Selma

Parivuotinen, mustavalkoinen kissaneiti Selma saapui Kissojen Katastrofiyhdistykselle kahden pentunsa kanssa. Pennut ovat päässeet jo uusiin seikkailuihin suureen maailmaan, mutta emo kaipaisi vielä rakastavaa ja huolehtivaa kotia.

Selma on arahko, omaa rauhaa rakastava kissa, mutta nauttii valtavasti muiden kissojen seurasta. Se haluaisi rauhalliseen ja kärsivälliseen kotiin mukavan ja tyynen kissan kaveriksi – esimerkiksi joku rauhallinen kollipoika voisi olla hyvä kaveri Selmalle. Selma on viettänyt paljon aikaa KKY:llä varsinkin Halvdanin ja Alman kanssa rennosti loikoillen ja vierekkäin kyyhötellen. Kissaneiti antaa kuitenkin hieman rapsutella rauhallisina hetkinä ja ajan kuluessa nautiskelee niistä varmasti enemmän.

10.1.2020 Selma muutti sijaiskotiin harjoittelemaan kotikissan arkea. Kuulumisia tulossa!

21.1.20 Selma alkaa hiljalleen reipastua sijaiskodissa. Vaikka sauna on edelleen oma ja lämmin turvapaikka niin Selma käy jo useasti päivässä tutkimusretkillä asunnossa. Sijaiskodin emäntä alkaa olla jo ihan mukavaa seuraa, tuo ruokaa ja namejakin välillä! Vieraat ihmiset vähän epäilyttää, etenkin jos tulevat liian nopsaan lähelle. Selma tykkää nameista ja ruokakin maistuu. Jopa silittää saa rauhallisissa hetkissä vaikka ihmiset vähän vielä Selmaa epäilyttää, rauhallinen käytös on kaiken a ja ö. Selmaa rakastaa seurata saunan ikkunasta (välillä myös makuuhuoneen) ohikulkevia ihmisiä ja asuinalueen tapahtumia!

Selma ei ole pienten lasten kissa, eikä sillä ole kokemusta koirista. Sitä ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaasti ulkoilevaksi. Selma on leikattu, rokotettu, sirutettu ja madotettu.

Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse ja kerro, millainen koti sinulla olisi tarjota tälle ihanalle kisulle.

Kissa on: Steriloitu

Terveys: Perusterve