Viljami

Viljami on reipas 7 -vuotias herra. Viljami saapui nykyiseen ensikotiinsa toisen kissan kanssa, mutta erilaisista luonteista johtuen etsivät nyt erikseen koteja.

Heti alussa on käynyt selväksi, että Viljami on seurallinen ja tykkää leikkiä, joko yksin tai yhdessä ihmisen kanssa. Tekee rohkeasti tuttavuutta uusien ihmisten kanssa, mutta on hiukan arka nopeille liikkeille ja äänille. Rauhallinen lähestyminen on todettu parhaaksi tavaksi ystävystyä Viljamin kanssa. Myöskin rapsutukset ja pään puskeminen on äärimmäisen suosittu harrastus. Mikäli Viljami tylsistyy, hän muistaa ilmoittaa asiasta pienellä naukumiselle kunnes saa edes hiukan huomiota itseensä.

Viljami on sosiaalinen luonteeltaan ja kaipaa selkeästi kissaseuraa. Sen vuoksi Viljami pitäisi kovasti, että uudessa kodissa olisi jo valmiiksi kissakaveri.

Kissa on: Kastroitu

Terveys: perusterve