Tupsu ja Maija

Kauniit ja kookkaat tyttökissat Maija, s. noin 2014 (tummakilppari ) ja tyttärensä Tupsu, s. noin 2016 (raidallinen) tulivat yhdistyksen hoiviin elettyään aiemmin kissapopulaatiossa.

Tupsu on kaksikosta leikkisämpi ja ihmisistä jo todella kiinnostunut. Tupsua saa silittää ja jopa rapsuttaa masusta.  Myös Maija on totutellut ihmisten seuraan ja uskaltautuu joskus osallistumaan leikkiin, mutta viihtyy edelleen paremmin omissa oloissaan tarkkailemassa tilannetta pienen matkan päästä.

Maija ja Tupsu luovutetaan mielellään yhteiseen kotiin tai toisen rohkeamman kisun ystäväksi. Maija ja Tupsu  odottavat uudelta kotiväeltään halua tutustua kissoihin niiden omassa tahdissa.

Jos haluat tarjota hyvän loppuelämänkodin Maijalle ja Tupsulle tai jommalle kummalle, ota yhteyttä ja sovi tapaaminen Tampereen Raholaan: hallitus@kissojenkatastrofiyhdistys.net

Tupsu

Maija