Lempi

Nelivuotias Lempi on ollut noin puolentoista vuoden ajan sijaiskodissa totuttelemassa kotielämään ja ihmiselämän ääniin ja touhuihin. Lempi on leikkisä, mutta arka kisu. Lempin mielipuuhaa on pelata pallollaan tai metsästää hiirileluaan. Lempi juoksee myös innolla laservalon perässä ja katselee kalavideoita youtubesta. Lempi nukkuu mielellään päiväunet saunassa oman tyynynsä päällä ja käy aina välillä olohuoneen ikkunalla tuijottelemassa maailman menoa.

Lempi ei anna vielä koskettaa itseään ja pelkää varsinkin uusia ääniä tai ihmisiä. Lempi on kuitenkin hyvin kiinnostunut ihmisistä ja nukkuu mielellään lähellä heitä, erityisesti ihmisten katsellessa tv:tä tai lukiessa kirjaa. Pariin otteeseen Lempi on jo uskaltautunut loikkaamaan sängyllekin ihmisen viereen ja yllätti pari viikkoa sitten hoitajansa hyppäämällä sängylle ihmisen päälle ja ottamalla siinä pienet nokoset.

Lempi tarvitsisi rakastavan ja rauhallisen kodin, jossa ei ole pieniä lapsia tai koiria. Lempi voisi pienen tutustumisen jälkeen sopia toisen kissan kaveriksi. Lempi tuli yhdistykselle yhdessä toisen kissatytön kanssa ja tuli silloin sen ja kissan pentujen kanssa hyvin toimeen.  Kesy kissakaveri voisi näyttää Lempille mallia ja auttaa kesyyntymisessä. Toisaalta Lempi voisi myös pärjätä ainoana kissana, jos Lempin omistajilla on tarpeeksi aikaa ja huomiota Lempille.

Lempiä ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Lempi on leikattu, rokotettu, sirutettu, madotettu ja FIV/FeLV testattu (tulos negatiivinen). Ota rohkeasti yhteyttä joko puhelimitse soittamalla tai tekstiviestillä (p. 0400636770) tai sähköpostitse (sielpa@utu.fi) ja kerro, millaisen kodin voisit tarjota Lempille.

Lempi mielipuuhassaan: https://www.dropbox.com/s/xm59ay3c2y7p8ly/20200119_230529.mp4?dl=0

Kissa on: Steriloitu

Terveys: Perusterve