Täplä

Täplä on reilu 10-vuotias elämää nähnyt kesy ja rauhallinen kollipoika. Täplä saapui toimitilalle kolmen muun kissan kanssa heidän omistajan kuoltua. Pojat asustelivat entisen kotinsa liepeillä kunnes naapurit toimittavat heidät meidän hoitoomme alkuvuodesta.

Täplä oli tullessaan hyvin likainen ja ulkoloiset elelivät hänen turkissaan. Myös paino oli päässyt laskemaan huolestuttavasti. Täplä on kuitenkin kuntoutunut hyvin ja ylimääräiset kaveritkin on turkista häädetty pois häiritsemästä elämää.

Täplä muuttaisi mielellään kotiin, jossa saisi viettää rauhallista ja turvallista loppuelämää. Saisi silittelyä ja huolenpitoa yllinkyllin. Rauhallinen kissakaveri olisi mukava olla olemassa myös uudessa kodissa, koska Täplä on aina asunut muiden kissojen kanssa yhdessä.

21.2.2019 Täplällä todettiin kilpirauhasen liikatoiminta, joka on tyypillisesti vanhenevien kissojen sairaus. Täplälle on aloitettu siihen lääkitys, joka annetaan kaksi kertaa vuorokaudessa. Lääkkeet Täplä ottaa nätisti. Oikealla lääkityksellä Täplä voi elellä ihan tavallista kissan elämää.

Täplä on madotettu, rokotettu, sirutettu, leikattu ja fiv/felv-testattu (negat.)

Täplään voi tulla tutustumaan sovitusti toimitilalle Raholaan.

Tiedot

Ikä: 10v

Kissa on: Kastroitu

Loishäädetty: Kyllä

Rokotukset: Kolmoisrokote

Terveys: Kilpirauhasen liikatoiminta

Sirutettu: Kyllä

Sukupuoli: Poika

OTA YHTEYTTÄ

Kissan sijainti: KKY toimitila

Yhteystiedot: kata.lonnakko@gmail.com