Maija

Kaunis Maija saapui toimitilalle suuresta populaatiosta alkuvuonna 2019. Eläinlääkärissä hoidettiin kuntoon rokotukset ja muut perusasiat, mutta myös muita vaivoja hoidettiin; muutama hammas poistettiin ja korvia hoidettiin. Jotta Maijan korvat pysyisivät kunnossa, ruuan tulisi olla laadukasta.

Ensikotiin sopeutuminen vei aikansa ja alkuun Maija viettikin paljon aikaa piilossa. Mutta niinkuin aina, kärsivällisyys palkittiin ja nyt Maija on oikein seurallinen kissakaveri. Kotiin tullessa vastassa on aina maukuva ja kehräävä ystävä. Leikkimäänkin Maija innostuu usein.

Maija haluaisi ainoaksi kissaksi tai toisen kissan kaveriksi.

Jos olet valmis täyttämään elämäsi kissankarvoilla ja kehräyksellä, niin otathan rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja ja -kuvia saat sähköpostitse valeria.kaara@outlook.com

Kissa on: Steriloitu

Terveys: Perusterve