Varattu

Fanni

Fannista ei tällä hetkellä oteta uusia hakemuksia vastaan!

Fanni on seurallinen ja hyvin sopeutuvainen kodinvaihtaja, jonka arvioidaan syntyneen 6/2015. Neiti on kovin utelias ja tykkää puhua, varsinkin iltaisin. Fanni on täysin käsiteltävissä, voi napata syliin ja silitellä, vaikka välillä se tepsutteleekin kauemmas heti ensimmäisen silityksen jälkeen. Välillä Fanni on niin innoissaan silityksistä, että kellahtaa oikein selälleen asti ja antaa rapsutella jopa vatsaansa!

Fanni on tottunut koiriin ja tulee toimeen muiden kissojen kanssa. Fanni sopinee myös lapsiperheeseen ystävällisyytensä puolesta.

Fannia ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi kissaksi. Fanni on sen verran seurallinen ja tottunut muiden eläinten läsnäoloon, että se lähtisi mieluusti kotiin, jossa odottaa kissakaveri tai useampikin.

Laita rohkeasti s-postia ja kerro, millaisen kodin voisit tarjota Fannille!

Ikä: 4,5v

Kissa on: Steriloitu