Kissapörssi

Aikuiset kissamme luovutetaan tunnistemerkittyinä, madotettuina, rokotettuina, steriloituina tai kastroituina ja eläinlääkärin tarkastamina.

Pennut luovutetaan tunnistemerkittyinä, madotettuina, rokotettuina ja eläinlääkärin tarkastamina. Uuden omistajan on leikkautettava yhdistyksen luovuttama pentukissa viimeistään 6 - 8 kk ikäisenä. Pennun luovuttanut ensikoti varmistaa, että pentu steriloidaan tai kastroidaan.

Kissojen luovutusmaksut

  • Aikuinen, steriloitu tai kastroitu kissa: 120 €
  • Steriloimaton tai kastroimaton pentukissa: 130 €
    Neuteroimattoman pennun luovutushinnasta palautetaan 20€ neuterointikuittia ja luovutussopimuksen kopiota vastaan.

Pikku Myy on nyt lepäillyt ensikodissa Ikurissa tovin. Takana on paljon menetyksiä pienelle kissalle. Ensin piti lähteä ensimmäisestä kodista, sitten menettää kaksi hyvää kissakaveria ja kaiken huipuksi vielä hammaslääkäri poisti kulmahampaat! No, siitä on nyt toivuttu ja pärjäähän sitä hyvin muutenkin. Kaikki ruoka maistuu ja vauhtia riittää! Myy kävi myös tutustumassa yhdessä paikassa josko löytyisi sieltä ikioma loppuelämän koti. Ei kuitenkaan oikein matchännyt, Myy halusi kuvioida ja vähän parannella antiikkihuonekaluja, mutta ei kuulemma sopinut. On se kumma!

Myy on touhukas ja leikkisä, eikä kovin arka. Tykkää sekä eläin- että ihmisseurasta. Tottunut pieniin lapsiin ja koiraankin. Myy on kaunis, isosilmäinen 2,5 vuotias tyttökissa. Leikattu, sirutettu ja eläinlääkärin tarkistama. Ensikodissa käyttäytynyt myös kokoajan mallikelpoisesti, siisti ja kiltti. Mitä nyt välillä vähän härnää ensikodin omaa kissaa kun ei ole mitään tekemistä.. Tästä leikki ja rapsuttelukaveri kotiin missä on tilaa juoksennella!

Lisätietoja: sirkku.lantunen@kolumbus.fi

Hei kaikille, minä olen ihana Milena! (n.5kk)

 

Minulla oli tosi rankka alkutaipale elämässäni, sillä minut löydettiin Pälkäneelä, tienposkesta makaamasta. En liikkunut, joten ihmiset luulivat minun kuolleen siihen paikkaan. Kun he kuitenkin vilkaisivat tarkemmin, huomasivat että kyllä minussa vielä henki pihisee – jotenkuten. Minut kiidätettiin läheiseen eläinklinikkaan, jossa sain antibiootit ja makasin sen päivän tiputuksessa. Pahimman vaaran ollessa ohi, löytäjäni vei minut tänne Valkeakoskelle mamman hoitoon. Löytyessäni olin ihan luuta ja nahkaa ja tosi matonen. Mamma kuitenkin ruokki minut, opetti ’potalle’ ja hoiti loishäädöt kuntoon. Hitaasti, mutta varmasti aloin kasvaa ja saada lihaa luiden päälle.

Nyt olenkin jo aika velmu, sillä menen kahden muun ensikotikissan ja koiran kanssa tuhatta ja sataa kämpässä, leikin ja painin ja sitten nukun kylkikyljessä, yleensä koiran kanssa. Tykkään tosi paljon rapsutuksista ja silityksistä ja nukunkin yleensä mamman kanssa sängyssä. Hieman olen vieraskorea aluksi, mutta en mitenkään pahasti. Haluaisin kotiin, jossa olisi joko kissa – tai koirakaveri (joka olisi siis jo tottunut kissoihin), sillä ihan ainoana kissana en haluaisi olla, sen verran kaipaan leikkikaveria.

