Nipsu

10 vuotias Kodinvaihtaja Nipsu on loppuelämän kotia vailla.
Nipsu on ehkä kaikista tapaamistani kissoista puheliain, ja äärettömän utelias. Nipsu tykkää olla kaikessa mukana, seuraten ja kommentoiden. Hyvin rohkea poika on myös, ja tuli viereen nukkumaan jo ensimmäisenä yönä sijaiskodissa.
Sylikissa Nipsu ei kuitenkaan ole, mutta seurakissa kylläkin.
Nipsu on viettänyt koko elämänsä ainoana kissana, ja luultavasti nauttisi eniten päästessään kodin ainoaksi palvonnan kohteeksi.
En usko Nipsun myöskään soveltuvan pienten lasten kotiin, sillä kipeää lonkkaa koskiessa, saattaa muuten hyvin rauhallinen Nipsu huitaista tassullaan.
Ikäisekseen Nipsu on hyvin leikkisä ja aktiivinen, siis silloin kun ei ole toimittamassa virkaansa sohvan tai sängyn koristeena.
Parhaiten näen Nipsun soveltuvan yksinäisen ihmisen toveriksi, taikka lapsettomalle pariskunnalle

Kissa on: Kastroitu

Terveys: Nipsulla on pientä ikään liittyvää nivel vaivaa ja sen vuoksi nivelten hyvinvointia edistävä ruokavalio, muuten Nipsu on ikäisekseen erittäin hyvässä kunnossa

Sukupuoli: Poika