Kissojen Katastrofiyhdistys

Miina

Kaunis Miina, ikäarvio noin 5-6 vuotta, muutti useamman kissan kanssa KKY:n toimitilalle helmikuun 2019 alkupuolella. Miinalla on ollut useat pennut elämässään. Nyt on neiti leikattu ja etsinnässä koti, jossa Miina saa tottua rauhassa turvalliseen kotielämään. Miinan hampaat on myös hoidettu kuntoon ja useampi hammas jouduttiin poistamaan kokonaan.

Miina muutti asustelemaan sijaiskotiin lokakuussa. KKY:n toimitilalla Miina asusti muiden kissojen kanssa ja tuli kaikkien kanssa hienosti toimeen. Myös sijaiskodin kissojen kanssa Miina tulee hyvin toimeen. Ihmisiä kohtaan neiti on vielä hieman epäluuloinen ja saattaapa jopa sähähtää, jos liian nopeasti aletaan liian tuttavallisiksi.

11.8.2019 Miina on kesyyntynyt pikkuhiljaa toimitilalla. Tulee mukaan herkkuhetkiin ja joskus innostuu jopa leikkimään. Ei tykkää hälinästä ja oudoista ihmistä, mutta selvästi on huomannut, että välillä voi ottaa rennostikin 🙂

9.10.2019 Miina muutti sijaiskotiin Hatanpäähän harjoittelemaan kotikissan arkea!

28.10. 2019 Miinan on annettu rauhassa kotiutua ja nyt alkanut selvästi enemmän reipastua! 🙂 Ehkä keittiössä olevat muiden kisujen ruokakupit siihen osittain houkuttivat. Lämpimän saunan ylälaude ja ikkuna toimii edelleen kuitenkin hyvänä tukikohtana. Namit maistuu ihan kädeltä annettuna ja silityskepin kanssa rapsuttelusta tykkää paljonkin. Muidenkin kissojen kanssa tullaan rauhallisesti toimeen, katsoen lintuvideoita yhdessä. Liika hälinä tai uudet ihmiset tuntuvat vähän jännittävän. Tutun ihmisen kanssa on aika rennosti ja syö esim. hyvällä ruokahalulla vaikka ihminen vieressä tuijottaisikin.

20.11.2019 Marraskuun aikana Miina on hiljalleen alkanut tottua talon tavoille ja rentoutua. Päivisin lähinnä tykkää viettää aikaa omissa oloissaan, mutta illasta alkaa kiertelemään taloa ja vähän varoen katsoen sivusta kun talon muut kolme kisua aloittavat iltariehumiset. Välillä uskalletaan mennä vähän mukaan leikkiin, vaikka leikki on vähän liian reipasta ja rajua Miinan makuun suurimman osan ajasta. Muiden kanssa on kyllä mukava nukkua vierekkäin sohvanlauteilla ja seurustella pitkin päivää – se on leppoista ja rauhallista! 🙂 Päivittäistä namihetkeä odottelee aina innolla ja kurkistaa aina varoen ovenpielestä kun herkkupussin rapina kuuluu. Rauhallinen arki on Miinan mieleen, edelleen vieraat ihmiset ja hälinä jänskättää.

2.12.2019 Joulukuun kolkuttaessa ovelle on alkanut Miinakin rentotua huimaa vauhtia ja tottua arjen hälinään paremmin. Miinasta on myös tullut esiin aivan uusia puolia, neiti on suloinen, hyvin ilmeikäs ja jopa vähän hupsu otus. Miina tykkää löhöillä makuuhuoneen nojatuolissa, leikkiä kavereiden kanssa ja tulla välillä piipahtamaan keittiöön ruuan ja namien toivossa. Harvemmin Miina enää näkee saunayksiössään ja onhan se mukavampi nukkua päiväunet sängyllä kavereiden kanssa. Edelleen yllättävät ilmestymiset makuuhuoneeseen voivat saada Miinan menemään hetkeksi sängyn alle, ihan varmuuden varalta pitää mennä piiloon 😀 Mutta tulee usein heti hetken päästä takas sängylle tai nojatuoliin ihmettelemään ja pian jatkamaan uniaan. Myöskään vieraat eivät ole enää niin suuri järkytys, kunhan ovat rauhallisia.

Uudessa kodissa Miina tarvitsee kissakaverin. Joku kesy ja rauhallinen kollipoika voisi olla mukava kaveri tai Miina voi muuttaa yhdessä jonkun toisen toimitilan kissan kanssa. Koirista ei ole kokemusta.

Miina on sirutettu, madotettu, rokotettu, steriloitu sekä fiv/felv-testattu (negatiivinen). Miinaa ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi eikä perheeseen, jossa on pieniä lapsia.

Ota yhteyttä sähköpostitse ja kerro, millainen loppuelämän koti sinulla olisi tarjota Miinalle.

Tiedot

Ikä: 5 v

Kissa on: Steriloitu

Loishäädetty: Kyllä

Rokotukset: Kolmoisrokote

Terveys: Perusterve

Sirutettu: Kyllä

Sukupuoli: Tyttö

OTA YHTEYTTÄ

Kissan sijainti: Hatanpää, Tampere

Yhteystiedot: valpuri.kankaanpaa@gmail.com