Täplä

Täplä on hirveän ujo ja hirveän kiltti tyttökissa. Se majailee vielä paljon sängyn tai sohvan alla ja pelkää erityisesti vieraita ja käsikin on sen mielestä pelottava. Mutta kun kotona on rauhallista, se uskaltautuu esille ja tulee silitettäväksikin jos saa itse lähestyä ihmistä. Kärsivälliselle kissanystävälle täplästä kehittyy varmasti ihastuttava kaveri. Syliin kun ottaa, se on kiltti ja käsiteltävä eikä ollenkaan kiukuttele edes eläinlääkärissä. Eläinlääkäri kehui Täplää ihastuttavaksi luonteeltaan ja hyväkuntoiseksi 10+ kissaksi. Täplä tahtoisi rauhallisen kodin jossa tottua jälleen ihmisiin.

Täplän historiasta ei ole sen suurempaa tietoa kuin että se ilmestyi viime kesänä pyörimään ystävällisen ihmisen mökin nurkille. Kukaan lähialueilla ei tiennyt sen omistajaa, mökkiläinen kyseli kaikilta joita alueella asuu. Kissa vietiin kesän lopuksi löytöeläintaloon josta sitä ei kukaan kaivannut. Varmasti se on jonkun kissa joskus ollut, se kun on täysin sisäsiisti ja selvästi kotielämään tottunut. On varmaan ollut kauan omillaan, kun on alkanut niin kovasti ujostella.

Täplä on sirutettu, rokotettu ja madotettu. Eläinlääkärikään ei osannut arvata onko se jo leikattu eikä tahtonut leikata sitä turhaan, joten siitä ei vielä ole tietoa onko se leikattu kissa. Asia selviää ajan myötä ensikodissa. Jos se osoittaa kiiman merkkejä, se leikataan.
Sitä saa tulla katsomaan ja tekemään tuttavuutta josko ujo kiltti Täplä olisi sopiva kissa kotiisi.

Tiedot

Ikä: 3

Kissa on: Steriloitu

Loishäädetty: Kyllä

Rokotukset: Kolmoisrokote

Terveys: perusterve

Sirutettu: Kyllä

Sukupuoli: Tyttö

OTA YHTEYTTÄ

Kissan sijainti: Tampere

Yhteystiedot: mariakristiinaeskola@gmail.com