Kissojen Katastrofiyhdistys

Halvdan

Halvdan on komea, musta kollipoika. Ikäarvio noin viisi vuotta. Halvdan on luonteikas poika, joka tarvitsee vielä kesyttelyä ja totuttelua elämään ihmisen kanssa. Muita kollipoikia ei oikein arvosta, mutta nuorempien poikien kanssa tulee toimeen ja tytöt ovat ihan kivoja. Halvdan elelee tällä hetkellä Alman kanssa samassa huoneessa.

Herkut ja aika tekevät varmaan tehtävänsä ja Halvdankin oppii luottamaan ihmiseen. Nyt on jo jäänyt alkusähinät unholaan ja pojan rento olemus on alkanut tulla esiin.

16.9. Halvdan on kesyyntynyt hyvää vauhtia. Poikaa saa jo harjata ja silitellä sopivan hetken koittaessa. Herkut maistuvat ja myös höyhenlelujen kanssa on kiva leikkiä. Halvdan asustelee nykyisin samassa tilassa useamman kissan kanssa ja tulee niiden kanssa hyvin toimeen. Halvdan viihtyisi varmaan uudessa kodissa jonkun kivan tyttökissan kanssa 🙂

Halvdan ei ole pienten lasten kissa. Koirista ei ole kokemusta. Halvdania ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä myöskään vapaasti ulkoilevaksi.

Halvdan on madotettu, rokotettu, sirutettu, leikattu sekä FIV/FeLV-testattu (negatiivinen). Halvdanin hampaat on myös hoidettu kuntoon.

Ota yhteyttä sähköpostitse ja kerro, millainen koti sinulla olisi tarjota tälle upealle pojalle.

Tiedot

Ikä: 5 v

Kissa on: Kastroitu

Loishäädetty: Kyllä

Rokotukset: Kolmoisrokote

Terveys: Perusterve

Sirutettu: Kyllä

Sukupuoli: Poika

OTA YHTEYTTÄ

Kissan sijainti: KKY toimitila

Yhteystiedot: pia.pesonen1@gmail.com