Miina

Kaunis Miina, ikäarvio noin 5-6 vuotta, muutti useamman kissan kanssa KKY:n toimitilalle helmikuun 2019 alkupuolella. Miinalla on ollut useat pennut elämässään. Nyt on neiti leikattu ja etsinnässä koti, jossa Miina saa tottua rauhassa turvalliseen kotielämään. Miinan hampaat on myös hoidettu kuntoon ja useampi hammas jouduttiin poistamaan kokonaan.

Miina asustelee KKY:n toimitilalla muiden kissojen kanssa ja tulee kaikkien kanssa hienosti toimeen. Ihmisiä kohtaan neiti on vielä hieman epäluuloinen ja saattaapa jopa sähähtää, jos liian nopeasti aletaan liian tuttavallisiksi.

11.8.2019 Miina on kesyyntynyt pikkuhiljaa toimitilalla. Tulee mukaan herkkuhetkiin ja joskus innostuu jopa leikkimään. Ei tykkää hälinästä ja oudoista ihmistä, mutta selvästi on huomannut, että välillä voi ottaa rennostikin 🙂

Uudessa kodissa Miina tarvitsee kissakaverin. Joku kesy ja rauhallinen kollipoika voisi olla mukava kaveri tai Miina voi muuttaa yhdessä jonkun toisen toimitilan kissan kanssa. Koirista ei ole kokemusta.

Miina on sirutettu, madotettu, rokotettu sekä steriloitu. Miinaa ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi eikä perheeseen, jossa on pieniä lapsia.

Ota yhteyttä sähköpostitse ja kerro, millainen loppuelämän koti sinulla olisi tarjota Miinalle.

Tiedot

Ikä: 5 v

Kissa on: Steriloitu

Loishäädetty: Kyllä

Rokotukset: Kolmoisrokote

Terveys: Perusterve

Sirutettu: Kyllä

Sukupuoli: Tyttö

OTA YHTEYTTÄ

Kissan sijainti: KKY toimitila

Yhteystiedot: kata.lonnakko@gmail.com