Leena

Leena on 1 vuotias tyttö Leena tuli taloon noin 6 viikon ikäisenä noin vuosi sitten, eli syntymä lienee elokuun alku. Leena oli pieni ja kipeä tullessaan, nokka räkäinen, silmät rähmi. Oli syntynyt sikalaan. Sikalan pöpöt oli sitkeitä ja vaadittiin koko syksy, että nuha saatiin käännytettyä. Nyt koko tämän vuoden Leena on ollut terve. Leena on rokotettu sirutettu ja steriloitu.

Luonteeltaan erittäin utelias ja tietyllä tavalla rohkeakin kissa. Paikalla vaikka on vieraita. Tutkii miten vesi valuu lattiakaivoon? Miltä leipomukset maistuu? Mutta silittämään en ole päässyt.

Mutta reippaasti esillä myös vieraiden käydessä. Uskoisin rauhallisessa kodissa neidista kehkeytyvän hieno kissa. Nyt on liikaa kissoja ja koira, jotka vähäiseenkin kesytysyritykseen ryntää paikalle että minäminäminä. Ujo jää jalkoihin. Leena työnimeltään on ollut siis täällä 6 viikoisesta asti. Se on kaunis kissa, ehkä noin 3 kiloa. Sisarensa on Elina, siitä eri ilmoitus.

Siskokset viihtyisi varmaan yhteisessä kodissa parhaiten, mutta ei liene ehdoton edellytys. Leena on elänyt koiran kanssa Toisten kissojen kanssa. Lapsiperheeseen en katso soveltuvan, on rohkeudestaan huolimatta arka kontaktiin.

Tiedot

Ikä: 1 v

Kissa on: Steriloitu

Loishäädetty: Kyllä

Rokotukset: Kolmoisrokote

Terveys: Tullessa vaivannut hengitystietulehdus on täysin ohi

Sirutettu: Kyllä

Sukupuoli: Tyttö

OTA YHTEYTTÄ

Kissan sijainti: Vuorentausta, Ylöjärvi

Yhteystiedot: odoteeva.pulkkis@gmail.com