Kissojen Katastrofiyhdistys KKY ry (Tampere)

Saara

Saara on kaunis, mustavalkea, ja n. 3-4 vuotias neitokainen. Hän on vähän ujo, mutta kunhan on saanut ajan kanssa tottua ympäristöön ja ihmisiin leikkii mielellään. Ja jos on makupaloja tarjolla saa tätä neitoa myös silitellä. Sylikissa Saara ei kuitenkaan ainakaan vielä ole.

Saara saapui ensikotiin 5.3 ja on nyt kolmen viikon aikana rentoutunut huomattavasti. Ei juokse piiloon oven avautuessa ja leikkii reippaammin ja rohkeammin joka päivä. Tällä hetkellä Saara majailee ensikodissa pentunsa Saran kanssa, ja olisi valmis muuttamaan toisen kissan kaveriksi. Saara varmasti arvostaisi vähän aikuisempaa, rauhallista ja reipasta kissakaveria uudessa kodissaan.

Saara tarvitsisi loppuelämän kodiltaa paljon aikaa ja kärsivällisyyttä jotta saisi omaan tahtiinsa tottua ympäristöönsä. Pienten lasten kanssa Saara ei varmaan tulisi toimeen, joten paras olisi rauhallinen aikuisten koti. Tällä hetkellä Saaran turkki on vähän huonossa kunnossa, koska turkkia irtoilee jos pääsee elämä stressaamaan liikaa. Täällä ensikodissa turkin tuhoaminen loppui kuitenkin viikossa ja nyt se hitaasti mutta varmasti on kasvamassa takaisin.

Minkä takia Saara on maailman ihanin kissa:

  • Erittäin sisäsiisti
  • On jättänyt kaikki huonekasvit rauhaan!
  • Laukkaa kuin pieni villiponi kun innostuu leikkimään
  • Hänellä on pieni ja pehmeä pää jota on aivan ihana silittää
  • Söpöt silmät jotka muuttuvat lautasen kokoisiksi kun innostuu
  • Hänellä on neljä söpöä tassua ja häntä

Jos teillä on elämässänne kissan kokoinen aukko ja Saara kuulostaisi sopivalta palalta siihen, niin laittakaa rohkeasti viestiä ja kertokaa millainen koti teillä olisi tarjota. Saaraa asustelee lähellä Tampereen keskustaa.

Tiedot

Ota yhteyttä

Sulje valikko
×