Charlotta

Charlotta tuli marraskuussa 2018 tiineenä Kiikoisten löytötalon kautta Kankaanpäästä. Se synnytti 23.11 kolme pentua, joista yksi selvisi isoksi. Charlotta itse oli synnytyksen jälkeen kipeä ja sai nesteytystä ja antibioottia. Sitten käynnistyi maidoneritys hyvin ja Mister X poika oli äidin silmäterä. Nyt hän on jo uudessa kodissa uudella nimellä.
Charlotta on tietyllä tavalla puoliarka. Sitä voi silitellä joskus, ainakin muutaman kerran ja sen jälkeen läpsäisee tassulla. Kun oli kiima, mikä olikin suurinpiirtein loppumaton show ennen eläinlekurin pillereitä niin oli kovaääninen, ja silityksiä sai sadella. Nyt on steriloitu. Ikää tytöllä lienee 3-4 vuotta. Tyttö on siro, noin 3+ kiloinen, hoikkamallinen. Sillä on jännän karhea turkki, erittäin lyhyt ja karhean tuntuinen. Kun oli kiima ja vielä leikkauksen jälkeen jutteli aika kovalla äänellä, ei enää ole jutellut. Taloudessa on tottunut moniin kissoihin ja pieneen koiraan , mutta ei lapsiin. Ei soveltune lapsiperheisiin. Koiran kanssa sietää oloa, kun kumpikin antaa olla toisen rauhassa.
Charlotta on nyt toipunut leikkauksesta. ja hiljainen kissan nykyään. Ei välitä kissakavereista, eikä leiki heidän kanssaan. Alkuvaiheen lähestymistäkään ei ole enää voinut tehdä, lähtee pois. Mieluiten tarkkailee toisia ylväästi yläkorissa kissanpuussa. Se ole mikään villiarkajalka, vaan persoona, se omin koti ei nyt löydy täällä sijaiskodissa. Silloin kun oli kipeä, pennut ja kun leikattu, keskustelin hänen kanssaan ja aika painavia maukaisuja tuli vastaukseksi. Luulen, että kaipaa yksinoloa. Lienee elänyt yksin elämänsä.

Tiedot

Ikä: 3-4v

Kissa on: Steriloitu

Loishäädetty: Kyllä

Rokotukset: Kolmoisrokote

Terveys: terve

Sirutettu: Kyllä

Sukupuoli: Tyttö

OTA YHTEYTTÄ

Kissan sijainti: Vuorentausta Ylöjärvi.

Yhteystiedot: eeva.pulkkis@gmail.com