Kissojen Katastrofiyhdistys

Veera

Kaunis Veera-prinsessa on tulevan omistajansa rakkain ystävä. Veera on 7-vuotias, puolipitkäkarvainen kilpparityttö. Kesy, suloinen pörröpallo antaa ja tarvitsee paljon rakkautta. Veera on hyvin herkkä kissa ja reagoi epämukaviin olosuhteisiin voimakkaasti.

Veera nauttii leikkimisestä, mutta osaa myös ottaa rennosti. Hän nauttii etenkin masun rapsuttamisesta, tällöin hän kierähtää selälleen ja nuolee rapsuttajan kättä.

Veeran uudessa kodissa saisi olla kiltti, mutta peloton kissakaveri, joka ei murinoista ja sähinöistä hätkähdä. Veera ei käy toisten kimppuun, mutta osaa aluksi kuulostaa raivokkaalta, vaikka onkin hyvin alistuva. Hän tottui ensikodin muihin kissoihin parissa viikossa, ja nykyään he tulevat toimeen keskenään.

Veera  saattaa mahdollisesti sopia myös ainoaksi kissaksi rauhalliseen kotiin, jossa omistajat viettävät suurimman osan ajastaan kotona. Tällöin omistajilla täytyy olla paljon aikaa, rakkautta ja huolenpitoa annettavana kissalle.

Stressaantuessaan Veera alkaa pissailla hiekkalaatikon ulkopuolelle ja mouruta öisin. Veeralle stressaaviksi tilanteiksi on havaittu liika yksinolo (ainoana kissana) ja toisen kissan jahtaamaksi joutuminen. Oikeanlaisessa kodissa Veera on varmasti ihana ja rakastava lemmikki eikä aiheuta mitään ongelmia.

 

Päivitys 21.11: Veera kävi viime viikolla eläinlääkärissä veristen ulosteiden takia. Ilmeisesti suolisto oli täynnä karvaa, joka ärsytti suolta ja aiheutti verenvuotoa. Nesteytyksestä huolehtimisen ja kissanmaltaan syöttämisen pitäisi auttaa karvojen poistumista, jotta vastaava ei toistu.

Ensikodissakin on viime aikoina alkanut esiintyä vääriin paikkoihin, lähinnä sohvan alle, pissailua. Todennäköisesti tämä johtuu siitä, että toinen omista kissoistamme toisinaan kiusaa Veeraa ja hän on pari kertaa tullut jahdatuksi poistuessaan hiekkalaatikolta.

Tiedot

Ikä: 7-v.

Kissa on: Steriloitu

Loishäädetty: Kyllä

Rokotukset: Kolmoisrokote

Terveys: Terve.

Sirutettu: Kyllä

Sukupuoli: Tyttö

OTA YHTEYTTÄ

Kissan sijainti: Matinlahti

Yhteystiedot: vilja.haavisto@gmail.com