Kissojen Katastrofiyhdistys

Varattu

Topi

Moi, mä oon Topi.

Oon suunnilleen 3-vuotias komea poika. Mulla on naamassa aika hienot valkoiset viiksikuviot.

Tykkään tosi paljon rapsutuksista, herkuista ja syömisestä. Oikeesti tykkään syömisestä niin paljon, että syön innolla matolääkkeetkin, vaikka ne ei ees maistu yhtään hyvältä.

Olin mun entisessä elämässä kova ottamaan painimatseja naapuruston muiden poikien kanssa. Vietin siis ulkona ison osan ajastani silloin, nykyään mä en ees haluais ulos. Siellähän on tosi kylmä ja märkää suurimman osan ajasta eikä ruokaakaan ole aina tarjolla.

No niistä painimatseista sain pari coolia arpea mun päähän ja sellasen immuunikatoviruksen, FIV:in. Arvet tekee musta vaan komeamman, mutta ton viruksen takia mä tarvitsen jatkossa laadukasta ruokaa ja hyvää huolenpitoa. Ihan niinkun kaikki muitkin kissat tarvitsee.

Hyvä huolenpito tarkottaa mun kohdalla sitä, että jos alan jotenkin oireileen, esimerkiksi jos mun hammas tulee kipeeks, niin mun on päästävä lääkäriin. Eli vietän kyllä ihan normaalia sohvakissan elämää tästä viruksesta huolimatta. Eikä tää virus ees tartu muihin eläimiin ja kissoihinkin vaan oikeastaan pureman kautta. Ja mähän en pure, koska oon nykyään rauhan miehiä ja tykkään ottaa rennosti.

Mua saa tulla moikkaamaan tänne Härmälään sijaiskotiin, laita vaan ensin viestiä mun palvelijalle, että oot tulossa.

Lupaan sulattaa sun sydämen.

Tiedot

Ikä: n. 3v

Kissa on: Kastroitu

Loishäädetty: Kyllä

Rokotukset: Kolmoisrokote

Terveys: FIV positiivinen, muuten perusterve

Sirutettu: Kyllä

Sukupuoli: Poika

OTA YHTEYTTÄ

Kissan sijainti: Härmälä

Yhteystiedot: kaisa.lehtola@outlook.com, 0405843990