Minut on madotettu, rokotettu ja sirutettu ja pian minut tulisi myös leikkuuttaa. Riippuen, koska uuteen kotiini muutan, se jääköön uudelle omistajalle hoidettavaksi.

Mikäli uudessa kodissa on parveke, se tulee olla lasitettu tai verkotettu. Ihan pieneen lapsiperheeseen en usko sopeutuvani, sillä hieman säikyn kovia ääniä ja liikkeitä.

 

Mamma kutsuu minua Papanaksi ja jos satuit minusta kiinnostumaan, mammalle voi soitella puhelinnumeroon 040 519 9477.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tykkään painia Niilo koiran kanssa.

 

 

 

 

 

Topi on noin 3-vuotias isokokoinen ja ihmisrakas poikakissa. Luonteeltaan vilkas ja leikkisä Topi kaipaa ihmisten huomiota ja osoittaa kiintymystään puskemalla ja pyörimällä jaloissa. Topi rakastaa hyppiä kiipeilypuissa ja jahdata esimerkiksi narun päähän kiinnitettyä sulkaa. Yksinään Topi ei mielellään ole vaan viihtyy toisten kissojen seurassa. Tämän vuoksi toivomme, että uudesta kodista löytyisi Topille reipas kissakaveri seuraksi. Topi tarvitsee paljon virikkeitä, joten olisi toivottavaa, että uudesta kodista löytyisi myös lasitettu parveke, josta Topi pääsisi tarkkailemaan ulkomaailmaa.  Ihan pienten lasten perheeseen Topi ei välttämättä sovellu. Topi on leikattu, rokotettu ja sirutettu.

Topista voi tiedustella lähettämällä sähköpostia osoitteeseen heikkilae@gmail.com

 

Sipi

Noin 19-viikkoiset villiemon pennut Sipi ja Supi saapuivat yhdistykselle lokakuun lopussa Jämijärveltä. Pennuille etsitään joko yhteistä tai erillisiä koteja.  Sipi ja Supi arastelevat vielä ihmisiä, mutta nuoren ikänsä huomioon ottaen ne todennäköisesti tottuvat ihmisten seuraan melko nopeasti. Arkuutensa vuoksi Sipi ja Supi eivät sovi samaan kotiin pienten lasten tai koirien kanssa, mutta kesy kissakaveri voisi esimerkillään auttaa niitä sopeutumaan uusiin omistajiinsa.  Molemmat kissat luovutetaan valmiiksi sirutettuina ja rokotettuina.  Uusien omistajien tulee sitoutua myös leikkauttamaan pennut sopivan ikäisinä (noin 6 kk).

Sipistä ja Supista saa lisätietoa osoitteesta heikkilae@gmail.com

 

 

Supi

 

 

Alle vuoden ikäinen tyttökissa Aino saapui KKY:n toimitilalle lokakuun alussa Nokian löytöeläintalolta. Aino on taustaltaan populaatiokissa, joten se arastelee vielä ihmisiä ja hakeutuu mielellään rauhalliseen paikkaa piilottelemaan. Aino tarvitsisi kodin, jossa sen arka luonne osataan ottaa huomioon ja ollaan halukkaita antamaan sille riittävästi aikaa ihmisiin tottumiseen. Ainoa ei mielellään luovuteta samaan kotiin pienten lasten tai koirien kanssa. Toisiin kissoihin Aino sen sijaan on tottunut. Aino luovutetaan uuteen kotiinsa valmiiksi leikattuna, sirutettuna ja rokotettuna.

Ainosta voi tiedustella sähköpostilla osoitteesta heikkilae@gmail.com

 

**Hertta sai uuden kodin Nokialta**

Tervehdys ja miu! Minulla on sellainen vähän klassinen historia, että siitä ei tiedetä kuin tämä: Rupesin pyörimään viime keväänä kivassa pihapiirissä ja sitten ihmiset rupesivat antamaan minulle ruokaa, kun se oli heistä kivaa. Ja antoivat sitä ruokaa keväästä syksyyn ja sitten ne soittivat kunnalliseen löytöeläinpaikkaan, että minut saisi hakea pois:( Entäs jos minulla olikin ennestään jo hyvä koti ja joku on minua kaivannut ja etsinyt koko kesän? 

