Varattu

Kuisma

Kuisma on suloinen, oranssi kollipoika, joka saapui KKY:lle kissapopulaatiosta. Arvion mukaan Kuisma on syntynyt tämän vuoden kesäkuun tienoilla. Kuisma on leikkisä, utelias ja seikkailunhaluinen, mutta aristaa vielä hieman ihmisiä. Kehitystä on kuitenkin tapahtunut todella paljon ja nykyään Kuisma antaa suurimman osan ajasta ihmisen silittää sitä, jos pääsee sen lähelle. Jos Kuismaa pääsee silittämään rauhassa, alkaa kunnon kovaääninen kehräystuokio, joka kestää vielä kauan silityksen loputtuakin. Erityisen paljon Kuisma tykkää namupaloista, joita se tulee syömään ihan kädestäkin.

19.11.2019 – Kuisma ei enää murise, korkeintaan säikähtäessä. Vaikka se välillä pinkookin karkuun, sen saa ajoittain nostettua syliin asti, jossa se pysyy pienen silittelyn jälkeen melko onnellisesti 🙂

24.11.2019 – Kuisman saa suhteellisen helposti syliin namupalojen ansiosta, joskin rauhallisuus on edelleen tärkeää. Kuisma ei kuitenkaan enää pelkää, vaan on jo oppinut, että kaikki on hyvin 🙂

Kuisma on tällä hetkellä ensikodissa parin aikuisen kissakaverin ja rauhallisen koiran kanssa. Aluksi se vain piilotteli katseilta, mutta alkoi jo parissa päivässä liikkumaan enemmän asunnossa ja leikkimään kaikella, mikä liikkuu. Ihmisten kanssa narulelulla leikkiminen on todella hauskaa, kun poju sille tuulelle sattuu!

Kuismaa ei anneta ainoaksi kissaksi. Se on tottunut ensikodin rauhallisen koiran seuraan, joten uudessa kodissa voi olla koira, kunhan se ymmärtää antaa kissalle oman rauhan eikä juokse suoraan kohti. Lapsista ei ole kokemusta, mutta eiköhän Kuisma heihinkin tottuisi, jos lapset osaavat olla rauhallisia ja kärsivällisiä sen seurassa.

Kuisma on sirutettu, madotettu, rokotettu, leikattu sekä FIV/FeLV -testattu (negatiivinen). Sitä ei anneta vapaasti ulkoilevaksi kissaksi.

Ota yhteyttä ja kerro, millaisen kodin voisit tarjota tälle suloiselle pojalle, niin voidaan sopia tapaaminen ensikodilla!

Ikä: 5kk

Kissa on: Kastroitu