Varattu

Pyry ja Usva

Ihanat kiltit  12vko poikapennut etsivät yhteistä kotia. Syntyneet ensikodissa, jossa saaneet kodinomaista hoivaa ja kasvaneet lasten, koirien sekä muiden kissojen seurassa.  Nämä sydäntenmurskaajat ovat viellä vailla  omaa koti. Voisiko se olla juuri sinun perheesi, joka tarjoaisi näille ihastuttaville veijareille  arvoisensa elämän.

Tulevat hyvin toimeen muidenkin eläinten kanssa (koira/kani), sekä leikkivät mielellään lasten kanssa. Pirteitä  sohvanvaltaajia.  Tule katsomaan ja ihastu, muuttopäivä 3.11.2019 alkaen.

Harmaaraidallinen Usva on luonteeltaan utelias seikkailija, joka hereillä ollessaan keksii monenmointa puuhaa. Ruskearaidallinen Pyry on leikkihiirien mestari piiloittaja, hän saa kaikki lelut katomaan.

Ikä: 12vko

Streiloitu/Kastroitu: Ei

Terveys: Molemmat kissat perusterveitä.

Sukupuoli: Pyry poika, Usva Poika

Kissan sijainti: Sastamala/Häijää