Tupsu ja Maija

Kauniit tyttökissat Maija, s. noin 2014 (tummakilppari ) ja tyttärensä Tupsu, s. noin 2016 (raidallinen) tulivat yhdistyksen hoiviin elettyään ensin vapaina kissapopulaatiossa.

Molemmat arastelevat vielä ihmisiä, kilppari-Maija enemmän. Tupsu on kaksikosta leikkisämpi ja ihmisistä kiinnostuneempi, Maija viihtyy paremmin omissa oloissaan.

Maija ja Tupsu luovutetaan mielellään yhteiseen kotiin tai toisen rohkeamman kisun ystäväksi. Maijan ja Tupsun uudelta omistajalta vaaditaan kärsivällisyyttä ja halua tutustua kissoihin niiden omassa tahdissa.

Jos haluat tarjota hyvän loppuelämänkodin Maijalle ja Tupsulle tai jommalle kummalle, ota yhteyttä ja sovi tapaaminen Raholaan: hallitus@kissojenkatastrofiyhdistys.net

Tupsu

Maija