Kissojen Katastrofiyhdistys

Raina

Raina, ikäarvio noin 2 vuotta, muutti useamman kissan kanssa KKY:n toimitilalle helmikuun 2019 alkupuolella. Raina on suloinen tiikeripoika, joka on vielä ihmeissään uudesta olinpaikastaan. Luonteeltaan kiltti ja rauhallinen sekä oikeassa ympäristössä varmaankin nopeasti kesyyntyvä poika.

Uudelta kodilta toivotaan ymmärrystä vielä arahkoa poikaa kohtaan. Raina voi muuttaa yhdessä jonkun toisen toimitilan FIV-positiivisen kissan (esim.Ressun) kanssa tai kotiin, jossa häntä odottaa jo valmiiksi FIV-posit, kissa tai kaksikin valmiina leikkikaveriksi. Raina voidaan luovuttaa myös ainoaksi kissaksi, jos uudella kodilla on tarpeeksi aikaa viettää nuoren pojan kanssa.

13.8.2019 Raina muutti Ressun kanssa sijaiskotiin opettelemaan eloa kotioloissa.

Hyvän terveydenhoidon ja eläinlääkärin tuen avulla Rainalla kuten muillakin FIV-kissoillakin on edessä lukuisia onnellisia ja terveitä vuosia.

Raina on sirutettu, madotettu, rokotettu, leikattu sekä fiv/felv-testattu (posit.) . Rainaa ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi.

Ota yhteyttä, kerro millaisen kodin sinä voisit tarjota Rainalle ja sovitaan tapaaminen.

30.9
Sijaiskodissa oleminen on Rainalle ja Ressulle kehittynyt luontaiseksi alkuturhautumisen jälkeen ja molemmat ovat ottaneet tilat haltunsa hajuillaan sekä käyttäytymisellään. Raina on loppumattoman utelias lähes kaikesta asunnolla tapahtuvasta sekä lähestyy jos hallussasi on jotain kiinnostavaa mutta ei anna vielä silittää ilman oman käpälänsä varoittavaa iskua. Raina myös hakee toistuvasti kontaktia Ressulta eli yhteiselo heillä olisi suotavaa uudessa kodissakin. Leikkiminen on myös osoittautunut erityisen hauskaksi sekä yksin että yhdessä meidän tai Ressun kanssa, viihtyisä oleminen jatkuukin pitkin päivää.

Paljon on menty eteenpäin, mutta kosketus ja läheisyys vaatii vielä aikaa ja uuden kodin on hyvä varautua mahdollisesti siihen ettei Rainasta tule sylikissaa tai silityksestä välittävää herraa.

4.11
Sijaiskodissa olo on edelleen luontaista lukuunottamatta ihmisvieraiden kyläilyjä, jolloin Rainalla on tapana merkkailla sohvia, sänkyjä ja mattoja. Koska tämä ei liity terveyteen ja on hetkittäistä, tiettyyn tilanteeseen sidottua, syy on ainakin selvä: Raina tuntee epävarmuutta omasta reviiristään vieraiden hajujen kanssa. Ratkaisuja on tälle monia (mm. pissaa päästämättömien peitteiden käyttö, kodin rauhoittaminen) joten uuden kodin sallisi olla ymmärtäväinen ja kärsivällinen etenkin Rainan suhteen.

Leikkisyys ei ole minnekään kadonnut. Hassu Raina on erittäin omatoiminen tämän suhteen, kun jättää lattialle erinäisiä leluja hän hoitaa niiden siirtelyt paikasta toiseen. (myös ihmisasukkien omiakin tavaroita)

Myös ulkomaailman ravitsemuksen perässä parvekkeella vierailevat linnut ovat suuri tarkkailun kohde.

Koiria on vieraillut sijaiskodissa ja Raina on ollut varautuneen utelias niiden suhteen, mutta innokkaita tapauksia hän lähtee karkuun. Eli koirakotiinkin on mahdollista hänet (ja Ressun) luovuttaa, kunhan koira on rauhallinen ja kissoille tilaa antava tapaus.


27.11.2019

Rainan merkkailu on jatkunut, mutta se on saatu eristettyä vain harvoin tapahtuvaan sohvan merkkailuun. Raina antaa jo silittää, mutta vain kun hänelle sopii eli läheisyysprosessi herran kanssa jatkuu toiveikkain mielin.
Yhteiselo Ressun kanssa on jatkunut ihanaisesti ja edelleen haluavat syödä yhdestä ruokakupista vaikka molemmille oma kuppi on tarjolla.
Laserilla on kivaa leikkiä ja matoilla mukavaa kiehnätä kuten kissan sopiikin.

Tiedot

Ikä: 2 v

Kissa on: Kastroitu

Loishäädetty: Kyllä

Rokotukset: Kolmoisrokote

Terveys: FIV-positiivinen, muuten perusterve

Sirutettu: Kyllä

Sukupuoli: Poika

OTA YHTEYTTÄ

Kissan sijainti: Epilä

Yhteystiedot: 0413650285