Kissojen Katastrofiyhdistys KKY ry (Tampere)

Karppu

Karppu on muutamaa valkoista rintakarvaa lukuunottamatta kokonaan musta pimeyden ritaritar, joka on syntynyt syyskuussa 2016. Neiti on arka kodinvaihtaja, joka viihtyy sängyn ja sohvan alla, mutta ajan kanssa neiti on rohkaistunut ja seikkailee nyt ensikodissa enemmän kuin sinne saapuessaan. Ruoka-aikaan ihmisten seura kiinnostaa, mutta muuten se ei vielä hakeudu ihmisten seuraan.

Karppua pystyy silittämään, jos pääsee tarpeeksi lähelle, useimmiten silittäminen onnistuu parhaiten ruoka-aikaan neidin keskittyessä syömiseen. Karppu ei vielä tykkää nostetuksi tulemisesta, mutta ei raavi, korkeintaan sähisee hieman.

10.2. – Karppu on alkanut hyppimään sängylle aamuisin ja oikein pyytää rapsutuksia 🙂 Se saattaa jopa jäädä makoilemaan viereen. Karppu on muutenkin enemmän esillä tutkaillen ihmisten menoa ja antaa koskea itseensä useammin kuin ennen, vaikka se onkin edelleen arka ja hiippailee välillä nopeastikin piiloon.

Karppu kaipaa rauhallista kotia, jossa se saa omilla ehdoillaan tulla hiljalleen näkyville. Karpulla kestää hetken aikaa tottua uuteen paikkaan ja uusiin ihmisiin, mutta se on loppujen lopuksi hyvin palkitsevaa, kun neiti ensimmäisen kerran tulee itse nuuhkimaan kättä ja puskemaan saadakseen rapsutuksia.

Karppu tulee toimeen muiden kissojen kanssa. Ensikodissa on rauhallinen koira, johon se on myös tottunut. Arkuutensa takia Karppua ei suositella perheeseen, jossa on pieniä lapsia.

Karppua ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi kissaksi. Karppu saattaisi sopeutua elämään ainoana kissana, mutta se hyötyisi todella paljon kissakaverista, jonka kanssa leikkiä välillä.

Laita rohkeasti viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit tarjota Karpulle!

Sulje valikko