Tässä minä nyt sitten olen uutta hyvää kotia toivomassa ja nyt minulla on se tärkeintäkin tärkeämpi TUNNISTESIRU,  jos vielä kadotan kotini.

 

Meillä asustelee kaksi aivan mielettömän suloista pientä tiikeriä, Nekku sekä Karkki! Tämä ihastuttava kaksikko etsii nyt omaa rakastavaa kotia.

Nekku-poika on tästä kaksikosta hieman nuorempi ja Karkki-neiti puolestaan luultavasti kuukauden tai kaksi vanhempi. Molemmat ovat syntyneet kesällä 2017. Nekku on duon se rohkeampi osapuoli ja on viime aikoina oppinutkin jo luottamaan ihmiseen – pikkuinen heittäytyi äskettäin pötköttämään silitysten lomassa lattialle ja nautti hennon kehräyksen säestämänä masurapsutuksista. Myös Karkkia selvästi kiinnostaa jo meidän pelottavien ihmisten puuhat, mutta vielä täytyy kerätä rohkeutta täyteen nautintoon ja luottamukseen. Valtava kehitys on kuitenkin tapahtunut verrattuna siihen, millaisia nämä pikkuiset olivat meille tullessaan – kaksi päivää sain houkutella kaksikkoa pois pesukoneen takaa ja samasta huoneesta luikittiin äkkiä pois takaisin uuteen piiloon.

Kuten voikin arvata, nämä veijarit eivät (vielä) ole sylikissoja. Molemmat suorastaan rakastavat kuitenkin seuraa ja leikkejä, ja yöllä saattaa tuntea pienten kissojen tepsutusta peiton päällä, kun kaksikko etsii sopivaa paikkaa käydä nukkumaan.

Nekku ja Karkki etsivät ehdottomasti yhteistä kotia. Tämä kaksikko on kuin majakka ja perävalo, suorastaan erottamattomat siis.

Uudesta kodista tulee löytyä turvallisia piilopaikkoja, paljon aikaa ja leikkimieltä. Kärsivällisyys on tottakai myös kovaa huutoa. Tästä parivaljakosta saa ihastuttavan perheenlisäyksen sellainen koti, joka kokee täyttävänsä nämä kriteerit.

Kisut luovutetaan madotettuina, sirutettuina ja rokotettuina. Lisäksi Nekun käymme leikkauttamassa, Karkille leikkaus on vielä liian aikaista.

Nekku ja Karkki asustavat Tammelassa. Mikäli tahdot päästä tutustumaan ja leikkimään näiden karvakorvien kanssa, otathan yhteyttä ensikotiin sähköpostilla: kaisa.lehtola@outlook.com

Karkki

Nekku

Poju on kiltti,sosiaalinen ja kaikin puolin kiva kotikissa. Poju kävi kokeilemassa ainoan kissan eloa perheessä mutta palautui Pojusta riippumattomista syistä.

Nyt hakee tosi tarkoituksella uutta kotia josta voisi löytyä kissakaveri jakamaan elämän iloja.

Tottunut lapsiperheen arkeen.

Luovutus rokotettuna,leikattuna ja sirutettuna

Asustaa Sastamalan Illossa

Yhteydenotot: andersson.tiina@luukku.com

Kiikoisten löytöeläintalolta peräisin olevat leikkisät, pirteät pennut etsivät kotia joko yhdessä tai kivan kissakaverin kanssa.

Ne ovat iältään noin 16-viikkoisia, sirutettuja, rokotettuja ja madotettuja.

