Amadeus

  • Amadeus eli kotoisammin Allu on isokokokinen, kiltti ja muokattava pulleaposkinen herrasmies. Allu on elellyt ennen ulkokissana, mutta taitaa myös mainiosti sisällä asumisen salat.
  • Iltaisin tästä kissasta saa esim kotijumppaan tai joogaan seuralaisen kun laskeutuu lattialle. Allu on välittömästi ilmestynyt kiinni kylkeesi makaamaan ennen kun olet päässyt edes aloittamaan.  Yöt nukutaan täällä sijaiskodissa kissan kanssa päät samalla tyynyllä, tosin välillä tulee turhan paksulla ulkoturkilla kuuma jolloin Allu siirtyy sängyn alle lattialle. Päivärutiineihin kuuluu myös leikkituokiot narulellulla, sylissä löhöily ja turkin harjaus. Allu osallistuu vastavuoroisesti harjaustuokioihin pyrkimällä nuolemaan niin hoitajansa kulmakarvat kuin hiuksetkin.
  • Allu tarvii sisällä reilusti tilaa, aktiviteetteja ja ei tykkää olla pitkiä aikoja yksin. Allulle sopisi parhaiten koti jossa saisi ulkoilla turvallisesti esim tarhassa. Kky ei luovuta kissoja vapaasti ulkoileviksi.
  • Allu luovutetaan joko ainoaksi kissaksi tai mahdollisesti elo toisen fiv-positiivisen kissan kanssa voisi myös sujua. Allun menoa ei fiv haittaa. Toivottavasti ei siispä turhaan sinuakaan. Fiv:stä lisätietoa joko netistä tai sijaiskodilta. Kysy rohkeasti!

Tiedot

Ota yhteyttä

Muita kodinetsijöitä