Milla ja Mimi

Milla ja Mimi ovat nyt noin 6kk ikäiset siskokset. Pennuista tuli minulle ilmoitus kesäkuussa, jolloin kävin hakemassa noin 4vk ikäiset, neljä pientä pentua hylätystä navetasta, Valkeakoskella. Pennut olivat kovin väsyneitä ja kärsivät nestehukasta. Korvapunkkeja ja matoja oli kaikilla. Aluksi mentiin emonmaidonvastikkeella ja siitä siirryttiin aika pian jauhelihaan ja muuhun kiinteään ruokaan.

Kun madotukset oli hoidettu ja pennut alkoivat selvästi virkistyä, kaikki neljä alkoivat uteliaana tutkia ympäristöään. Meidän pieni tiibetinspanieli koira Niilo ja kaksi omaa kissaani tulivat nopsaan tutuiksi ja pennut mielsivät ne osaksi perhettä. Ihmisiin pennut kiintyivät kovasti ja kaikki ovatkin mitä parhaimpia sylikissoja.

Milla

Milla on kaunis harmaavalkoinen tyttö, joka oli pienenä oikea Justiina. Se oli kaikista pennuista reippain ja uteliain. Nykyään Millasta on kuoriutunut sievä seuraneitonen mutta toisinaan tykkää vetäytyä omiin oloihinsa, esimerkiksi päiväunille. Syliin nostettaessa alkaa kuitenkin rukki käydä ahkeraan ja Milla nukkuukin mielellään siellä missä ihmiset.

Mimi

Mimi on pennuista suurin vaikka alkuun oli hieman arka. Mimillä on päässä pieni harmaa ’läntti’ ja samoten hännässä on hamaata, mutta muutoin Mimi on täysin valkoinen. Mimi on kovasti petrannut ja nauttii sylissä olossa, kainalossa nukkumisesta sekä rapsutuksista. Mikään arka Mimi ei ole, mutta sekin hieman vieraskorea. Kaikkiin vieraisiin on kuitenkin tottunut ja nukkuu mielellään sylissä aina kun siihen pääsee.

ETSIVÄT YHTEISTÄKOTIA!! Tytöt on madotettu, leikattu ja rokotettu. Molemmat ovat tottuneet toisiin kissoihin ja pieneen koiraan. Ei mielellään pieneen lapsiperheeseen. Kerrostalossa jos on parveke, oltava lasitettu/verkotettu.( Pennut eivät ole tottuneet olemaan parvekkeella, joten parveke ei siis pakollinen). EI YKSIN ULKOILEVIKSI!

Jos kiinnostuit tytöistä, laita minulle sähköpostia, jossa kerrot millaisen kodin tarjoaisit.
-> miia.niemenpaa@gmail.com

Tiedot

Ikä: 6kk

Streiloitu/Kastroitu: Kyllä

Loishäädetty: Kyllä

Rokotukset: Kolmoisrokote

Terveys: Molemmat ovat perusterveitä

Sirutettu: Kyllä

Sukupuoli: Molemmat kissat ovat tyttöjä

OTA YHTEYTTÄ

Kissan sijainti: Valkeakoski

Yhteystiedot: miia.niemenpaa@gmail.com