Martta

Martta tuli KKY:lle 1/20 ja on vielä hämillään mitä ihmettä oikein on tapahtunut. Nauttii lämpimästä makuupaikasta, hyvästä ruuasta ja kisukaverien seurasta. Ihmisen läheisyys ei ole vielä ihan ykkösjuttu, mutta kunhan nyt tästä alkujännityksestä päästään. Martta asuu nyt muutaman muun kissan kanssa samassa tilassa ja uudessa kodissa olisikin hyvä olla reipas kisukaveri tai vaihtoehtoisesti joku KKY:ltä tuttu kisu voisi muuttaa mukana. Martta voisi muuttaa esim. yhdessä Matin kanssa.

25.2.2020 Martta muutti Matin kanssa samaan ensikotiin tutustumaan kotielämän saloihin.

Martta kotiutui ensikotiin nopeasti. Kissa on vielä arka, mutta on rohkaistunut paljon reilun kuukauden aikana. Ensimmäisen viikon kissa oleili päivät sohvan takana, nykyään palaa sinne ainoastaan pakoon imuria. Martta tykkää leikkiä itsekseen ja kissakaveri Matin kanssa. Useimmiten lähtee myös ihmisen aloittamiin leikkeihin innolla. Kissa on hyvin kiinnostunut televisiosta, etenkin jos näytöllä on lintuja tai oravia.

Martta arastelee vielä ihmisen läheisyyttä, mutta ottaa joskus kontaktia koskettamalla ihmisen varpaita tassulla. Martta pyytää ruokaa hellyyttävän määrätietoisella maukumisella.

Kokemusta koirista tai pikkulapsista ei ole.

Marttaan ja Mattiin voi tulla sovitusti tutustumaan ensikotiin.

Huom! Emme luovuta vapaasti ulkoilevaksi.

 

Tiedot

Ota yhteyttä