Jarmo

Jarmo tuli kymmenen muun kissan kanssa samasta populaatiosta toimitilalle toukokuussa. Ikää herralla on arviolta n. 7+ vuotta.

Toimitilalla Jarmo jakaa huoneen kissakavereiden kanssa, mutta viihtyy selvästi paremmin yksin, joten hän voisi sopia ainoaksi kissaksi. Jarmo tykkää makoilla korkealla kaapin päällä tutkien ympäristöään ja ihmisiä. Ihmiset ovat Jarmolle vielä jännä juttu, mutta rauhallinen ja kärsivällinen koti saisi pojan varmasti rohkaistumaan.

Jarmon seikkailuista ennen toimitilalle tuloa on jäänyt muistoksi Fiv-positiivisuus. Hyvällä perushoidolla kissa elää vielä pitkään, eikä Fiv ole maailmanloppu – lue lisää täältä. Jos silti askarruttaa, voit myös kysellä meiltä lisätietoja.

Kissa on sirutettu, rokotettu, loishäädetty ja leikattu. Hammaslääkärissäkin on käyty, joten nyt pojalla on oikein hyvät hampaat.

Jarmolla ei ole kokemusta koirista. Koti, jossa on pieniä lapsia, ei ole hänelle sopiva. Jarmoa ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi.

Mikäli kiinnostuit Jarmosta, voi häntä tulla toimitilalle sovitusti katsomaan. Laita meille kuitenkin ensin viestiä ja kerro, millaisen kodin Jarmolle tarjoaisit.

Tiedot

Ota yhteyttä