Pennut asustelevat tällä hetkellä kotihoidossa. Jos haluat tarjota yhdelle tai kaikille näistä pennuista hyvän kodin loppuelämäksi, ota yhteys e-mail: heikkilae@gmail.com.

Lempi                                                                                                   Lyyli ja Luca

 

 

 

Iiris Kultapallo on paluumuuttaja. Mainostin kisua kisuttomaan kotiin yksinäiseksi kisuksi, mutta se on ilmeisesti virhe. Iiris tarvitsee tekemistä. Täällä tekemistä oli omissa pennuissa. Iiris tuli Nokian Kankaantaasta loukutettuna kesäkuun alussa. Odotti omistajaansa löytötalossa säädetyn ajan, maha pyöristyi.
Ihmiseen kontaktia otti heti, mutta hieman levoton sielu ja kaipasi ulos. Hyvin nuorelta vaikutti ja juhannusaattoyönä oli todella vaikea synnytys, kolme pentua syntyi puikulaperunoina. Iiris antoi auttaa synnytyksessä hyvin. Pennut ovat jo maailmalla.
Koko ajan Iiris on suhtautunut naaraspuolisiin kissoihin vihamielisesti. Aluksi myös uroksiini, mutta ne n 6-8 kiloisina, vanhoina ovat suhtautuneet Iirikseen 3 kg silleen viisaasti väistellen eikä provosoituen. Taitavat olla sitä mieltä, että onhan noita naisen oikkuja nähty.
Nyt Iiris Kultapallon oltua täällä jo jokusen aikaa ilman pentuja olen yrittänyt tutustua siihen paremmin. Nukkuu yön mielellään sängyssäni, ja puskee, ottaa silityksiä varsinkin yöllä, myös päivällä. Ei osaa oikein leikin rajuutta säädellä, olisiko ollut ainoa pentu ja ehkä vieroitettu liian aikaisin. Ei osaa leikkia aikuiskissojen kanssa, menee nopeasti ärinäksi. Ihmiseenkin leikissä saattaa napata. Omat pennut parkui usein, emon leikkiessä niiden kanssa. Leikin halua ja uteliaisuutta löytyy. Leivoin pullaa ja Iiris oli koko ajan ylimpänä laadunvalvojana, hyvä ettei maistelemaan käynyt. Sillä on punatukan tempperamenttia, persoonallinen kissa, eikä mikään lötkö sohvaperuna ja tietyllä tavalla villi ja vapaa luonne. Siinä saattaa ihminenkin saada joskus kynnestä ja hampaasta, ei siis tarkoituksella, vahingossa. Yksin uudessa kodissa oli hieman riiviömäisiä temppuja, täällä ei yhtään mitään sellaista, toki koti on niin paljon kissojen kannalta ajateltu kuin voi, onhan täällä pyörinyt pentu jos toinenkin. Täällä ainoa harmi on nuo nahinat talon tyttöjen kanssa. Tottunut myös koiraan (pieni) jonka kanssa sotajalalla (Iiris voittaa). Ei pienten lasten perheeseen.
Nyt Iiris on steriloitu, rokotettu, sirutettu ja madotettu
Toimelias, levoton sielu, upea kultainen tyttö Iiris odottaa uutta kotia Vuorentaustassa,
eeva.pulkkis@gmail.com
Tekstiä päivitetty 27.10.2017

eeva.pulkkis@gmail.com

Syyskuun aikana KKY:n toimitilalle saapui Teiskosta useita muutaman vuoden ikäisiä kissoja, jotka ennen yhdistykselle tuloaan olivat eläneet vapaana luonnossa. Tällä hetkellä kissoista kuusi (2 kollia ja 4 narttua) on vielä toimitilalla odottamassa sopivia kotiehdokkaita. Yksi nartuista on keväällä 2017 syntynyt pentu. Kissat ovat taustansa vuoksi arkoja ja tottumattomia ihmisten seuraan, joten niille etsitään omistajia, jotka ovat valmiita antamaan kissoille aikaa sopeutumiseen ja ihmisiin tutustumiseen. Kissat luovutetaan mielellään koteihin, joissa ei ole koiria tai pieniä lapsia, kesyt kissakaverit sen sijaan ovat toivottuja asuinkumppaneita. Kaikki kissat on rokotettu ja sirutettu, kollit Saku ja Mökö on myös leikattu. Myös naaraskissat tullaan steriloimaan ennen uuteen kotiin luovutusta.

