Kissojen Katastrofiyhdistys KKY ry (Tampere)

Simba ja Zorro

Simba ja Zorro ovat komeat n. 5-vuotiaat pojat. Saattavat olla vaikka veljekset, koska ovat samasta paikasta tulleet ja siellä useamman kissan kanssa aiemmin yhdessä asustelleet.

Simba on oranssi komistus, joka on hieman arempi ja hakee Zorrosta tukea. Zorro taas on kaikkien kaveri ja rakastaa rapsuttelua ja silityksiä. Zorron seurassa Simbakin varmaan pikkuhiljaa alkaa hyväksymään ihmiset paremmin. Molemmat pojat ovat sisäsiistejä ja ruoka maistuu hyvin.

Aivan pienten lasten perheeseen pojat eivät sovi. Koirista ei ole kokemusta.

Pojat on loishäädetty, sirutettu, rokotettu, leikattu sekä fiv/felv-testattu (negatiivisia). Lisäksi Zorron silmät on tarkastettu silmälääkärissä. Zorron vasemmassa silmässä on vanhan trauman aiheuttama muutos, joka ei vaadi hoitoa tällä hetkellä eikä vaivaa kissaa. Seurattava sitä on toki jatkossakin. Hampaat ovat myös hyvässä kunnossa ja hammaskivet poistettu.

Jos haluat tulla tutustumaan poikiin niin laita sähköpostia ja kerro, millainen koti sinulla olisi tarjota pojilla. Näistä pojista saa iloa ja seuraa vielä useiksi vuosiksi.

Sulje valikko