Kissojen Katastrofiyhdistys KKY ry (Tampere)

Mörrimöykky ja Taku

Mörrimöykky ja Taku syntyivät todennäköisesti viime keväänä ulos ja loukutettiin syksyllä ja ne pääsivät sisälle opettelemaan kesykissan elämää. Mörrimöykky on komea mustavalkoinen kolli. Mörrimöykky ensin hyvin arka, mutta nyt se pitää silityksestä. Vieraalle ihmiselle se vielä sähisee pontevasti, mutta omalle ihmiselleen se on oikein tuttavallinen. Taku on pienempi raidallinen tyttökissa. Taku ei sähise, mutta tarvitsee uuden ihmisen kanssa totutteluaikaa.

Molemmat ovat leikattuja. Leikkiä Mörrimöykky jaksaa aamusta iltaan. Sisäsiistikin se on. Siitä tulee todella komea kotikolli, on kokoa ja näköä. Raidallinen Taku on mukava ja kiltti tyttökissa.

Taku löysi itselleen jo oman kodin, mutta se ei viihtynyt ollenkaan ainoana kissana. Se pitää kaveristaan hyvin paljon ja tarvitsee kissaseuraa.

Mörrimöykky ja Taku majailevat ensikodissa ja niitä saa tulla katselemaan. Varaa hieman aikaa, niin tulevat esiin touhuamaan sängyn alta. Mörrimöykky ja Taku etsivät yhteistä kotia, koska ne tuntevat olonsa turvalliseksi kaverinsa seurassa.

Sulje valikko