Varattu

Atlas

Atlas on kaunis, leikkisä ja seurallinen tyttökissa. Ikäarvioltaan hän on noin yksivuotias.

Atlaksesta on vaikea uskoa että hän on vain noin kuukausi sitten siirtynyt ulkoa harjoittelemaan sisäkissan tapoja, koska ensikodissa on huomattu että Atlas oli jo saapuessaan lähes valmis pakkaus. Hän on täysin käsiteltävissä, rakastaa rapsutuksia, tassuilla leipomista, päällä puskemista, jutustelua, huomiota ja kaikenlaisia leikkejä. Sylissäkin hän viihtyy tovin kunhan ihminen on tarpeeksi tuttu. Atlas ei nirsoile lelujen eikä leikkitovereiden kanssa vaan tyttö on aina valmis uusiin koetuksiin, mutta jos hän saisi valita niin kissanminttua sisältävät lelut ja erilaiset narut on parhaita. Hiekkalaatikkoakin Atlas käyttää kuin vanha tekijä ja pitää huolen että jätökset on hyvin piilotettu.

Atlas tulee toimeen kaikenlaisten kissojen kanssa ja hän omaa hienot sosiaaliset taidot. Jos kaveri sattuu olemaan hieman arempi tai ylipäätänsä hitaasti lämpenevää sorttia, Atlas purnahtaa kiltisti ja heittäytyy kyljelle makaamaan osoittaakseen ettei ole uhka. Atlas kaipaa kovasti seuraa ja leikkitovereita, joten ainoana kissana oleminen voisi tehdä tytön vähän surulliseksi. Atlaksesta olisi mukavaa että olisi joku kisukaveri jonka kanssa leikkiä silloin kun oma ihminen ei ole leikkivalmiudessa.

Kissojen lisäksi Atlas on ensikodissaan tottunut jo useampaan eri-ikäiseen, kokoiseen ja luonteiseen koiraan. Myös ensikodin lemmikkilintu on jo aika nähty juttu, alun vaanimisleikkejä lukuunottamatta. Joten Atlaksen tulevassa kodissa voisi olla kisukaverin lisäksi myös muita eläinystäviä.

Atlaksen lempiruokaa on märkäruoka, mutta kuivaruokakin menee jos muuta ei ole tarjolla. Sitä olisikin hyvä antaa koska Atlaksella saattaa olla taipumusta hammaskiven kertymiseen. Tästä syystä myös hampaiden harjaamisen harjoittelu voisi olla ajankohtaista jahka tyttö tottuu uuteen kotiinsa ja uuteen perheeseensä.

Atlaksen suurimmat haasteet tällä hetkellä ovat autossa kulkeminen joka aiheuttaa tytölle kovasti stressiä ja se voi purkaantua itkuna ja/tai pissaamalla tai kakkaamalla alleen. Tästähän Atlas ei tietenkään pidä kun on kovin siisti tyttö. Atlas jännittää myös kynsienleikkuuta ja lääkärikäyntejä, eikä pillereiden/lääkkeiden napsiminenkaan ole kivaa hommaa. Siltikään tyttö ei ole kertaakaan turvautunut kynsiinsä tai hampaisiinsa. Atlas muistaa aina ilmaista ääneen jos jokin asia ei häntä miellytä.

Kun Atlas saapui Kissojen katastrofiyhdikselle epäiltiin hänen olevan tiine hieman isohkojen nisien ja keskivartalon pulleuden takia. Ultrassa ei kuitenkaan näkynyt jälkikasvua joten tyttö steriloitiin. Leikkaushaavan suojana hän käytti pukua ja piti sitä mallikkaasti 11 päivää ilman valituksen sanaa. Kauluri ei ollut hänelle mieluisa.

Atlas on sirutettu, loishäädetty, rokotettu, FIV/FeLV testattu (negatiivinen), steriloitu ja hänen hampaansa ovat hoidettu puhtaaksi hammaskivestä.

Ota yhteyttä sähköpostitse ja kerro, millainen koti sinulla olisi tarjota tälle täydellisille nuorelle kissatytölle.

Kissa on: Steriloitu

Terveys: