Lyyra

Parivuotias Lyyra on valtavan suloinen ja siro kissaneiti. Lyyra on viettänyt ensikodissa nyt muutaman viikon ja on hieman jo rohkaistunut ja tutustunut ihmisten kanssa elämiseen. Edelleen on arka ja säikkyy helposti kovia ääniä tai äkkinäisiä liikkeitä. Kulkee asunnossa kuitenkin melko vapaasti ympäriinsä ja löytää mitä hassumpia piilopaikkoja, jossa viettää päiväunensa rauhassa. Iltaisin Lyyra on virkeimmillään, jolloin innostuu kovasti leikkimään. Tykkää seurata ihmisten toimia etäämmältä, pari kertaa on yöllä jopa tullut sänkyyn nuuhkimaan siellä nukkuvia. On uskaltautunut syömään raksuja ja herkkutahnaa kädestä, jonka yhteydessä neitosta on pystynyt välillä rapsuttelemaan ja silittämään. Tykkää kuunnella ihmisten höpötystä.

Lyyra kaipaa rauhallista ja kärsivällistä kotia, jossa ei ole ainakaan pieniä lapsia tai koiria. Lyyra tarvitsee seurakseen mukavan kissakaverin, joko jo uudessa kodissa asustelevan tai toimitilalta adoptoitavan.

Lyyra on steriloitu, rokotettu, madotettu ja FIV/FeLV testattu (tulos negatiivinen).

Ota yhteyttä ensikotiin sähköpostitse ja kerro millaisen kodin voisit Lyyralle tarjota. Lyyraa voi tulla sovitusti tapaamaan Tampereen Kalevaan.

Kissa on: Steriloitu

Terveys: Hengitystietulehdus ja kuume 11.9.2019, hoidettu antibiooteilla, tarvitsee tehosterokotuksen vuoden päästä (30.8.2020)

Sukupuoli: Tyttö

Kissan sijainti: Tampere / Kaleva