Kissojen Katastrofiyhdistys

Ressu

Ressu, ikäarvio noin 4 vuotta, muutti useamman kissan kanssa KKY:n toimitilalle helmikuun 2019 alkupuolella. Ressu on rauhallinen poika ja leikkiminen on vielä outo juttu. Ressua saa jo silitellä rauhallisen juttelutuokion aikana ja poika varmaankin kesyyntyisi oikeissa olosuhteissa nopeasti.

13.8.2019 Ressu muutti Rainan kanssa sijaiskotiin opettelemaan eloa kotioloissa.

Uudelta kodilta toivotaan ymmärrystä vielä arahkoa poikaa kohtaan. Ressu voi muuttaa yhdessä jonkun toisen toimitilan FIV-posit. kissan kanssa tai kotiin, jossa häntä odottaa FIV-posit. kissa tai kaksikin jo valmiina leikkikaveriksi. Toimitilalla Ressu viettää paljon aikaa Rainan kanssa, joka on myös FIV-positiivinen. (Rainan ilmoitus löytyy myös kissapörssistä.)

Ressu on sirutettu, madotettu, rokotettu, leikattu sekä fiv/felv-testattu (posit.) . Ressua ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi.

Hyvän terveydenhoidon ja eläinlääkärin tuen avulla Ressulla ja muillakin FIV-kissoillakin on edessä lukuisia onnellisia ja terveitä vuosia.

Ota yhteyttä, kerro millaisen kodin sinä voisit tarjota Ressulle ja sovitaan tapaaminen.


30.9
Sijaiskodissa oleminen on Ressulle ja Rainalle kehittynyt luontaiseksi alkuturhautumisen jälkeen ja molemmat ovat ottaneet tilat haltuunsa hajuillaan sekä käyttäytymisellään.
Ressu on kaksikosta rauhallisempi ja hiljaisen mutta vaikuttavan preesensin omaava tapaus. Vaikka leikkiminen toimitilalla oli outoa, on siitä tullut aika kiva ja antoista tekeminen sijaiskodissa, Rainalla on saattanut olla vaikutusta asiaan.
Rainan omaisesti Ressu ei vielä välitä silityksistä ja tassu saattaa tulla eteen jos ei lähesty lempeään ja rauhalliseen tapaan. Uuden kodin olisi hyvä olla Ressunkin kohdalla kärsivällinen jos toivoo Ressun oma-aloitteisesti lähestyvän ihmistä. Kuitenkin kaikkinensa on Ressusta avautunut ympäristöään havannoiva ja rohkeasti omaa tilaansa hakeva poika, jonka lempipaikkoja on kissamaiseen tapaan pehmeällä alustalla varustettu korkea tähyilypaikka.


4.11
Ressulla on jatkunut luontainen oleminen sijaiskodissa, jopa uteliaammaksi on poika kehittynyt. Silitys ei ole vielä rentouttavaa, mutta asuintilan haltuunotto on jo normalisoitunut ja syömisen aikainen varuillaan olokin on korostuneesti vähentynyt.
Parvekkeella lounastavat linnut kiinnostavat jonkun verran, kuitenkin herran luonne on omapäinen ja kaikkea mitä aktiviteetiksi tarjotaan, ei herra koe omakseen.
Eniten tykkää olla omassa rauhassa, välillä on kiva painia Ressun kanssa, useimmiten saunan lämpöön on mukava vetäytyä.

27.11.2019

Ressun todellinen kissamaisuus on tasaisesti voimistunut, silmin nähden on mennyt sosiaalisempaan suuntaan.
Ressu on selvästi ottanut mallia Rainasta ja uteliaisuus saa hänestä vallan Rainan lailla kun ruokaa tai uutta haisteltavaa on tilassa. Leikkiminenkin on itsessään stimuloivaa, mutta Rainan lailla innostuu laserpointteristakin.
Ressu on edelleen varautunut, mutta jo kommunikoivampi ihmisiä kohtaan. Kuitenkin hyvän matkan päässä. 😉

Tiedot

Ikä: 4 v

Kissa on: Kastroitu

Loishäädetty: Kyllä

Rokotukset: Kolmoisrokote

Terveys: FIV-positiivinen, muuten perusterve

Sirutettu: Kyllä

Sukupuoli: Poika

OTA YHTEYTTÄ

Kissan sijainti: Epilä

Yhteystiedot: 0413650285