Kissojen Katastrofiyhdistys KKY ry (Tampere)

Onni ja Oskari

Onni

Olen onnellinen kollikissa Onni. Aikaisemmin ihmiset olivat vähän outoja. Nyt ensikodin ihmiset ovat aika kivoja ja pyydän niiltä aina rapsuja ja silityksiä, komeaksikin he minua väittävät. Vieraat ihmiset olivat alkuun myös outoja, mutta nykyään ei enää niinkään pelota kun tulee vieraita kylään. Päivät tykkään viettää minun kämppiksen ja parhaan ystävän Oskarin kanssa ensikodin sohvalla, jota emme ole muuten kertaakaan kynsineet! Minulla todettiin tommonen FIV, joka on kissan immuunikadon aiheuttama virus. Se ei kuitenkaan tartu muihin ihmisiin tai eläinlajeihin eikä näy erityisemmin arjessa. Voin kuitenkin elää viruksen kanssa pitkän, normaalin ja iloisen elämän.

Oskari.

Olen Oskari. Tuttavien kesken ihan Oskuksi voi sanoa. Olen todella hyvä metsästäjä ja rakastan leikkimistä! Rakastan myöskin paljon Onnia ja herkkuja. Nykyään minua saa jo silittää ja rapsuttaa, vaikka välillä jännittää. Kuitenkin Onnin kanssa mikään ei minua pelota. Välillä tykkään ihan vaan hengailla ensikotiväen kanssa sohvalla. Minullakin on todettu tuo FIV, mutta sama juttu kuin Onnilla: voin kuitenkin elää viruksen kanssa pitkän, normaalin ja iloisen elämän!

Molemmat kissat ovat hyvin sisäsiistejä eivätkä ole tehneet mitään tuhoja ensikodissa. Pojat ovat hyvin riippuvaisia toisistaan ja siksi niitä ei luovuteta eri koteihin. He tulevat toimeen muidenkin kissojen kanssa, mutta luovutus vain jo FIV-positiiviseen kissaperheeseen tai ainoiksi kissoiksi. Kissojen hampaat on myös hoidettu ja osa hampaista jouduttiin poistamaan. Hyvän terveydenhoidon ja eläinlääkärin tuen avulla Onnilla ja Oskarilla, kuten muillakin FIV-kissoilla, on edessä lukuisia onnellisia ja terveitä vuosia. Onni ja Oskari ovat sirutettu, madotettu, rokotettu, leikattu sekä fiv/felv-testattu (posit.) . Kissoja ei luovuteta vapaasti ulkoileviksi.

Voit tulla katsomaan kissoja Tampereen keskustaan, missä he asustelevat ensikotiväen kanssa.

Tiedot

Ota yhteyttä

Sulje valikko
×