Janne ja Pisku

Pisku ja janne, n. 5kk ikäiset poikapennut. Mustat veljekset, ovat kovia painimaan ja juoksemaan toistensa perässä. Juuri nyt jahtausleikit, laaseri ja pallot ovat ihan parhaita. Ollaan sisäsiistejä!

Ruokana menee mikä vaan, ei nirsoilla yhtään. Raakaruoka, lähikaupan ruoka ja laadukas ruoka menee kaikki hotkauksessa. Janne on nopeampi syömään muidenkin ruuat.

Janne on selkeästi reippaampi ja uskaliaampi, tutkii paikat, äänet ja asiat ennen veljeään. Janne rakastaa nykyään silityksiä ja kupsahtaa dramaattisesti ja vienosti hymyillen kun saa rapsutuksia. Veikeä ilmeinen kissanpoika. Pisku on varautuneempi, suloinen mutta ujo. Ethän jahtaa tai metelöi hänen seurassaan! Kumpikaan ei sähise tai mourua, mutta leikin tiimellyksessä Janne valittaa jos jää alakynteen. Pisku etenkin tarvitsee kissakaverin itselleen, ilme näyttää välillä nurkkaan ajetulta jos häntä lähestyy liian nopeasti.

Ulkonäöltään pojat eroavat hieman. Pisku on täysin musta, kun taas Jannella on pientä ruokalappua, vaaleat korvakarvat ja valkoinen alavatsa.

Tulisimme mieluusti joko yhteiseen kotiin, tai sellaiseen missä on vanhempi kissa pitämässä seuraa. Emme ole sopivia ainoaksi kissaksi kotiin, olemme entisiä populaatiokissoja joten kissaseura on rakasta ja tuttua meille. Olemme asustaneet kuukauden päivät ensikodissa kahden aikuisen kissan seurassa, ja totutelleet normaaliin elämään ihmisten kotona. Hyvin on mennyt kuulema!

Meitä ei ole vielä leikattu, mutta on madotettu ja loishäädetty pariinkin kertaan. Sirutettu myös. Mukanamme tulevat tietty rokotuskortit yms.

Alkaisiko meidän loppuelämämme 2019 sinun kotonasi?

Ikä: 5kk

Streiloitu/Kastroitu: Ei