Mimi

Mimi on hurmaava, noin 3-vuotias pitkäkarvainen tyttö. Se saapui yhdisykselle suuremmasta populaatiosta ja on selvästi tottunut kissaseuraan. Mimi on aluksi kovin arka ja pari ensimmäistä viikkoa ensikodissa menikin lähinnä piilopaikoissa lymyillen, mutta pikkuhiljaa tutustuessa tyttö on alkanut tulla ulos kuorestaan ja vajaassa kuukaudessa se on rohkaistunut huimasti!

Suuren osan rohkeudestaan Mimi ammentaa ensikodin omien kissojen esimerkistä. Omassa kodissa Mimillä tulisikin olla seurana reipas ja sosiaalinen kissakaveri, joka opettaisi sille, ettei ihmisiä tarvitse jännittää. Vaikka Mimistä melko varmasti kuoriutuu vallan kissarakas misu, tarvitsisi se aluksi oman rauhallisen sopen, jossa se saisi totutella uuden paikan tuoksuihin ja ääniin. Sisimmässään Mimi on hellyyttä rakastava kissa ja kova tyttö puskemaan ja hurisemaan, kunhan vähän rohkaistuu. Rapsutukset saavat pörheän hännän nousemaan pystyyn ja pörröiset tassut polkemaan innoissaan maata.

Mimi tarvitsee rauhallisen ja ymmärtäväisen, aikuisten ihmisten kodin, jossa ei ole lapsia. Tyttö vaikuttaa luonteeltaan kovin rauhalliselta, eikä ole ainakaan vielä innostunut leikkimispuuhista. Se nauttii ikkunalaudalla pötköttelystä ja lasitetulla parvekkeella torkkumisesta ja rrrrakastaa herkkuraksuja! Ruuan suhteen Mimi on melko valikoiva ja märkäruoka, joka maistuisi ja olisi samalla terveellistä, on vielä etsinnässä. Ensikodissa Mimi on käyttänyt esimerkillisesti pellettivessaa ja sitä suositellaan lämpimästi myös omassa kodissa – pitkien varvaskarvojen mukana hiekka leviää helposti kaikkialle asuntoon.

Mimi luovutetaan sirutettuna, steriloituna, loishäädettynä sekä rokotettuna ja ainoastaan sisäkissaksi. Uusi omistaja sitoutuu huolehtimaan rokotusten ja loishäätöjen pitämisestä ajantasalla tulevaisuudessa.

Jos sinulla on lämmin sydän ja ihmislapseton koti, jossa asustaa seuraa kaipaava kiva kissa, ja tahtoisit tarjota Mimille turvallisen loppuelämän kodin, laita viestiä ja kerro itsestäsi ja elämäntilanteestasi!

Kissa on: Steriloitu

Terveys: Tammikuussa 2019 hoidettu pissatulehdus antibiooteilla