Ruusu

Ruusu on n. 2-vuotias kiltti, mutta vielä elämäntilanteen muutoksesta johtuen arka kissa. Ruusu on elänyt perheessä, mutta sittemmin löytöeläintalossa. Tällä hetkellä Ruusu asuu KKY:n toimitilalla monen kissan kanssa. Arkuutensa vuoksi ei lapsiperheeseen sekä tarvitsee kärsivällisyyttä uudelta omistajalta kesyyntymiseen. Ruusu on perusterve, Fiv-negatiivinen ja tehosterokotteen saa vielä 11.12. Kannattaa tulla tutustumaan sovitusti tähän neitoseen. Huom! Emme luovuta vapaasti ulkoilevaksi.

Päivitys 29.11

Ruusu on siirtynyt ensikotiin.

Ruusu saapunut ensikotiin 28.11. Hyvin arka ja hiljainen tyttö. Ihmisten seura ei edelleen kiinnosta, viihtyy kotona yksin. Silloin kiipeilee hyllyjä ja lelut lentää. Kovat äänet pelottaa. Ruoka maistuu (varsinkin jos ketään ei ole lähellä) ja sisäsiisti se on.

Ikä: n. 2v

Kissa on: Steriloitu