Kissoista saa lisätietoa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen heikkilae@gmail.com

Pentu ja Lahja

Saku

Mökö

 

 

Aada saapui yhdistykselle elokuun lopussa kahden pentunsa kanssa. Pennut ovat päässeet jo omiin koteihinsa, mutta Aada odottelee vielä sopivaa omistajaa. Ennen yhdistykselle tuloaan Aada eli vapaana kissapopulaatiossa, joten se on vielä ihmisiin tottumaton ja arka. Aada tarvitseekin uudelta omistajaltaan aikaa ja kärsivällisyyttä tutustumiseen ja luottamuksen rakentamiseen. Aada on tottunut muiden kissojen seuraan ja uudesta kodista löytyvä kesy kissakaveri voisi edesauttaa Aadan sopeutumista uuteen kotiinsa. Aran luonteensa vuoksi Aada ei todennäköisesti sovellu kotiin, jossa on koiria tai pieniä lapsia. Aadalta on eläinlääkärissä poistettu hammaskiviä ja se saattaa tarvita hammashoitoa myös tulevaisuudessa. Uuteen kotiinsa Aada luovutetaan valmiiksi leikattuna, sirutettuna ja rokotettuna.

Jos haluat tarjota hyvän, pysyvän kodin Aadalle, voit ottaa sähköpostilla yhteyttä: heikkilae@gmail.com

 

Kaksi suloista kissanpentua. Tulleet tänne  Pirkkalaan 3. ja 4.10 Vesilahdelta suoraan emon hoivista. Kävimme lääkärissä 19.10 ja kisuille laitettiin sirut ja rokotettiin. 1-2 kk:n kuluttua uudelleen lääkäriin tehosterokotuksiin ja samalla olisi jo mahdollista leikata kisut. Lääkäri totesi , että  Lili on poikakissa. Lili onkin nyt sitten Vili.  Vili on arka, eikä anna vielä koskea. Harmaa-mustaraitainen kisu on Vili . Vesseli on myös poika ja on  rohkea, tulee syliin(silloin kun itse haluaa), tykkää silityksestä ja kehrää.  Kisut syövät, leikkivät ja nukkuvat ja ovat  lähekkäin,  pennut luovutetaan yhdessä samaan kotiin. Lääkärin mukaan Vilikin vielä kesyyntyy, sen verran hyvin lääkärissä käynti sujui.  Tässä vaiheessa olisi hyvä, jos löytyisi rauhallinen koti,  sellainen, että pikkuisille ja varsinkin Vilille annetaan omaa aikaa tutustua. Ensimmäinen kuva on otettu Vesilahdella. Toinen kuva otettu 4.11. ja kolmas kuva on otettu 6.11.

Mikäli kiinnostuit kisuista ja sinulla on mahdollisuus tarjota hyvä koti pikkuisille, niin ota yhteyttä: merja.lemmetti@wippies.com

Vesilahdella otettu kuva

 

 

kuva otettu 4.11

 

 

 

 

Milli on Pikkarainen kissa neiti joka loukutettiin kiinni talon pihasta ilman tietoakaan emosta.

Milli oli tullessaan melko epäluuloinen ihmisiä kohtaan,pakeni käden lähestyessä ja sylki sekä sähisi.

Viikkojen aikana kuitenkin sieltä sähinöiden alta on löytynyt pieni kissanpentu joka nauttii yhteisistä leikkihetkistä ja silittelykin onnistuu kunhan tilanne on rauhallinen tai ruokaa on houkuttimena.

