Tiikeri

Tämä tässä on Tiikeri.

Nuori Herra on harvinaisen varovainen ihmisten ympärillä, mutta toisten kissojen seurassa viihtyy hyvinkin luontevasti.

Tiikeri rakastaa ruokaa ja onkin aina innokkaana aina kupilla kun on ruoka-aika. Syödessä saa myös silittää ja rapsuttaa sydämensä kyllyydestä tätä muuten harvinaisen ujopiimäistä kaveria.

Tiikerin lempini ensikodissa on Mökö. Lempinimen Tiikeri ansaitsi sillä, että ensikotiin tullessaan hän viihtyi lähinnä sänkyjen alla ja leikkiminen tapahtui suljettujen ovien takana.

Nykyään Tiikeri on reipas poika liikkumaan ja on kovasti innoissaan myös kissakaveristaan sekä jokaisesta pallosta, hiirestä ja härpäkkeestä minkä hänelle heittää.

Tiikeristä saa oivan leikkikaverin ihmiselle tai toiselle kissakaverille ja etsiikin nyt rakastavaa loppuelämän kotia, koska on pienen elämänsä aikana joutunut jo usein muuttamaan.

Ikä: 1,5v

Kissa on: Steriloitu