Kissojen Katastrofiyhdistys KKY ry (Tampere)

Osku

Osku on noin 2 vuotias komea kollipoika.

Osku on vielä ujo kissa, mutta on reipastunut melkoisesti ja havaittavissa on jatkuvaa kehitystä. Osku ei enään vietä suurinta osaa aikaa piilopaikassan, vaan on enemmän näkösällä ja seurailee muiden kissojen sekä ihmisen touhuja.

Meillä täällä sijaiskodissa on kuusi omaa kissaa ja kaksi koiraa. Yhden uroskissan kanssa on hieman ruvennut leikkimään, muista kissoista ei juurikaan välitä ainakaan vielä. Koirista Osku ei oikein pidä ja saattaa sähistä jos koirat ovat liian innokkaita ja menevät liian lähelle. Kun koirat nukkuvat sohvalla ja ovat muutenkin rauhassa niin ei Osku sillon niistä piittaa.

Oskua ei vielä ole päässyt silittämään, mutta uskon että se päivä koittaa vielä! Hieman on päästy leikkimään onkivapa lelulla. Herkkuja on yritetty antaa kädestä, mutta ei ihan vielä kuitenkaan ole uskaltanut syödä kädestä, mutta käden alapuolelta kylläkin, kun Oskulle herkkuja pudotteli lattialle. Osku antaa kuitenkin olla lähellä kun Oskun vierelle istahtaa sopivan etäisyyden päähän.

Osku on aktiivinen iltaisin ja leikkii palloilla, pallot on Oskulle se juttu, etenkin sählypallo.

Osku on sisäsiisti.
Osku ei äänistä välitä juurikaan, mutta Oskulle olisi hyvä rauhallinen koti jossa ei olisi ihan pieniä lapsia. Kesy kissa kaveri olisi Oskulle hyväksi. Ei mieluusti koiria.

Osku tarvitsee paljon aikaa ja kärsivällisyyttä. Oskusta tulee varmasti aivan ihana kissa!

Päivitys 19.3.2020

Osku kulkee talossa kuin talon omistaja. Osku kulkee jatkuvasti ihmisen perässä. Ja kun ulko- oven avaa, niin Osku on lähes aina vastassa. Muiden kissojen kanssa tulee toimeen ja leikkii niiden kanssa hippaa, tai ainakin yrittää. Osku on todella leikkisä, höyhen huiskalla leikittämisestä pitää ja myöskin laservalon perässä juoksemisesta. Osku leikkii myös itsekseen muilla leluilla.Osku on myös ruvennut ”juttelemaan”.

Sulje valikko