Iivari ja Maisa

Iivari ja Maisa ovat molemmat 12-vuotiaita, äärettömän vilkkaita ja ikäisekseen nuorekkaita kissoja. Heillä on kodinvaihto edessä heistä riippumattomista syistä, ja nyt olisi sitten etsinnässä uusi loppuelämän koti. Lapsetkaan eivät ole este uudessa kodissa. Kummallakaan kissalla ei ole sirua, mutta tietojen mukaan heillä on kummallakin tunnistetatuointi ja molemmat on rokotettu tämän vuoden puolella.

Iivari, tuo harmaa turkkinen hurmuri, on osoittanut jo lyhyessä ajassa ihmisrakkaan luonteensa. Sylissä olo on parasta puuhaa heti nukkumisen jälkeen, eikä ole ihme vaikka tämän karvatassun löytää yhtäkkiä hartioiltaan makaamasta. Äärettömän seurallinen kissa, joka hurmaa olemuksellaan varmasti.

Tummanpuhuvan turkin kanssa elävä Maisa on puolestaan lauhkeampi luonteeltaan. Rapsutukset maistuvat kyllä, mutta Maisa viihtyy Iivaria paremmin omissa oloissaan eikä sylittely ole niin tärkeää. Sen sijaan leikkiminen erilaisilla palloilla on osoittautunut Maisan mielestä rattoisaksi tavaksi viettää päivää unien ja syömisen ohella.

Mikäli juuri sinulla olisi kotona yhden tai kahden äärimmäisen ihmisrakkaan kissan mentävä aukko, niin tässä olisi juuri oivallinen kaksikko täyttämään sen. Ensisijaisesti etsin heille yhteistä kotia, mutta myöskin erilliset kodit otetaan huomioon.

Tiedot

Ikä: 12-12v

Streiloitu/Kastroitu: Kyllä

Loishäädetty: Kyllä

Rokotukset: Kolmoisrokote

Terveys: Molemmat ovat perusterveitä

Sirutettu: Ei

Sukupuoli: Iivari on poika, Maisa tyttö

OTA YHTEYTTÄ

Kissan sijainti: Armonkallio

Yhteystiedot: karppinen.m.katri@gmail.com