Kaikessa ihanaisuudessaan tämä neiti hurmaa söpöydellään kaikki.

Paras koti olisi sellainen jossa Milliä odottaisi rohkea kissakaveri joka jatkaisi jo alkanutta työtä Millin luottamuksen vahvistamisessa ihmisten kanssa.

Milli lähtee uuteen kotiin rokotettuna,sirutettu ja useasti madotettuna.

Milli asustaa Sastamalan Illossa.

Millistä lisätietoja Andersson.tiina@luukku.com

Mimmu ja Moona etsivät yhteistä kotia!

Tytöt ovat syntyneet keväällä 2017. Ne eivät ole pienen elämänsä alkutaipaleella tottuneet ihmisiin ja ovat sen vuoksi vielä varovaisia erityisesti uusien ihmisten seurassa. Jännittävässä tilanteessa ne hakevat kovasti turvaa toisistaan ja muista kissoista.

Mimmu, tytöistä pienikokoisempi, on ruuan suhteen kovin valikoiva. Se tarvitseekin omalta ihmiseltään aikaa ja tarkkaavaisuutta syömisten seuraamisessa, jotta se kasvaa ja pysyy terveenä. Mimmu lämpenee hellyydenosoituksille hitaasti ja silittely on OK ainoastaan, kun se tytölle itselleen sopii – silloin se hiipii hiljaa lähelle ja tuijottaa silmät sirrillään. Tytöt saapuivat ensikotiin syyskuun puolivälissä ja läheisyysasioissa Mimmu on edennyt kovin rauhalliseen tahtiin. Tulevan perheen onkin ymmärrettävä, ettei Mimmusta välttämättä kasva sylikissaa, vaikka silityksiä ja rapsutuksia seuraakin jo silloin tällöin pieni kehräys.

Pyöreäsilmäinen Moona on varsin perso ruualle ja nälkäisenä se nykyisin puskee maukuen ruuanlaittajan jalkoja. Tyttö nauttii silityksistä siskoaan useammin ja tulee jo usein aamuisin unenpöpperössä heräilevän ensikotimamman viereen kehräämään. Moona on alkanut ajan myötä vähitellen nauttia ihmisen läheisyydestä, eikä arastele ottaa päiväunia tutun ihmisen vieressä sohvalla. Moonaa saa silitellä ja harjata ja kehräyksestä päätellen hellittely on tervetullutta. Pikkuhiljaa tytön kanssa on alettu harjoitella myös nostelua, eikä se ihan hirmuisen kamalaa ole ollut, vaikka nyt ei ihan ratkiriemukastakaan.

Mimmu ja Moona tarvitsevat kodin, jolla on aikaa ja kärsivällisyyttä tutustua tyttöjen omilla ehdoilla. Kodissa tulee panostaa laadukkaaseen ruokaan ja seurata erityisesti Mimmun ravinnonsaantia. Moona on hyvin tarkka vessalaatikon siisteydestä ja omassa kodissa tulee löytyä tilaa vähintään kahdelle laatikolle, ettei vahinkoja pääse sattumaan. Hektisen elämän tai lapsiperheen keskelle tytöt eivät sovellu, mutta kiltti kissakaveri voisi olla kiva juttu!

Pentuja ei luovuteta vapaasti ulkoileviksi ja uusi omistaja sitoutuu huolehtimaan säännöllisistä loishäädöistä ja rokotuksista sekä kissojen steriloinnista.

Tytöt asustavat tällä hetkellä Tampereen Kalevassa. Mikäli uskot, että voisit tarjota niille turvallisen ja rakastavan kodin, voit esittäytyä ensikotimamma Hannalle: hannakaarina (a) luukku.com (olen vuorotyössä, joten yhteydenotot sähköpostitse).

Chili-neitonen on puolitoistavuotias nuori ja leikkisä tyttö, se on leikattu, rokotettu, sirutettu ja loishäätökin on sille tehty.

