Fort

Fort on perusterve ja vielä hieman arka, mutta kiltti kissaherra. Ensikotiin tullessaan hän oleili alkuun pelkästään saunassa, mutta alkoi sitten pikkuhiljaa liikkumaan iltaisin varovasti muuallakin asunnossa, ja nyt on jo pitkin päivää näkösällä. Alkuun myös ihmiset olivat pelottava juttu ja vähän saattoi sähinääkin kuulua jos meni turhan lähelle, mutta Fort ei kuitenkaan ikinä ole yrittänyt raapia tai purra silloinkaan, kun sen esim. laittaa kantokoppaan. Nyt Fort on jo niin tottunut ensikodin ihmiseen, että tulee itse lähelle silitettäväksi, mutta uudessa kodissa toki voi alkuun olla arka ennen kuin uudet ihmiset ja uusi paikka tulevat tutuiksi. Kovia ääniä Fort myös edelleen aristaa, esim. ensikodin 3-vuotiaan lapsen ajoittaista metelöintiä. Muuten Fort on tullut lapsen kanssa toimeen melko hyvin, mutta aika vähän ovat tekemisissä, sillä lapsi antaa kissan olla rauhassa.

Fortille voisi olla hyväksi, että uudessa kodissa olisi seurana toinen kissa, sillä Fort on tottunut olemaan muiden kissojen kanssa ja ensikodissakin hakeutuu paljon ensikodin oman kissan seuraan.