Varattu

Roosa

Roosa on ihastuttava, herkkä ja hyvin leikkisä kissa. Roosa on seurallinen ja juttelee omalle ihmiselle, tulee mielellään viereen nukkumaan ja tykkää paijauksista, joskin tätä arvonsa tuntevaa neitiä pitää silittää hänen ehdoillaan.

Roosa ei oikein pidä muista kissoista ja se luovutetaan vain kotiin, jossa ei ole muita kissoja ja johon ei Roosan elinaikana tule enempää kissoja (eikä koiria). Roosalla on alistuva luonne, joka provosoi muita kissoja kiusaamaan ja juuri tämän takia Roosa etsii uutta kotia (Roosaa kiusataan nykyisessä kodissa). Ei sovi perheeseen, jossa on pieniä lapsia, sillä Roosa on herkkä eikä varmastikaan arvosta pikkulasten kovakouraista käsittelyä ja meluisaa ja äkkipikaista käytöstä.

Roosa on aktiivinen kissa ja rakastaa laser-lelulla leikittämistä yli kaiken. Jos omistaja jaksaa ulkoiluttaa häntä valjaissa, Roosa arvostaisi tätä suuresti.

Kissa on: Steriloitu

Terveys: Hyvä, hammaskivi poistettu, tarvitsee hammasröntgenin jossa tarkistetaan onko hammassyöpymää

Sukupuoli: Tyttö

Kissan sijainti: Nokia

Yhteystiedot: karppelin.tuulijulia@gmail.com, 0405824111

Kaverini kanssa

Lähtisin mielelläni kaverini Maurin kanssa samaan kotiin.