Chili on utelias ja energinen ja rakastaa toimintaa. Chili tylsistyy nopeasti, joten sen riittävästä aktivoimisesta on huolehdittava hyvin. Chili voisi ehkä tykätä riittävän itsevarman kissakaverin kanssa peuhaamisesta tai sitten turvallisesta ulkoilusta katollisessa kissatarhassa. Chiliä ei ole tarkoitettu viettämään kahdeksaa tuntia päivässä odottaen ihmistä kotiin, vaan se tarvitsee seuraa ja aktivointia.

Kissamaiseen tapaan Chili päättää itse, milloin se haluaa lähestyä ihmistä ja tulla syliin. Useimmiten Chili lähestyy ihmistä silloin, kun hän istuu rauhallisesti paikallaan lukemassa esim. kirjaa tai sanomalehteä, ja haluaa silityksiä ja huomiota.

 

Jos kiinostuit tästä itsenäisestä kissaneidistä, ota yhteyttä sähköpostiosoitteeseen: theresa.setzer@posteo.de

dav

 

Iso ja komea kolli Viiru tuli toimitilalle 07/17 hieman arkana ja sähisevänä. Viiru oli elänyt katukissan elämää ainakin hetken, mutta selkeästi taustalla on kotikissatausta. Luottamus ihmisiin syntyikin nopeasti ja pian Viiru jo kerjäsikin rapsutuksia, etenkin vatsaan. Viiru rakastaa ruokaa sekä makaamista selällään lattialla, nojatuolissa ja yöllä sängyssä. Viiru myös seuraa ihmistä kaikkialle, jopa suihkuun sopivan välimatkan päähän 🙂 Viiru onkin todella seurallinen ja kiltti. Lääkärissä Viirun iäksi arvioitiin 8-9vuotta. Lisäksi siellä todettiin astma, joka vaatii lääkitystä, muttei ole kovin vaikea antaa eikä tunnu vaikuttavan tämän hurmurin menoon. Jos haluat tarjota tälle ihmisrakkaalle löllykälle hyvän kodin, voit olla yhteydessä ensikotiin; pia.pesonen1@gmail.com ja sovitaan, koska haluat tulla tutustumaan. Viiruhan on kastroitu, sirutettu ja rokotettu. Sekä hampaat on hoidettu kuntoon, pari kulmahammasta poistettiin 10.10.
Päivitys 14.11 Viirulle on löytynyt koti

Kollipojat  hakevat rauhallista aikuista kotia,ei lapsiperheeseen.

Kokeneeseen kotiin joissa pojille riittää aikaa ja kodilla kärsivällisyyttä totutella pojat elämän ääniin.

Yhteiseen kotiin tai kotiin jossa odottaa rohkea kissakaveri.

Pojat ovat käsiteltäviä ja leikkisiä, mutta liialliset äänet pelottavat kumpaakin.

7.10 Pojat ovat rohkaistuneet kovasti.

Pojat on rokotettu,sirutettu ja madotettu.

Lisätietoja: andersson.tiina@luukku.com

 

 

 

 

 

Hukka etsii uudelleen koti, kotiehdokaan vetäytymisen takia.

On energinen,muiden kissojen seurassa viihtyvä ja pärjää lasten kanssa. Hukka on siellä missä tapahtuu.

Ei ainoaksi lemmikiksi.

Luovutetaan rokotettuna ja sirutettuna.

Asustaa Sastamalan Illossa

Yhteydenotot: Andersson.tiina@luukku.com

 

 

 

Tupsu ja Maija

Kauniit tyttökissat Maija, s. noin 2014 (tummakilppari ) ja tyttärensä Tupsu, s. noin 2016 (raidallinen) tulivat yhdistyksen hoiviin elettyään ensin vapaina kissapopulaatiossa. Molemmat arastelevat ihmisiä, ja varsinkin Maija sähisee helposti tuntiessaan olonsa pelokkaaksi. Tupsu on kaksikosta se leikkisämpi ja ihmisistä kiinnostuneempi, Maija viihtyy paremmin omissa oloissaan. Maija ja Tupsu luovutetaan mielellään yhteiseen kotiin, jossa ei ole koiria tai pieniä lapsia. Muihin kissoihin Maija ja Tupsu ovat tottuneita ja niiden tottumista ihmisiin voisi edistää uudessa kodissa oleva kesy kissakaveri. Maijan ja Tupsun uudelta omistajalta vaaditaan kärsivällisyyttä ja halua tutustua kissoihin niiden omassa tahdissa. Molemmat kissat on rokotettu, steriloitu ja sirutettu.

