakaveri voisi olla Takun mieleen, mutta Taku pärjää hyvin ainoana kissana. Taku viihtyy omassa turvallisessa paikassa, ensikotiin tullessa se oli ensin kantokoppa ja sen jälkeen tuttu ja turvallinen kiipeilypuun kolo. Nyt Taku on ottanut sohvan omakseen.

Eläinlääkäri on todennut Takulla hieman hammaskiveä takahampaissa, joten Takun hammashuolto tulisi jatkossa hoitaa eläinlääkärillä.

Taku on leikattu, sirutettu, rokotettu ja madotettu.

Jos koet voivasi tarjota Takulle hyvän loppuelämän kodin, ole yhteydessä sähköpostilla heidim.viitala@gmail.com ja kerro, millaisen kodin voisit Takulle tarjota.

6.5.2018 Taku viihtyy nykyään pitkiä aikoja sylissä ja on innostunut kovasti leikkimisestä, varsinkin pallon perässä juokseminen on Takun mielestä hauskaa. Taku on todella heellydenkipeä ja tulee syliin lähes heti kun ensikotimamma menee sohvalle istumaan. Vieraita ihmisiä, ja varsinkin lapsia, Taku kuitenkin aristaa joten Taku ei sovi kotiin jossa on pieniä lapsia.  Säiden lämmetessä Taku on uskaltautunut lasitetulle parvekkeelle pieniksi hetkiksi katsomaan pihalle. Kaiken kaikkiaan Taku on todella hurmaava ja rakastettava kissa.

 

Poju on kiltti,sosiaalinen ja kaikin puolin kiva kotikissa. Poju kävi kokeilemassa ainoan kissan eloa perheessä mutta palautui Pojusta riippumattomista syistä.

Nyt hakee tosi tarkoituksella uutta kotia josta voisi löytyä kissakaveri jakamaan elämän iloja.

Tottunut lapsiperheen arkeen.

Luovutus rokotettuna,leikattuna ja sirutettuna

Asustaa Sastamalan Illossa

Yhteydenotot: andersson.tiina@luukku.com

 

 

 

 

 

 

Kollipojat  hakevat rauhallista aikuista kotia tai kotia joissa lapset jo isompia.

Kokeneeseen kotiin joissa pojille riittää aikaa ja kodilla kärsivällisyyttä totutella pojat elämän ääniin.

Yhteiseen kotiin tai kotiin jossa odottaa rohkea kissakaveri.

Pojat ovat käsiteltäviä ja leikkisiä, mutta liialliset äänet pelottavat kumpaakin.

7.10 Pojat ovat rohkaistuneet kovasti.

10.12 Pojat ovat sopeutuneet mukavasti lapsiperheen äänin ja elämään, ovat leikkisiä ja paljon rohkeampia kuin tänne tullessaan. Erityisesti Esko pitää sylityksessä,Mörölle riittää rapsutukset ja silitykset  ja leikit lelukepin kera.

28.3 Esko ja Mörkö vieläkin odottavat sitä omaa kotia. Esko on pojista edelleen sosiaalisempi ja viettää paljon aikaa ihmisten seurana. Mörkö nautiskelee enemmän rauhasta, toki rapsutuksia ja silitykset on kiva ottaa vastaan mutta ei niitä itse hakemalla tule hakemaan.

Ainoa milloin molemmat pojat ovat haukkana jaloissa on silloin kun jääkaappi aukeaa ja sieltä tarjoillaan kinkkua.

Kovasti molemmat pitävät leikkimisestä lelukepeillä ja laservalon perässä juoksemisesta.

 

Pojat on leikattu, rokotettu,sirutettu ja madotettu.

Pojat asuvat Sastamalan Illossa

Lisätietoja: andersson.tiina@luukku.com

 

 

 

 

Hukka hurjimus kaipailee edelleen uuteen kotiin.

On energinen,muiden kissojen seurassa viihtyvä ja pärjää lasten kanssa. Hukka on siellä missä tapahtuu.

Ei ainoaksi lemmikiksi.

Luovutetaan rokotettuna,leikattuna ja sirutettuna.

10.12 Hukalle tehtiin kastrointi yöllisten serenaadien alkaessa. Hukka on edelleen melkoisen hellyttävä pakkaus, riiviön joka laittaa matot ja lelut solmuun. Sosiaalinen,ihmisiä ja muita kissoja rakastava.

12.3 Hukka kävi mittavasta hammasoperoinnissa jossa poistettiin kaikki muut hampaat paitsi kulmurit. Toipuminen operoinnista on sujunut hyvin,rohmulle maistuu ruoka ja leikkimisestä puhumattakaan.

Asustaa Sastamalan Illossa

Yhteydenotot: Andersson.tiina@luukku.com