Kissojen Katastrofiyhdistys KKY ry (Tampere)

Mata Hari ja Paroni

Mata Hari ja Paroni ovat vuonna 2018 syntyneet kissakaverukset. Mata Hari pikkuinen kissaneiti ja Paroni vähän isommaksi kasvanut poika. Lähtöisin samasta paikasta ja viihtyvät yhdessä täällä ensikodissakin, joten yhteistä loppuelämän kotia heille etsitään. KKY:n huomaan he ovat päätyneet kissoista itsestään riippumattomista syistä. Molemmat kissat ovat leikattuja, sirutettuja, rokotettuja ja madotettuja.

Nämä uteliaat ja energiset nuorukaiset ovat vielä hieman arkoja. Täysin sisäkissoja ja täysin sisäsiistejä kyllä. Hengailevat ja leikkivät jo ihmisen kanssa samassa tilassa sujuvasti, mutta ihmisen kosketus ja kosketusetäisyydelle meneminenkin vielä arveluttaa. Tarpeeksi mieluisia herkkuja haetaan kyllä jo sormista ja sopivassa kohtaa vähän silittelykin on jo onnistunut. Sähinöitä tai kynsiä ei ole tarjoiltu, väistelleet vain ovat silloin kun pelottaa.

Pallojen ja hiirilelujen perässä on kiva juosta ja toistensa jahtaaminen pitkin kämppää on myös suurta huvia. Ikkunasta vierekkäin maailman menon ihmettely jaksaa kiinnostaa joskus pitkiäkin aikoja ja lintuohjelmia varsinkin Paroni on innoissaan katsellut. Jopa sen verran innoissaan, ettei ole viitsinyt vahtimatta jättää katselemaan, että on vielä telkkari ehjä jatkossakin!

Tästä saisi herttaisen kaksikon touhuamaan kotiin! Nuoret ja uteliaat kissat saa varmastikin totutettua ihmisiin hiljalleen, kunhan on kärsivällisyyttä. Ihan sylivauvoja näistä ei välttämättä tule kyllä, mutta vaikeahan tuota on varmasti sanoa. Lapsista tai koirista näillä ei ole myöskään kokemusta. Jos siis voisit tarjota suhteellisen rauhallista kotia, etkä pelästy pientä totutteluhaastetta alkuun, niin ota yhteyttä ja kerro millaista kotia voisit kaksikolle tarjota! Sovitaan tapaaminen ensikotiin. Mata Haria ainakin pääsee jo leikittämään huiskan kanssa.

Päivitys ensikodista 13.2.2020. Paroni on jo omaan ihmiseen tottunut mukavasti ja rapsuttelut ovat alkaneet maistua. Mahaakin käännetään välillä rapsutuksia varten esiin. Mata Hari totuttelee kosketukseen vähän hitaammin, mutta välillä sitäkin voi vähän silitellä jo! Varsinkin lelun kanssa saa helposti huijattua mihin vain. Mata Hari leikkii mielellään vierailijoidenkin kanssa, Paroni vielä epäilee tuntemattomia ihmisiä enemmän. Mata Hari tuli jopa eräänä yönä sänkyynkin polvitaipeeseen joksikin aikaa torkahtamaan!

Tiedot

Ota yhteyttä

Sulje valikko
×