Kissojen Katastrofiyhdistys KKY ry (Tampere)

Rölli

Rölli on kodinvaihtaja, koska ei tullut toimeen perheen koirien kanssa. Nyt Rölli etsii rauhallista loppuelämän kotia, jossa ei ole lapsia tai koiria. Mielestäni Rölli sopii ainoaksi lemmikiksi, mutta kissakaverikin voisi tulla kyseeseen. Rölli on utelias ja leikkisä kissa, joten uuden kodin tulisi aktivoida häntä riittävästi, varsinkin yöaikaan kissa on kova temuamaan. Ei anna vielä käsitellä, mutta ensikodissa on rohkaistunut kovasti, makoilee rennosti muuallakin kuin turvanurkassaan, tulee välillä katselemaan mitä se ihminen puuhastelee ja on pari kertaa haistanut jo kättäkin. Kärsivällisyydellä Röllistä tulee varmasti hieno lemmikki. Oikein pieni ja siro tyttökissa.

Edit. 14.10. Ensikodissa Rölli on rohkaistunut kovasti, kulkee kämpässä kuin kotonaan, tykkää katsella ikkunasta pihalle ja makoilla milloin missäkin kuten vessan käsienpesualtaassa. Ei vieläkään anna koskea, mutta tulee jo lähemmäksi ihmistä ja välillä jopa vastailee höpötyksiin. On käynyt kerran sohvalla vieressä haistamassa, että mitä sinä ihminen syöt.

Edit. 27.11. Rölli ei vieläkään anna koskea, mutta tulee pikkuhiljaa lähemmäksi ihmistä. Jos ojentaa käden, tulee haistamaan ja joskus tulee oma-aloitteisestikin haistelemaan ihmistä.

Edit. 2.2.2019 Olen saanut houkuteltua Röllin jo muutaman kerran sohvalle kanssani. Käy vain nopeasti, mutta lähentymistä on tapahtunut. Viime kerralla, kun kävi vieraita, tuli ensimmäistä kertaa turvanurkastaan sängyn reunalle tuijottamaan. Ei anna vieläkään koskea.

Edit. 7.4. Ei anna vieläkään koskea, mutta uskaltaa jo käväistä sohvalla ja sängyllä, vaikka ihminenkin olisi siellä.

Edit. 15.8. Ei anna vieläkään silittää, mutta jos työnnän käden haisteltavaksi, niin voin siinä tökkäistä nenää. Olen vakuuttunut, että nukkuu joskus yöllä sänkyni jalkopäässä.

Tiedot

Ota yhteyttä

Sulje valikko
×