Varattu

Alma

Alma on mustavalkoinen, noin parivuotias pikku kaunotar. Almalla oli pennut, joita ei osannut hoitaa ja niinpä hän tuli meille toipumaan ja etsimään kotia.

Alma muuttaisi mielellään jonkun kivan poikakissan kaveriksi. Tällä hetkellä asustelee useamman kissan kanssa samassa tilassa ja tulee hyvin toimeen kaikkien kanssa.

Almaa saa rapsutella ja herkkujen avulla tyttö varmaan kesyyntyy pikkuhiljaa. Luottamusta ihmiseen pitää kuitenkin vielä rakentaa.

Ei perheeseen, jossa on koiria tai pieniä lapsia. Almaa ei myöskään luovuteta vapaasti ulkoilevaksi.

Alma on madotettu, sirutettu, rokotettu ja leikattu.

19.10. Alma ja Halvdan ovat kuin parhaat ystävät ja nukkuvat joskus vierekkäin ja pesevät toisiaan. Alun jännityksestä päästään pikku hiljaa eroon ja molemmat kissat tulevat joka päivä enemmän rohkeammiksi. Almalle maistuu todella hyvin ruoka ja herkut, ja on usein keittiössä maukumassa, jos siellä laitellaan annoksia kuppeihin. Alma tykkää myös paljon leikkiä, varsinkin yksin tai kissa kaverin kanssa pienillä hiirileluilla ja palloilla. Alma on todella kiintynyt Halvdaniin ja seurailee häntä usein, ja puskee häntä kun saa herkkuja tai raksuja.

Almalle ja Halvdanille haetaan ensisijaisesti yhteistä kotia.

Laita sähköpostia ja kerro, millaisen kodin sinä voisit tarjota, niin sovitaan tapaaminen.

Kissa on: Steriloitu

Terveys: Perusterve