Varattu

Sasu

Sasu on suloistakin suloisempi leukarapsuja rakastava n. 10-vuotias seniori. Tämä aamun torkku, illan virkku nauttii omasta rauhasta, mutta toivottaa tervetulleeksi leukarapsut kellonajasta riippumatta. Sasun alkuperäinen omistaja sairastui alzheimerin tautiin eikä voinut enää huolehtia ystävästään. Sasu on siis täysin kesy, mutta uusiin paikkoihin tottuminen vie aikansa. Sasu on myös elellyt elämäänsä ainoana kissana eikä oikein arvosta muiden kissojen seuraa. Sasulle haetaan siis kotia ainoana kissana perheestä, jossa ei ole myöskään koiria eikä pieniä lapsia vaan elämä on rauhallista ja turvallista. On kuitenkin ensikodissa ollessaan oppinut ottamaan rennosti ja päästää aikuiset ihmiset lähes varauksetta lähelleen. Täällä Sasusta onkin kuoriutunut oikea kehräyskone, jonka moottori lähtee käyntiin sillä sekunnilla kun rapsutus alkaa. Kaiken kaikkiaan Sasu on omaa  rauhaa rakastava, mutta toisinaan seurallinen ja jopa leikkisä kissaherra.

Sasulle on tehty 06/2019 hammaskivenpoisto ja purukalusto on hyvässä kunnossa.

Sasun mukana tuli urinary ruokaa  ja sen syöttämistä on jatkettu myös toimitilalla. Luultavasti Sasulla on herkät virtsatiet. Poika on kuitenkin täysin sisäsiisti ja mitään pissaongelmia ei ole havaittu.

3.7.2019 Sasu muutti sijaiskotiin odottelemaan omaa kotiansa.

Sasu luovutetaan madotettuna, sirutettuna, rokotettuna ja leikattuna. Ei vapaasti ulkoilevaksi.

Laita sähköpostia ja kerro, millainen koti sinulla olisi tarjota tälle herttaiselle pojalle.  Sovitaan sitten tapaaminen.

Kissa on: Steriloitu

Terveys: Perusterve