Jos haluat tarjota hyvän loppuelämänkodin Maijalle ja Tupsulle, ota yhteyttä: heikkilae@gmail.com

 

Maija

Tupsu

 

Päivitys 8.10.17

Hanna ja Elfe tulivat loukutettuina Sastamalasta 1.10.2016. Hanna oli syntynyt ulos edellisenä vuonna ja asunut ulkona.Hannan emo katosi. Pihapiiri ruokki kisua. Selvittyään talven mm. supikoiran metsästysretkistä Hanna sai pentunsa elokuussa 2016, sinne ulos siis.
Talven ollessa vastassa talonväki tarttui asiaan ja pentue loukutettiin. Kaksi pentua ja Hanna emo saatiin loukutettua. Toimitilalla toinen pentu kuoli, Hanna oli terve, mutta pieni punainen pentu sairasti flunssaa. Pentu sinnitteli ja toipui, mutta jää pienikokoiseksi. Suurten keijunsilmien vuoksi sai nimen Elfe. Ensikotiin tulivat lokakuun lopulla. Alku oli hankalaa, eikä häntä ollut pystyssä kummallakaan. Se supikoira, jos se vaanii jossain?

Nyt Hanna ja Elfe ovat asustelleen ensikodissa lähes vuoden. Elfestä on kasvanut kämmenenkokoisesta rääpäleestä noin kolmekiloinen kissaneito. Kauniit oranssit keijunsilmät on sillä edelleen. Hanna oli aluksi mielistelijä, nojaili sääriin, kun ruokaa oli tarve saada, mutta nyt ruoan saannin varmuudesta vakuututtuaan ei nojaile enää. Sen saisi herkuilla lähestymään, mutta täällä kansoitetussa ensikodissa ei yksityistarjoiluja hyvällä katso kaverit. Nopeat syövät hitaat. Hannaa ei ole pystynyt vielä silittämään.
Elfe on puolestaan kiinnostunut ihmisen toimista, seuraa vessaan ja antaa silittää ainakin kun tahtoo itse. Väsyneenä paremmin. Määrätietoinen lähestyminen on vieläkin kauhistus, kiitos varmaan pienen rääpäle iän ja lääkekuurin silmätipan ja lisäruokien. Kun ihminen määrätietoisena lähestyi se tarkoitti pakolla kitusiin jotain mönjää tai silmiin jotain kylmää mönjää.
Olen aiemmin liputtanut, että yhteiseen kotiin. Nyt näyttää siltä, että voisivat mennä erikseenkin. Varsinkin Elfe kuitenkin tarvitsisi leikkikaverin. Elfe on punainen ja sillä kauniit oranssit silmät.
Hanna on kaunis harmaata sisältävä kissa.  Se on esillä reippaana myös kun vieraita käy, mutta silittää ei anna. Lahjonnalla olisi varmaan koulutettavissa. Elfe piiloutuu vieraiden tullessa aluksi. Tottuneet pieneen koiraan ja toisiin kissoihin. Eivät sovellut pienten lasten perheeseen.

 

Jos haluat tarjota kovan alun kissanelämälleen saaneille tytöille kodin, ota yhteys eeva.pulkkis@gmail.com. Kissat asustelevat nyt Vuorentaustassa Ylöjärvellä. Molemmat on rokotettu, sirutettu ja steriloitu, ja tietenkin madotettu monia kertoja.