Rölli

Rölli on kodinvaihtaja, koska ei tullut toimeen perheen koirien kanssa. Nyt Rölli etsii rauhallista loppuelämän kotia, jossa ei ole lapsia tai koiria. Mielestäni Rölli sopii ainoaksi lemmikiksi, mutta kissakaverikin voisi tulla kyseeseen. Rölli on utelias ja leikkisä kissa, joten uuden kodin tulisi aktivoida häntä riittävästi, varsinkin yöaikaan kissa on kova temuamaan. Ei anna vielä käsitellä, mutta ensikodissa on rohkaistunut kovasti, makoilee rennosti muuallakin kuin turvanurkassaan, tulee välillä katselemaan mitä se ihminen puuhastelee ja on pari kertaa haistanut jo kättäkin. Kärsivällisyydellä Röllistä tulee varmasti hieno lemmikki. Oikein pieni ja siro tyttökissa.

Edit. 14.10. Ensikodissa Rölli on rohkaistunut kovasti, kulkee kämpässä kuin kotonaan, tykkää katsella ikkunasta pihalle ja makoilla milloin missäkin kuten vessan käsienpesualtaassa. Ei vieläkään anna koskea, mutta tulee jo lähemmäksi ihmistä ja välillä jopa vastailee höpötyksiin. On käynyt kerran sohvalla vieressä haistamassa, että mitä sinä ihminen syöt.

Edit. 27.11. Rölli ei vieläkään anna koskea, mutta tulee pikkuhiljaa lähemmäksi ihmistä. Jos ojentaa käden, tulee haistamaan ja joskus tulee oma-aloitteisestikin haistelemaan ihmistä.

Tiedot

Ikä: 1v

Kissa on: Steriloitu

Loishäädetty: Kyllä

Rokotukset: Kolmoisrokote

Terveys: Perusterve

Sirutettu: Kyllä

Sukupuoli: Tyttö

OTA YHTEYTTÄ

Kissan sijainti: Tampere / keskusta

Yhteystiedot: minnavuohiaho@gmail.com