Mindy ja Manta

Mustavalkoinen lyhytkarvainen Mindy ja musta pitempikarvainen Manta ovat noin vuoden ikäisiä tyttöjä, jotka loukutettiin Nokialta syksyllä – 18. Kauniita, mutta arkoja kissoja, johtuen populaatiotaustasta. Etsivät rauhallista yhteistä kotia, jossa kesyyntyä omaan tahtiin. Tulevassa kodissa ei tulisi olla muita kissoja. Tytöt on steriloitu, rokotettu, useasti loishäädetty ja sirutettu. Tytöillä on suolistoystävällinen erikoisruokavalio, jota pitäisi jatkaa myös uudessa kodissa ainakin alkuun. Ajan kanssa näistä neidoista saa varmasti oivat perheenjäsenet. Saa tulla tutustumaan paikan päälle sovitusti.

13.3.2019 Mindy ja Manta muuttivat kesyyntymään sijaiskotiin ja opettelemaan elämistä kotioloissa. Laita sähköpostia ja sovitaan tapaaminen tyttöjen kanssa.

22.4.2019 Mindy ja Manta ovat tottuneet ihmisen läsnäoloon ja kodin arkisiin ääniin (televisio, ihmisten puhe, musiikki, astioiden kolina). Todella uteliaita ihmistä kohtaan, haistelevat ja kokeilevat tassulla. Vieraisiin ihmisiin on myös totuteltu, varovat alkuun, mutta ajan kanssa rentoutuvat. Leikkivät ihmisen kanssa. Tulevat viereen, mutta eivät tällä hetkellä tahdo silitystä. Mindyä ja Mantaa ei tulisi silittää väkisin uudessa kodissa, kontaktin on tultava niiden omilla ehdoilla. Tytöt on totutettu viljattomaan ruokavalioon ja pieniin määriin raakaruokaa.

Tiedot

Ikä: 1v

Streiloitu/Kastroitu: Kyllä

Loishäädetty: Kyllä

Rokotukset: Kolmoisrokote

Terveys: erikoisruokavalio

Sirutettu: Kyllä

Sukupuoli: molemmat on tyttöjä

OTA YHTEYTTÄ

Kissan sijainti: Hervanta

Yhteystiedot: sandrahanninen96@gmail.com