Varattu

Noa

Noa on noin 2-3 vuotias kaunis ja leikkisä poika ja on alunperin Hakojärven populaatiosta.
Noa asustelee tällähetkellä ensikodissa kahden kissan kanssa.

Noa on kova leikkimään muiden kissojen kanssa ja leluja se rakastaa niin, että saattaa jopa omia ne kaikki itselleen.
Noa on kovin utelias, reipas ja kiinnostunut lähes kaikesta mitä tapahtuu. Noa myös tykkää seurustella ja osallistua, vaikka on vielä vähän varovainen ihmisten kanssa. Mutta tulee jo öisin nukkumaan jalkopäähän ja sohvalle viereen katsomaan televisiota.
Silittäminen on Noan mielestä vähän outoa ja vierastaakin sitä vielä, mutta ajan kanssa Noasta tulee varmasti mukava seura- ja jopa sylikissa.

Uudessa kodissa Noalla tulisi olla yksi tai kaksikin kissaa leikkikaveriksi, sillä muiden kissojen seura on pojalle tärkeää.

Ikä: 2-3v

Kissa on: Kastroitu