Kissojen Katastrofiyhdistys

Mauri

Mauri luovutetaan mielellään yhdessä Roosan kanssa. Mauri on äärimmäisen hellyydenkipeä kissa. Sen suurin autuus elämässä on päästä oman ihmisen kanssa sohvalle tai sänkyyn hellittäväksi. Silloin Mauri puskee ja puskee ja puskee eikä saa ikinä kyllikseen paijauksista.

Tämä puoli Maurista ei välttämättä käy ilmi ihmiselle, jolle Mauri on uusi tuttavuus, sillä Mauri on universumin herkin ja nynneröin kissa ja se pelkää valtavasti uusia asioita ja kaikkea, mikä vähänkään voi järkyttää sen herkkää hermostoa. Ovikellon soidessa se siis sinkoaa piiloon ja uudet ihmiset jännittävät, joskin se kyllä niidenkin paijattavaksi asettuu mielellään järkytyksestä toivuttuaan. Myös kodin vaihtaminen tulee varmasti olemaan iso järkytys, joten Mauri tulee alkuun lymyilemään piilossa perin onnettomana. Sieltä sitä voi ja kannattaakin kuitenkin kantaa esimerkiksi sänkyyn silitettäväksi.

Koska Maurilla on äärimmäisen herkkä hermosto, se EI missään nimessä sovi perheeseen, jossa on pieniä lapsia, koiria tai muita kissoja. Mauri on viettänyt onnettoman elämän sille sopimattomassa ympäristössä eli sen ympäristössä on aina ollut stressaavia tekijöitä (pikkulapsia, muita kissoja tms.), joiden takia Mauri on lähinnä lymyillyt piilopaikoissa ja elänyt varjokissan elämää. Eipä se ole juuri koskaan leikkinytkään, kun ei ole rentoutuneesti ja vapautuneesti kyennyt kotonaan olemaan.

Maurin on nyt aika päästä olemaan onnellinen. Mauri tarvitsee erittäin rauhallisen kodin, johon ei koskaan sen elinaikana tule muita kissoja (tai koiria). Mauri sopii hyvin ainoaksi kissaksi tai sitten samasta ensikodista luovutettavan Roosa-kissan kaveriksi. Roosa on myös herkkä ja alistuva kissa ja tulee Maurin kanssa toimeen. Ne ovat joskus leikkineetkin yhdessä.

Tiedot

Ikä: 8v

Kissa on: Kastroitu

Loishäädetty: Kyllä

Rokotukset: Kolmoisrokote

Terveys: Terve kissa

Sirutettu: Ei

Sukupuoli: Poika

OTA YHTEYTTÄ

Kissan sijainti: Nokia

Yhteystiedot: karppelin.tuulijulia@gmail.com, 0405824111

Kaverini kanssa

Lähtisin mielelläni kaverini Roosan kanssa samaan kotiin.